Концерти 2009 !!!

• 74 819
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 765
А дали на Калиакра Рок Фест ще можем да снимаме /с фотоапарати/??  Whistling

# 766
Утре потегляме рано за Каварна, нямам търпение вече  Grinning
И ние също.Как го чакам този концерт - дано само не вали. newsm44

Ще чакам да видим какво ще кажат тези,които тази вечер са на Мотли Крю.И аз се чудя дали да взимам камерата. Thinking

# 767

Ще чакам да видим какво ще кажат тези,които тази вечер са на Мотли Крю.И аз се чудя дали да взимам камерата. Thinking

По принцип по зали не те пускат с фотоапарат, но за стадиона не знам, честно казано....  Thinking
Дано се включат и мами, които са били и предишни години и раздуят положението с охраната, организацията и прочее подробности  Crazy

# 768
Миналата година снимахме - http://media.snimka.bg/0040/006334991-big.jpg  Grinning Предполагам, стига да не е професионална техника, няма да е проблем и сега.

# 769
  • София
 Grinning За фотоапарати няма проблем.
Виж за камера? Малко нагло ми се вижда, макар, че ако се скрие добре, може и да мине.

Аз съм духом с вас, тази година пропускам.
Но силно се надявам да стигнем за Dimmu Borgir там, август.

# 770
Миналите години сме крили фотоапарата в пакет от чипс. Винаги има начин. Laughing

# 771
Нали можеше да се купят билети на място пред стадиона?

# 772
  • София
Нали можеше да се купят билети на място пред стадиона?
Да!

# 773
Щото ни хвана мързела и не си купихме предварително  Mr. Green

Драгонке, как Калиакра Рок Фест без тебе ?!

# 774
  • София
Драгонке, как Калиакра Рок Фест без тебе ?!
  Rolling Eyes И аз днес това се чудя с къв акъл реших да не ходя... Всичките ми приятели са там. Даже получих сведения, че времето е хубаво, агитката ми е пристигнала преди малко. Доходи ми се. Много бира и слънце ви желая и лек път!  Hug

# 775
Айде утре с нас. И без тва сме само с мъж ми  Grinning

# 776
Довечера БониЕм ще пеят в Шумен. Hug

# 777
Ей , хора ! Simple Smile Концертът на Motley Crue беше страхотен !  Crazy Имах определени очаквания , но те  бяха надминати хилядократно тази вечер... Нямам глас вече , не знам утре след Скорпиънс дали изобщо ще ми останат сили , но си заслужава.  Simple Smile И не мога да не се похваля , че бях на първия ред (както винаги) и Винс Нейл ме посочи два пъти.  Laughing Grinning Иначе концертът беше по - кратък в сравнение с всички останали досега , това може да се отбележи като единствен минус ...

# 778
Izvinete za latinicata  Confused

Ima li nqkoj ot Varna ili vyv Varna ,kojto 6te pytuwa za Kawarna nadwe4er i iska kompaniq i transport eventualno  Crazy Sama sym, a mn mi se hodi  ooooh!

# 779
  • София
За съжаление концерта на FOREIGNER се отменя  Confused
http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=11985

Общи условия

Активация на акаунт