СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-4

• 18 658
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Таничка   bouquet, благодаря просто ми беше интересно, да чукам на дърво за сега нямаме такъв проблем.
И аз съм навита за среща Simple Smile.

# 151
Мелодия, a вие къде живеете?

Ами и ние като М@я:
Живея около пресечката на Одрин и Стамболийски.
Grinning
Ако искате заповядайте утре на кафе, че в събота и неделя вероятно ще пренасяме останалия багаж. Или пък от понеделник натам Simple Smile.

# 152
От два дни не съм писала и цели две страници сте изписали... направо не мога да повярвам Laughing
Гледам, че вече и за гости се готвите  Simple Smile Аз за съжаление няма как да дойда заради бебето, но може би следващият път вие ще ми гостувате. Само не знам Яна как ще си сподели играчките, че много ревностно си ги пази  Mr. Green

Тони, много благодаря за комплимента  Joy Петър уви не мисли точно така и от време на време ме нарича с някои "мили" обръщения и въпреки че знам, че го прави на шега, това ме кара да се чувствам още по-ужасно  Sad За естествено сваляне на килограми от кърменето не може да става и въпрос, тъй като бебето е на смесено хранене и ако успея да кърмя и 5-6 месеца, пак ще е голямо постижение... Освен това от кърменето вероятно ми се отваря зверски апетит и направо не мога да се спра  Embarassed Както и да е, сега наистина бебето ми е най-важно, така че ще отслабвам, когато му дойде времето  Rolling Eyes

Днес в най-големия снеговалеж ми се наложи да изляза и си направих една чудесна разходка, въпреки студа. Хубаво е, че пак  понаваля, за да се радват децата. Яна много обича снега и с дядо си излизат навън с шейната, а когато е с мен или с баба си любимото й занимание е да се търкаля в най-големите преспи  Crazy

Тони, дано и на вас да се размине ваденето на сливиците  Praynig
Таня, добре сте решили да изчакате за сега, а и човек винаги трябва да опита и нещо различн, както и да не се доверява на мнението само на един лекар.

# 153
Melodiya аз малко се притеснявам да ходя някъде на гости с малкия... много подрежда  Embarassed Ако не ви е страх от студеното може да се видим на снега  Mr. Green

# 154
Melodiya аз малко се притеснявам да ходя някъде на гости с малкия... много подрежда  Embarassed Ако не ви е страх от студеното може да се видим на снега  Mr. Green

Няма от какво да се притесняваш, помощници за подреждането приемам всякакви Hug. Като гледам раликата между малките е 3 месеца и ми е ясна картинката - ще ги оставим да си "подреждат", а ние ще си пием кафенце или нещо по-така Wink Joy.

# 155
 Mr. Green
скайпа ми е: maya.vassileva

# 156
здравейте мацки. аз всеки ден съм на бачкане и ми е мн. напрегнато. Мн. работа нещо напоследък .
Танче , за сега се отказваме от хирургична интервенция,но октомври може би ве4е ще... Бяхме на консултация само на едно място в ИСУЛ и там бяха категорични,но мисля че е още малка,въпреки че там оперират и новородени.
Melodiya като гледам как се очертава гостито май ще те чакаме да се нанесеш и подредиш основно и тогава ще дойдем да поразхвърляме подобаващо и пак основно Mr. Green.

# 157
Привет и  от нас  Grinning
Тони, до октомври има много време, защо не опиташ някакви заздравителни процедури? Аз знам, че по принцип веднъж появила се третата сливица няма да се прибере обратно. Евентуално през пубертета може да се оправи. Но си мисля, че междувремнно може да се подобри положението. Ние утре ще я водим на друг лекар, ще пиша какво ще каже той. Препоръчаха ми го, само добри отзиви видях за него, по телефона ми направи много добро впечатление, да видим.
Ели, всеки път много ме е яд, когато някой татко се държи "мило" с жена си заради няколкото килограма отгоре след раждане. Аз затова съм казала на моя, че второто той ще го роди  Mr. Green Обещала съм му да присъствам на раждането и да не му правя забележки за външния му вид след това. Стига да не мине повече от една година Wink

Ние иначе сме добре. Само дето детегледачката ми още я няма и съм отложила няколко неща, че няма кой да гледа Ива, за да ги свърша. А като има нещо отложено, все ме гризе.... Успявам и малко да поработя, но общо взето с нея не е лесно. За малко я изкарвам на терасата да си поиграе в снега - супер удобно е Grinning Но през другото време седи пред лаптопа и само филмчета гледа Confused А като дойде при мен и иска и тя да пише, за да ми помага, става съвсем весело Simple Smile

# 158
Пак сме ние.
Днес ходихме на лекар. Останах много доволна. Подробно ме разпита за състоянието й, прегледа я обстойно, изследване направи. С ушите всичко е наред, но сливицата е възпалена. Засега не се налага да се вади. Но най-хубавата новина е, че трета сливица може да се лекува! Почваме сега лечението - включва както медицински, така и хранителните добавки, които бях решила да й давам. Само дето доктора каза, че за нея са по-подходящи други 2, а не тези, които аз бях решила да взема. Но нищо. Доволна съм, че и мъжо вече е съгласен - на лекаря вярва, на мен не Wink

# 159
Ч.И.Ден Танче. Пак ти пожелавам здраве и всичко най най...

# 160
Благодаря, Тони!
Много бързо ми минават празниците на мен и после има да чааакам Wink

# 161
Честит имен ден Тани4ка  bouquet, пожелавам ти много здраве, любов  txtloves и много успехи в живота. Весел празник  Tada.

# 162
Таничка, Честит Имен Ден! Много здраве, късмет и безброй приятни преживявания с любимите хора ти пожелавам!

# 163
Мацки...другата седмица съм отпуск и затова хайде,давайте срещииииииии.

# 164
Мацки...другата седмица съм отпуск и затова хайде,давайте срещииииииии.

Ми хайде Hug.

То аз нещо не съм съвсем в час. От снощи ми е много зле. Днес съм по-добре ама пак си ми е лошо. Само дето разгърмях, че приемам гости, а пък сега хич ме няма Embarassed. Днес и утре ще посрещаме майстори и инспекции, че имаме рекламации по апартамента. Много лоши течове в три помещения. Сега спряха ама защото е студено и явно водата е замръзнала. Дано всичко се оправи по най-добрия начин, че съм се видяла в приключение Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт