Отговори
# 120
Вижте какви ръкавички срещнах случайно из нета. Много ми харесаха.

# 121
lubricant, Ели ходи на пръсти, но е нещо като игра.
 Сладки са ръкавичките, Мила.
MianaNia, да е жив и здрав дядо ти и да ви се радва още дълги години !!!
Мила, пропилиса и клея трябва са са нещо разлино нещо... нашите са пчелари ще разпитам

# 122
Мая, присъединявам се към Деси - Киара ходи на пръсти, приклекнала като баба, разкрачена на страни и както още се сети, но това е глезотене/игра. Ти самата каза, че е почнала да ходи на пръсти от скоро. Просто децата вече овладяват все повече движения и експериментират.

Ръкавичките са много яки!

МианаНия, да е жив и здрав дядо ти и да ви радва още дъълги години!

# 123
Мила, сбъркала съм клея и прополиса било едно и също nesto

# 124
  • Сливен
пак съм аз Rolling Eyes
на аптеката ми казаха,че тази сребърна вода не е стерилна за да се капе в очичките newsm78
някой капал ли е от нея или само като информация я знаете Thinking

# 125
Аз съм промивала очичките с чай от лайка. Топиш памук и изтриваш от вън на вътре, еднократно, после друг памук. За другото око задължително с друг памук за да не се пренасят микроби. Може и само с минерална или преварена вода ако няма в момента лайка.

# 126
Здравейте!

Пиша набързо докато вечерята се готви във фурната  Grinning

Мила, много готини ръкавички! Ти плетеш ли? Аз имам голям мерак да се науча. Тук продават разни книги с бебешки плетива, включително и това как да се научиш да плетеш  Peace

Мери, яслите са много скъпи тук, наистина. Всъщност ясли се водят от 0 до 5 годишна възраст и после децата тръгват на училище. Нашата ясла струва 820 паунда на месец за 5 пълни яслени дни. По принцип може да избираш дали детето ти да ходи по цял ден или само сутрин или следобед. В тази сума са включени храната, памперсите и млякото. Но ние в момента плащаме около 200 и няколко паунда за месец, тъй като мъжа ми работи в яслата. Не знам защо е такова голямо намалението за персонала, което всъщност е добре за нас  Peace По принцип ако сте семейство с нисък доход, държавата може да плаще около 70% от таксата за ясла. Но трябва и двамата родители да работят, иначе не може да получаваш пари от държавата. Иначе яслата ни е страхотна, нямам никакви оплаквания. Карина има изготвен индивидуален диетичен план на хранене - не й се дава свинско и захарни десерти по наше желание, както попълвахме една форма за това както харесва детето, как се успокоява и т.н. Днес примерно Кари е паднала и си е ударила главата. Изготвили са инцидентна форма и са я представили на Павлин. Иначе в яслата не се допуска никой, освен родителите и персонала. Преди се влизаше с код вътре, а от няколко дена се влиза с пръстови отпечатъци  Crazy

Иве, ще те посъветвам да не капеш нищо, което не е предписано от лекар в очите на малката. Мисля, че е много опасно  Naughty

Лубрикант, Кари преди ходеше много на пръсти, но от няколко месеца не съм я виждала да прави така. Не мисля обаче, че трябва да се притесняваш. Вероятно Рали просто си играе  Peace

За всички, които ни мислят - Кари е добре след ваксината и не е вдигала Т  Grinning Решихме да й сложим туберколозната ваксина в крайна сметка. Миналата седмица в болницата имахме пациентка, на която потвърдиха диагноза туберколоза, така че се стреснах и определено искам да сложим на Кари, защото не се знае в бъдеще в какви ситуации може да попадне човек. Сега ще трябва да запишем час за лекар и после той да ни препрати към болницата за ваксината  Rolling Eyes

Дени, страхотни снимки! Гого много е пораснал, все такъв сладур си е. Ти изглеждаш прекрасно!  Grinning Жилището ви изглежда много уютно  Peace

Хайде стига толкова, че стана много дълго  Wink

# 127
Дени, страхотни сте  Hug
Мая и Стефи имаше моменти с ходене на пръсти- по-скоро го приемах като да си прави забавление, никога не ми е минавало през ума, че може да се дължи на някакви проблеми

# 128
Добър вечер и от мен!
Дени, много са хубави снимките, Гого изглежда пораснал и спокоен с мама Grinning, а ти също изглеждаш много добре Hug.

Иве, наистина консултирай се с лекар преди да капеш каквото и да е. Мисля, че няма проблем за промивките с лайка както ти казва Ала-Бала.

Гери, нормално е мила всички имаме такива периоди. Миналата седмица трябваше да уреждам прегледите за Наско, дойдоха алпинисти - искат вода, ток, закъсняват, дупчат по всяко време, съседите с който правехме заедно си мислят, че аз като съм вкъщи трябва да съм нон-стоп на линия...В неделя след операцията, свекървата която не беше идвала 6 месеца, реши че ще дойде да ни види, и аз вместо да почивам с детето трябваше да и правя компания. Настинах в болницата, приготвях обяд ... е и аз в края на деня се наревах. Така, че горе главата знаеш че нас си ни чака и не се напъвай да свършиш всичко наведнъж Hug, излизай с Кика, използвай последните топли дни. А за съня - Наско заспива вечер между 9,30 - 10часа и сутрин е на крак от 6,30 - 7,30, като през деня спи мужду 1,20 мин и 1,40.

