Тайната на дългата и здрава коса - 47

• 39 590
  • 402
  •   1
Отговори
# 75
мис арк мерси  Hug
Ами именно с масла мисля да започна Peace Надявам се да не ми отнеме много време да навляза в темите Embarassed и дано скоро се похваля с някакъв резултат.

За косопада, странното беше, че колкото и да връщах нещата назад, така и не успях да намеря някаква причина за стреса. Може всичко да е било подсъзнателно, или не знам и аз какво...Но в продължение на 10 месеца, независимо от това с какво мажех и третирах, коса не поникна CryИ когато вече бях се примирила, че ще ходя с тези две плешиви петна на главата и цял живот с вързана коса и оп коса поникна Laughing Явно бабините рецепти с начукан чесън помогнаха Peace

# 76

мис арк
Благодаря ти за отговора. Стана ми ясно. Аз ако не с пресата, се изправям със накрайника на сешоара, по принцип е за офирмяне на къдрици, ама на мене ми мина през ум, че може и да се изправя, все едно е гребен и суши, ама пак за кратко  Confused, до следващото миене.
Някой беше казал, че ще си купува четката на Ровента, дето изправя и суши, имате ли мнения за нея?
Не знам аз мислех, че сешоара е по-вреден за косата и от самата преса, не знам от къде ми е втълпено това, но аз лично не обичам топлия въздух под формата на силна струя hahaha

# 77
Здравейте!Да се присъединя и аз  към вас(нямам снимка още за показване защото съм неграмотна  Embarassed),но да си кажа че вече започвам редовно с маската с тривитаминола и си взех шампоан Клоран с хинин и витамин Б

# 78

Не знам аз мислех, че сешоара е по-вреден за косата и от самата преса, не знам от къде ми е втълпено това, но аз лично не обичам топлия въздух под формата на силна струя hahaha

Кое е по-гадно: да отвориш фурната и да те лъхне горещата струя, или да си лепнеш ютия на бузата? Mr. Green

# 79
Само знам, че ако те лъхне на изгореното, много боли Joy hahaha
Иначе пооделно смятам, че се търпи, ама за сешоара и пресата нямам точно мнение, само знам, че нито едното, нито другото е полезно за здравината Sick

# 80
Аз ще си купувам Ровента, даже днес замалко да си я взема, но все още чакам мнения от вас  newsm78 Май ще се поровя после в чичко Гугъл... Thinking
Сега си направих мазилото и се наклепах, ама днес малко мързеливо - само тривитаминол и малко балсам за коса, че нещо хич не съм в час.
 Взех си таблетки Мемоплюс, които съдържат витамин В6, гинко билоба, витамин Е и кофеин. Надявам се да ми помогнат  Praynig

# 81
аз днес излязах за кокоско ама не намерих отворена аптека или поне в тази,ккоято намерих нямаше кокосово.мисля маската да се състои от зехтин,кисело мляко,жълтък,някакъв алкохол,апък с кокосово масло др седмица ще се мажа!
и сега да ви се оплача-откакто си направих кичури имам чувстовото,че много ми цъфти косата,тя попринцип си цъфти ама сега просто...какво бихте ми препоръчали-ползвам кристали,балсами,зехтин,и сега ще почна и смаслата-дано да има ефект!

# 82
  • София
Боянче, честита годишнина - все такава заразителна любов да имаш. Почерпих се вече с един фамозен коктейл и малко тортички в повече  Wink Тежко ми е вече...   bouquet

Момичета, сега гледам отново за пореден път рекламата за този лосион Ерваматин Рауър по teleshop.bg. Вие какво мислите за този продукт. Цената му, доколкото видях е 59 лв., бил на билкова и растителна основа. Втривал се три пъти дневно в корените на косата - възстановявал, подхранвал и укрепвал корените, регулирал омазняването, стимулирал растежа, спирал косопада и косата ставала здрава и бляскава. Всичко това като на реклама си звучи н-е-в-е-р-о-я-т-н-о, някой пробвал ли е?
ох, сега се изказват дерматолози, фризьори и тем подобни за продукта...

Да бе, а освен това ие прозорци, лъска мебели и разхожда кучето... не, не съм го пробвала, но не им вярвам по начало на твърденията.

# 83
аз днес излязах за кокоско ама не намерих отворена аптека или поне в тази,ккоято намерих нямаше кокосово.мисля маската да се състои от зехтин,кисело мляко,жълтък,някакъв алкохол,апък с кокосово масло др седмица ще се мажа!
и сега да ви се оплача-откакто си направих кичури имам чувстовото,че много ми цъфти косата,тя попринцип си цъфти ама сега просто...какво бихте ми препоръчали-ползвам кристали,балсами,зехтин,и сега ще почна и смаслата-дано да има ефект!

И мен много ме притеснява цъфтенето, но засега е ОК. Ползвам шампоана Фитовал основно и много маски и балсами. Купих си чемерика и почвам да втривам и отвара от нея в корените  ooooh! и какво ли още не...  Joy

# 84
Похвалиха ми шампоана Ревалид и си гу купих .. още не съм го ползвала някой от вас ползва ли го , помага ли ?

# 85
Похвалиха ми шампоана Ревалид и си гу купих .. още не съм го ползвала някой от вас ползва ли го , помага ли ?
Аз миналата седмица го смених и го оставих на милото, просто смятам, че на третата опаковка ефекта да е - нищо, не си заслужава...
Иначе направих няколко курса с ампулите и там нещата са ок  bouquet

# 86
Да се включа за въртящата четка на Ровента- имаше тема тук в Красива мама и повечето от дамите писаха, че не си заслужава. Била слаба и ефекта не е такъв, какъвто се очаква да бъде.  Peace

И аз днес исках кокосово масло, но няма никъде.  Tired А съм пристрастена към него. Друго от маслата не ми изглажда и подхранва косъма така. Имам за още два, максимум три пъти. Дано да намеря дотогава.  Tired

# 87
  • гр. Пловдив
Става въпрос за маски и аз да се запиша да ви следя. Май е време и аз да поглезя косата си малко.  Laughing

# 88
Днес си намазах последния тривитаминол в корените, а по дължината сложих масло от гроздови семена. Пробвах хининовия шампоан на "Kasy", с добавен аспирин вътре. Накрая си сложих от кокосовата маска на "Genera". Мисля да не си суша косата, даже и пяна няма да й слагам. Резултата ще кажа утре.

П.П. Чудя се за почивката дали да си взема Стимуланта на Икаров или само бадемово масло. smile3506

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 20:54 от black_ice

# 89
  • гр. Пловдив
Прекаленото мацане на косата с какво ли не /уж много полезни за нас/ я затормозява. Един хубав шампоан, маска или балсам е достатъчно и без сешоар. Казвам го от опит понеже си отглеждам красива коса от дете.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт