Любители на котки - тема 14

• 27 125
  • 447
  •   1
Отговори
# 15
  • благоевград
Да се разпиша и аз тук Simple Smile
Тед - кат  много хубава снимка си сложила  Heart Eyes
а за преживяното не ти завиждам аз бих луднала ако лъки ми забегне някъде  Praynig
ahasver - спокойно 2 метра е нищо мен ако питаш шума пове4е го е стреснал от падането. Peace

Jenny 71 - добре дошла в котешкия клуб имаш страхотна котка само за гушкане

# 16
  • Варна
Ето:

Дупльо
Доволен

Сори за лошото качество, толкова може телефонът.

# 17
  • град-държава
Ето едно сърдито пухче от преди малко...

# 18
Здравейте и от нас с Джони в новата тема Hug с типична поза http://media.snimka.bg/1060/008375044.jpg
АнМари,  bouquet

# 19
  • София
Популацията на котките във форума расте Simple Smile

Торо не падна, метнаха го от 4тия етаж. Добре е котето.
Днес как се смях с него.
Тръгвам да излизам с Алекс. Отворила съм асансьора, вкарвам количката, ама нещо ми тежка. И казвам "Аве Александре що ти е толкоз тежка количката?". Затварям вратата и потегляме към 1вия етаж. И по едно време гледам нещо долу се движи. Торо седи и гледа хипнотизиран вратата на асансьора как се движи.
- Аве Торо какво правиш тук ве?
А той ме поглежда и извади най-страшния си глас, за да измънка едно уплашено "мяу".
Бил се мушнал в багажника на количката на Алекс. Добре, че в асансьора го видях Simple Smile
Качихме се обратно. Отключих вратата на апартамента и му натирих дупето обратно вътре. Харо гледаше любопитно к'о става.

# 20
Хахаха, Ан Мари, представих си всичко! не ви е скучно на вас!
сетих се за подобен случай с предния ни котак - Спас. Заспал той в количката на Светлин, ама седи долу и ни вопъл, ни стон! И чааааак на пазара, който е на половин час път от нас го усетих , че се вози отдолу. Направо онемях  Shocked
Оттогава все поглеждах да не е  в коша, а той често се намърдваше там с надеждата да го повозя  hahaha

# 21
# 22
  • София
сетих се за подобен случай с предния ни котак - Спас.
И моя старият котак се казваше Спас. Харо му е пълно копие. Мама кат беше на гости септ. месец миналата година гледа Харо, радва му се, и му бърка името "Спасунчо" Simple Smile Трябва да намеря някоя снимка да сканирам.

Бушката все красоти показваш Simple Smile

# 23
  • София
Това са Томи и Спас Simple Smile

# 24

Бушката все красоти показваш Simple Smile
  bouquet

# 25
А какво е станало с Томи? Голям е сладур!
Бушке, тез двете твои ли са? Все имам чуството, че имаш много, много котки, ама не знам защо  newsm78

# 26
  • София
Мама го даде на нейни приятели. Може би и той ме чака там под мостчето.

# 27

Бушке, тез двете твои ли са? Все имам чуството, че имаш много, много котки, ама не знам защо  newsm78
Моичките са, да.  Само двечки имам мои си. Simple Smile Бяха  ми пет, но една по една си отидоха. Тези са най-младичките. Сивата е на 13, а другата (дъщеря й) е на 8-9.

# 28
# 29
Честита ни нова темичка! Hug
Бушката, прелестни са писаните Heart Eyes
ahasver, сигурна съм, че ти повече си се стреснала от Арчи Simple Smile спокойно!
Jenny_71, добре дошла!   bouquet Страхотно пухче Simple Smile
Мимс, много са сладки така, докато пият водичка в мивката Simple Smile И Пуфи така правеше, но откакто има проблем с очичките, вече е по-предпазлива и малко я е страх, като че ли...
АнМари и Ted_cat Joy много забавни истории
Мади, разкошен е този пухкав сънен Джони Simple Smile
поздрави на всички

Общи условия

Активация на акаунт