Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове храни обикновено се предпочитат от деца на възраст около 3 месеца?
Как да се справим, ако детето не иска да яде пюрета или каша?
Кои са най-популярните бебешки биберони за хранене на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове храни обикновено се предпочитат от деца на възраст около 3 месеца?
-
Как да се справим, ако детето не иска да яде пюрета или каша?
-
Кои са най-популярните бебешки биберони за хранене на деца?
-
Как мога да помогна на детето си да преодолее страха си от ходене?
-
Какви са разликите между каучуковите и силиконовите биберони?
Тогава и ще водя малкия на преглед при неонатолог
за последно вече.Стига с тези посещения при разни лекари, аман вече
Остават само невролога (докато проходи жоро ще ходим)и офталмолог
и на ВЕроника нещо и се запуши носа от както е заспала, и нещо доста покашля, ужасно ме притеснява. Вчера и нямаше нищо. Сутринта нещо нещеше да яде и имах чувството, че нарочно подкашля и се лигави, даже се задави по едно време и все едно взе да свири, та и правих инхалация и после се оправи. Но явно не е било нищо, явно пак нещо се разболява, само дано не е прихванала нещо от мен, ужас то в къщи само си разменяме вирусите, аман вече!
. Дано утре всичко е ок
. Ще се пробваме вече да ходим
. Тя има голямо желание да е изправена. Макар,че не е много стабилна и така си клати дупето все едно танцува. Незнам дали е от зъбките,но и пюрето днес не искаше да си изяде
Да пишете после как са нещата!
, ще я видим довечера как ще е!

Браво...
и хората като ни зяпнат,все едно не я храня ,а сме света инквизиция
Много е смешен, струва ми се, че доста е попил от яслата. Тази седмица обаче го гледа свекърва ми, че сега е свободна и има голямо желание да се занимава с него. Ние с татко му пък изкарахме страхотен уикенд във Велико Търново, разпуснахме чудесно