четвъръка си е протеинов четвъртък според диетата но........... тази диета е мн. трудна,надали може да се спази вси4ко от-до. Аз също я спазвах и издържах до 2ро ниво...свалих 5кг. но ве4е си ги наваксах...
.Успех ти желая Belisima
. 
Без ниакакви диети или упражнения си обличах всички дрехи 5 месеца след раждането. Още малко търпение и ще отслабнеш.
?(понеже отдавна нямам коластра)
Става въпорос за коластра от новозеландски овци ли бяха, крави ли. Запомнила съм го, защото сестра ми по едно време даваше на племенницата, а аз много се смях на това, че й дава коластра от новозеландски овци
Пак на същата фирма май са и тези водорасли.
.
.
.
.
. Е, имаме още малко багаж за пренасяне, но ще видим кога ще стане, предвид отново натрупващият сняг. Плановете ни бяха да сме си тук на Бъдни вечер, но имахме ядове с топлата вода - на два пъти пробихме кабел, та фактически сме тук от 28-29 декември. На Нова година бяхме единствените живущи и съответно сами в сградата + охраната де. Имахме малко гости и беше много весело
.
. А и нет имаме едва от снощи,пък телевизия още нямаме. Тук е някаква дупка и със стайна антена се вижда и чува порядъчно зле
. Още е доста разхвърляно, но на драго сърце приемам гости
.
.
. Пък аз вече се замислях с какво да ви прикоткам на гости
.
Кога и къде
.
. Беше споменала за Исул, поне ми е по-близо от Транспортна.
Но ако някой иска, мога на свой ред да опитам да помогна.
Препоръчани теми