Отговори
# 105
  • Пловдив
Добро утро!
Наталче, честита годишнина   bouquet Дълъг и щастлив семеен живот ви желая   bouquet
Дени, снимките са супер. Ти може и да си казвала, но аз да съм пропуснала  Blush Кой гледа Гого докато ти си на работа? Мъжът ти ли? И как той  ще отсъства толкова дълъг период от работа?

# 106
 Добро утро и от нас!
 Наталче,Честито годишнина (макар и на патерици)  bouquetДа се обичате лудо и за напред.
 Мини-изглеждаш страхотно. PeaceМодерна настояща и бъдеща майка.
 Танче и вие сте страхотни.Направо ви виждам с Мини като свати(не знам така ли се пише) Laughing
 Аз май се разболявам-преуморена съм и нещо ме наболява гърлото TiredЧудя се какво да съкратя от програмата,ама май няма какво.Днес и утре ми е доста натоварено,но в петък съм само за два часа и ще прекарам деня с козлето ми Wink
 Чао на всички Hug

# 107
Наталчето, Честита Годишнина! Да сте много щастливи и да остареете заедно в къща, пълна с детски смях!

Дени, много хубаво снимки, Гого ми се струва доста пораснал и все така чаровен, и в момента май прилича повече на татко си. Киара докато гледаше снимките каза, че Гого бил бебе, а ти си кака Simple Smile Жилището ви изглежа много уютно и симпатично.

ДАН, дано издържиш на темпото! Аз също нещо се чувствам изморена, а пък не съм с натоварена като твоята програма.

Да ви питам, вашите деца по колко спят? Киара нощем спи по около 10 часа - ляга си около 22 часа и сутрин между 7:30 и 8:30 е на крак Tired Е, следобед спи по 2 часа - 2 и половина.
Мен нещо ме е хванала нервата и сутринта се разревах заради това, че Киара все нещо иска и крещи (което не е точно така, защото като цяло е добричка), поне откакто беше станала беше така. А тя вижда, че ми тече сълза по бузата и сочи с прист, и вика "Аууу" Simple Smile

# 108
  • Сливен
Дени, много сте сладки с Гого Heart Eyes
Честита годишнина на Наталчето  bouquet
момичета за какво го изписват този Калциев глюконат newsm78
имам едно питане-замърсявали ли са се очичките на вашите дечица?И  АКО ДА С КАКВО ГИ ОПРАВЯТЕ?
При нас от тези пясъчници постоянно са леко надути и червенички оченцата.Промивах с лайка.На очен лекар я водих Мони-изписа ни капки и минаха.И ето тази сутрин пак ooooh!
Бях се пищисала и не я водих по площадки известно време,но то не може така- тя си иска контакта с фъстъците.

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 10:54 от iva i moni

# 109
...
момичета за какво го изписват този Калциев глюконат newsm78
имам едно питане-замърсявали ли са се очичките на вашите дечица?И  АКО ДА С КАКВО ГИ ОПРАВЯТЕ?
...

Нямам идея за какво го изписват. Може би за общо укрепване. Или пък е решила докторката, че е на алергична основа при нас. На него пише: Нуждите от допълнителен прием на калций са повишени при дефицит на калций, усилен растеж при деца и юноши, за ускоряване на процеса на кръвосъсирване и при алергични състояния.
На мен не ми се е случвало да си замърси очите. Но сребърната вода чувам, че действа така, като се капе в очичките. 

# 110
  • Сливен
Мила, а тази сребърна вода от аптеката ли се купува newsm78

# 111
Мила, а тази сребърна вода от аптеката ли се купува newsm78

Иве, тя по-нагоре беше дала линк: http://arcol.hit.bg/

Ей, никакви ви няма днес.

# 112
Наталче, честита годишнина! Желая ви дълъг, щастлив и изпълнен с детски смях съвместен живот.
Момичета, благодаря ви, че споделихте ясренския си опит  bouquet  bouquet  bouquet
Лили, и Вики беше миналата седмица 3 дни на ясла до обяд и след това, като стана от следобед сън, имаше вече сополи. Дано при вас се размине само с това, че при нас болестта още продължава, от днес сме на АБ.
Гери, и аз напоследък трудно си сдържам емоциите и нервите, особено покрай болестите на Вики и адаптацията с яслата. Всеки ден се разплаквам за нещо Cry
Дени, много сте сладки с Гого на снимките. Апартаменът ви изглежда много добре и ми харесва, защото е свежарски.
Мери, в коя ясла ходи Елизабет?

# 113
Иве, аз забравих да ти отговоря за капките. На Киара веднъж й се беше възпалило малко едното оченце и й капах Торбекс (май така се казваха), но това си е лекарство и все пак е добре да се ползва след лекарско предписание. Иначе можеш д апробваш да й капеш физиологичен разтвор или от тази сребърна вода, за която Мила-па говореше.

Аз пък съм много несериозна с воденето на Киара по детски площадки и центрове. Милото, не знам от кога не сме ходили. А вече определено се радва като е с дечица.