# 129
  • Сливен
момичета много ви благодаря за отговорите Hug  bouquet
ще ви послушам Peace
а за съня и Монито е така-вечер си ляга между 9.30 и 10.00 сутрин става 6-7-8часа Crazy
а на обяд най-много до час и половина й е съня

# 130
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Благодаря ви за милите думи! В Германия мъжът ми се грижи за Гого- аз му прехвърлих майчинството, а аз се водя в отпуска. Не ми се разказва, че ме пуснаха отпуска с мноогооо мъка и хиляди проблеми, чаках 4 месеца да ми разрешат.

Гого ляга към 21 часа и става към 7-7.30. На обед спи обикновено по около 1 час и 30 минути.

Мила, а тези ръкавици могат ли да се купят?

# 131
Кари си пада голяма поспаланка  Mr. Green Вечер си ляга към 18.30 - 19ч най-късно и сутрин става към 6.30. Дори и да не е будна,я будим за ясла. През деня спи около 2 часа в яслата от 12 до към 14ч. Иначе събота и неделя е много изморена от изминалата седмица и освен дългия нощен сън, спинка сутрин и следобед по час-два  Laughing Както се казва, не усещаме, че гледаме дете  Heart Eyes

Хайде лека и мека!

Всички болнички да оздравяват!  Hug

# 132
Момичета, благодаря ви за съпричастността към моето изперкване Wink Hug Мисля, че вече съм горе-долу във форма и утре се гмуркам в забързаното ежедневие.

Уини, радвам се, че ваксината е без последици за Кари. Това, което разказваш за яслата, звучи направо супер (освен цената Mr. Green).

Аз май ще лягам, че едвам гледам.
Лека и мека и от мен!

# 133
  • Пловдив Белащица
Лубрикант и аз съм така като теб, поне с наближаването на новия цикъл.

Относно ходенето на пръсти, това което си цитирала ми звучи като момента на прохождане изцяло, а не след това. Андрея също ходи на пръсти понякога.

Ей, Уини, за завиждане си с такова дете поспаланче.

Гери и аз изперквам на моменти. На мен не ми беше ден  понеделник. Първо, че Андрея се събуди по-рано, малко след това набара чантата ми и я хвана за дъното и я обърна. От там изпопадаха една камара работи, включително и една шепа натрошени солети и стотинки. А изобщо нямах намерение да пускам прахосмукачка. И от там като ми се обърна деня и цял ден съм й викала. Плюс това тя не спря цял ден да мрънка за какво ли не. Ама не се оставям много да чувствам вина. Знам, че ако не ми беше крив деня нямаше да й викам за 98% процента от нещата.

# 134
Наталче,честита годишнина на патерици и много сбъднати мечти в семейния живот!

Дени,Гого много е пораснал и разхубавил!Ти също си - мацка и половина!
Брекетите са окей!Днес пак бях на смаяна на дъгите и сега ме стягат зъбите яко! ooooh! Но не се оплаквам!Гордея се със тази голяма крачка,която направих за себе си!Не е лесно,но на финала се надявам на невероятен резултат! Mr. Green
Наистина всяка свободна минутка използвах за моята принцеса bambi mama ! Blush
В Ледената страна ще сме 2 месеца и на 1 януари живот и здраве ни чака "зимна обиколка" на Европа с кола до БГ!
Лили,дуото ни е FANTASY,но колко такива има с това име,един Господ знае! Laughing Много интересни ръкавички си открила! Simple Smile
4o4ka,детската градина се казва "Съни",в кв.Левски В.Мисля,че имат още 3 в София.
iva i moni ,на Бети като бебе й промивах очичките с тампон памук натопен в преварена вода,и също ме съветваха да й капвам капки кърма в очичките,че все й слепваше едното оченце.Дано това ти помогне!
Winnie ,страхотно си обяснила за вашата градина!Цивилизация си Англия е това е!Хората си имат точни и ясни закони!Браво!Обичам точните правила,които тук за съжаление ги няма!Чудесно е и това,че ви правят отстъпка,защотот тати е част от персонала!Мисля си,че в БГ нещата никога няма да стигнат на това ниво,което е навън и ми е много мъчно и жалко!Което много назрява в нашето семейство и като други мами от форума може би скоро и ние ще си потърсим късмета някъде! Rolling EyesНо и аз не знам все още...
Благодаря ти за отговора! Дано не е било голямо падането на Кери днес!
На мен пък днес ми съобщиха,че Елизабет ядяла колкото 6 годишно дете! Shocked Аз нямам такива наблюдения! Confused И понеже днес занесох голямо шише с вода ,за да си го познава и пие когато иска,ме уведомиха,че тя пие от чаша и няма нужда! Но май наистина не им дават много вода,защото вчера като се прибрахме изпи толкова много вода,че ми събра погледа! Crazy
 mango,и Елизабет правеше така с торбите си с играчки!Аз като не знаех,направо се ужасявах,но се примирих!Но скоро не го е правила! Mr. Green
Ето и кууупища от снимки,ако ви се гледат,някои съм пускала и преди!
http://www.elizabethmartin.snimka.bg/album.php?album_id=288753  моята принцеса / само част от последните ни снимки
http://www.sushinemery.snimka.bg/album.php?album_id=262598  дългия път до Норвегия
http://www.sushinemery.snimka.bg/album.php?album_id=297802 корабчето,на което се клатихме 1 месец

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт