Концерти 2009 !!!

• 74 829
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 615
Преброяване за Гуано Ейпс?
(Мамка им, какви цени са набили...  #Cussing out)

и аз.
имам и един свободен билет - 45 лв.
* ако сте и повече хора (да се разбира поне един  Laughing), моля влючете ме, че да не съм в личен ужас за единия концерт Rolling Eyes

# 616
  • sofia
Желая на вси4ки ,които ве4е пътувате към Белград жесток купон дове4ера и да куфеете и за мен Mr. Green

като знам какво пропускам искам да се гръмна #2gunfire,но.........това е положението Cry

4акам да разказвате ,ама мноооооооооооооооого да разказвате  Hug

# 617
И на мен ми докривя като гледах репортажа от тръгването на трена.. и бат" Цонко в него ..

# 618
Моя мъж и сина ми заминават утре за Атина.

# 619
Преброяване за Гуано Ейпс?
(Мамка им, какви цени са набили...  #Cussing out)
аз ще отивам.

# 620
  • York
Кой ще ходи в Бургас?
Аз съм там на 14.08 и 15.08. Чакам да видя кой ще е на 16-ти. 

# 621
И аз си правя планове за Бургас и нямам търпение да обявят и третата група. Очертава се много хубав уикенд - концерт, море и имен и рожден ден.

# 622
:=%:="+":+%//:З_Ц/№:/:= (това е цензурираната версия на всички псувни и проклятия, които знам  #Cussing out #2gunfire) - 30.05. се падало в събота (що ли си мислех, че е неделя  ooooh!), а аз няма да съм в София   Sick
Пъш, без Гуано Ейпс  Cry
Чакам подробни репортажи  Praynig

# 623
  • Belgium
И аз съм се засилила за Spirit of Bourgas  Crazy

# 624
Моя мъж и сина ми заминават утре за Атина.

И ние пътуваме довечера.

# 625
  • No Line On The Horizon
И ние ще тръгнем тази вечер за Атина  Grinning

# 626
и ние тръгваме утре за Атина

# 627
  • sofia
 Partyжелая ви супер купон Hug
отдеве гледах по Нова репортаж от Белград Mr. Green

нещастна съм ,много нещастна #Cussing out

# 628
  • София
Eй, аз ли съм първият завърнал се фен от концерт на ДС newsm78, като ви знам какви сте бързи, мислех че вече има три страници с отзиви. Wink
Както се и очакваше всичко беше страхотно. Организацията супер, австрийците се представиха на ниво, имаше достатъчно бира, храна и тоалетни на стадиона. Бирата /литър/ и колата се продаваха в специални брандирани чаши с рисунки, знаци и надписи на АС/ДС. Из народа се движеха специални момичета и момчета, които разнасяха и за тия дето ги мързи да отидат до над 10-те броя щанда за бира и ядене. Феновете бяха сериозни, нямаше някакви изцепки.Това е за битовата част.
Сега за концерта: Имаше две подгряващи банди - едната с жена вокалистка и едни младежи, които ми харесаха повече. Малко след младежите загасиха светлините на стадиона и влака тръгна. Излезнаха с гръм и трясък, публиката пощуря. Ангъс беше със зелено костюмче, от което естествено останаха само панталонките след "The Jack". Направи срахотно шоу на последната песен преди биса - търча из сцената, вдигнаха го в средата на един подиум, имаше фонтани от хартийки /като на концерта на КИСС за тези, които са били/, завърши солото с търкаляне по терена като свиреше в това време. Браян Джонсън си беше същия като от клиповете с характерното приклякане и треперене на лявата ръка. Изпяха почти всичко, което искахме да чуем, като публиката пощуря най-много на Thunder Struck /явно не е само моя  любима песен/ и естествено на биса For those about to rock. Много динамичен концерт, почти не усетих кога мина, и въпреки че бях много изморена, можех още толкова да изкарам. В нашия сектор имаше хора от всякакви националности, млади , стари, мъже, жени и всичките бяха порядъчно крещящи, свиркащи и пеещи. Чак заглушаваха звука от време на време.
  superuu
Като цяло не съжаляваме за изминатите 2250км. в двете посоки, за да ги видим и чуем.

# 629
  • София
Подсмрък, подсмрък...  Cry

Един концерт, за който ще съжалявам мнооого дълго време...

Радвам се, че сте доволни, то и няма как иначе. При такива банди просто рядко може да се случи.
Евала на организаторите за бирата, храната и тоалетните. При нас винаги не достига от всичките, което разваля малко кефа. Дано и и ние се научим най-накрая.

Общи условия

Активация на акаунт