# 114
  • Сливен
Гери, мерси за отговора Hug  bouquet

# 115
4o4ka, на мен явно просто ми се натрупва и в един момент ми идва в повече, няколко дни съм "нещастна", ревлива, оплакваща се и почти самосъжаляваща се, после ми минава и пак по старо му. Просто имам нужда от почивка, ама дали ще се случи такава в близките 15 години, не знам Simple Smile Лошото е, че понякога си го изкарвам на детето, а пък то не е виновно, че майка му се чувства по този начин и че няма кой да й помогне.

# 116
gertrudka и Тишо спи горе долу като Киара.Вечер от 22,30 до 9,00 сутринта,и след обяд около 2 часа.
Вчера обаче какво му стана-цял след обяд не искаше да спи.Аз се ядосвам,че хем изтърваме хубавото време и седим в къщи,хем не спи.Накрая излязохме и около 18,30 се прибрахме.Едва успя да го измие набързо мъжа ми,толкова му се спеше,че заспиваше прав.Та от 18,30 до 9,00 тази сутрин спа(събужда се няколко пъти,но с моя помощ продължи да спи).Днес замалко да се повтори същото,но заспа преди малко.
А за нервите-нормално е понякога да ти се струпа малко повече.При мен се получава така напоследък като е болен Тишо(направо е като залепен за мен),и за съжаление на няколко пъти усещам,че също си го изкарвам на него.След това се чувствам още по-зле.
iva i moni -Калциевия глюконат се води хранителна добавка.На Тишо му давах сега като беше болен + Витамин Ц.Сребърната вода се продава в аптеките-нея му капех в носа,но както може би си прочела вече може и в очичките.

# 117
Първо и аз да почерпя за здравето на моя дядо и прадядото на Ния. Днес става на 86 години. Можем само да си пожелаем неговото дълголетие, пък както му казват роднини, да е жив и здрав още години, че да води хорото на сватбата на правнучката си. Laughing
Пожелавам на Наталчето много щастие в брачния живот!  bouquet
Чочка, тъкмо си мислех как върви адаптацията на Вики и ти си писала, че е болничка. Дано бързо се оправя малката сладурана.
Ива и Мони, миналата есен малката имаше възпаление на едното око и ни изписа капки - мисля че Хидрокортизон се казваха, но не съм сигурна дали може без лекарско предписание. А за сребърната вода мисля, че ще има ефект. Аз също купих, заедно с прополис и направих от двете на Ния капки за носа и ми се струва, че за един ден значително са намалели сополките. От другите капки, които докторката ни изписа, за четири дена никакъв ефект.
Дени_к, много са ви хубави снимките. Малкият е страхотен сладур, апартаментът изглежда много уютен и светъл, детският кът също е супер. Все забравям да пиша, че Ния е на етап "гол, гола", иска да съблича всички кукли. Та като види твоя аватар много се радва и повтаря "голо бебе", това за Гого, въпреки че вече не е бебе, а един голям малък мъж.
И във връзка с горното да ви кажа какъв смях и срам с Ния. Онзи ден я водя при свеки и в тролея се качва младо момиче с блуза с почти изцяло гол гръб, с презрамки и връзки. И моето диване като се възторгна и като почна да крещи, ама с пълно гърло : "кака гола". Не мога да я накарам да млъкне, всички се обърнаха да огледат въпросната кака, тя се постресна, аз също притеснена, ама диването повтаря ли, повтаря. Добре че слязохме бързо. Laughing
Таня, отново си пуснала страхотни снимки, много сте хубави всички, а тези на фона на океана са като картички.
Мини, изглеждаш супер, дрешките са много готини, особено туниката ми хареса, че е и в любимия ми цвят - светло лилав, нали?
Мила_па, дано Калина се оправя бързо.
Уини, дано при Кари всичко е ок след ваксината.
И друго щях да пиша, но го забравих, пък и стана цял роман.... Embarassed

# 118
MianaNia, а този прополис (за който говориш) и клеевата тинктура едно и също ли са? че вече се обърках  newsm78

Да е жив и здрав дядо ти и да ви се радва още дълги години !!!

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 16:11 от mila_pa

# 119
  • Пловдив
4o4ka, на мен явно просто ми се натрупва и в един момент ми идва в повече, няколко дни съм "нещастна", ревлива, оплакваща се и почти самосъжаляваща се, после ми минава и пак по старо му. Просто имам нужда от почивка, ама дали ще се случи такава в близките 15 години, не знам Simple Smile Лошото е, че понякога си го изкарвам на детето, а пък то не е виновно, че майка му се чувства по този начин и че няма кой да й помогне.
Гери, аз забелязвам напоследък, че съм така преди цикъл. Ставам страшно изнервена, понякога направо ярост ме обзема, а преди да родя даже и не усещах, че съм в цикъл. Хващат ме яко депресивните и заядливи настроения, а около овулация пък ме хваща яко оптимизма. Виж дали и при теб няма някаква зависимост в периодите  Laughing

Аз да ви питам - децата ви ходят ли на пръсти? Рали си ходи нормално, но понякога върви доста на пръсти, а наскоро прочетох това:
Понякога се случва детето да проходи на пръсти. Ако не отзвучи спонтанно, потърсете консултация. Често проблем няма, но може да е белег на лекостепенна церебрална (мозъчна) парализа
и се притесних Sad

Общи условия

Активация на акаунт