Отговори
# 90
honey_81,4o4ka нашия опит с яслата не е голям и малко злополучен.Тишо първите 2 дни ходи за по 2 часа.Първия ден е ревал много,втория малко по-малко.След това повече от две седмици беше в къщи болен.Като тръгна отново-3 дена до обяд,очаквах че ще плаче още повече,но той спираше да плаче докато влезе вътре.Казаха ми че,поплаквал от време на време като се присети явно,но не се заигравал,само гледал отстрани.Сега пак е в къщи повече от две седмици,та не знам като тръгне отново какво ще е положението.
Имам позната(детенцето е на 2г.)на която детето не е ревало въобще,играл е,дивял е и не е искал да си тръгва още от първия ден.Просто децата наистина са различни и свикват за различен период от време.Дано само боледуват по-малко.

# 91
  • Пловдив Белащица
Мини, наистина комплиментите си заслужават. И дрешките са много готини. От Ла редут ли са? Да знам за следващия път, когато и да е  Wink

Танче, двамата юнаци са страхотни. И като че ли доста си приличат.

# 92
Като гледах Мини и се сетих за заглавие на темичка  Grinning

Бебешката ни компания се увеличава - МАРТенчето кака или батко става!

С пожелание за още хубави бебешки новини от някоя от вас  Wink

# 93
  • Сливен
ей ме на и мен Party
аз тия дни с разходки и разни задачки почти намам време да седна при вас и да кажа едно здрасти Simple Smile
а ми липсвахте Heart Eyes
Мини наистина бременността много добре ти се отразява-а какво тумбаче Heart Eyes
Уини,предложението ти за заглавийце на някоя от следващите темички е  newsm74
Танче, и аз като останалите много обичам да гледам ваши снимки-просто ме изпълват с положителна енергия Hug
вода и малката пие,като нашата Peace
четка за зъби- и аз съм от несериозните мами Embarassed още не съм взела(но това трябва в най-скоро време да се промени Naughty)
и аз да кажа за яслите-на нас още ни е много далечно време(ще ходи малката живот и здраве чак след 2 год и половина,а може и 3) чета това което пишете с интерес.Според мен ще ми е полезно за в бъдеще.А и ние сме си за това тук-за хубаво и лошо да си споделяме и радваме и съприживяваме Hug
Вили, голяма прегръдка за теб и Насето Hug
Гери, честита кухня-да се вихриш много из нея  chef(ако обичаш де Wink)
Мини, и аз си взех списанието-много сте ни чаровни вие със Сефито Heart Eyes
друго не се сещам за сега Sunglasses
много целувки и прегръдки на всички мартенчета и техните мами(и особенно на домаджийчетата) Hug Heart Eyes

# 94
Момичета, благодаря ви най-искренно за комплиментите, наистина можете да вдигнете самочувствието на всеки  Hug
Васе, няма кога- скоро ще да е Mr. Green, от Редут са дрехите, много изгодни покупки с разни кодчета- панталона е 18 евро, а блузето 10  Peace направо съм много  очарована от бремелинската им серия
пък живот и здраве ще ти ги услужа, ако искаш естествено, когато се наложи Party

# 95
Калина както си беше добре и след като се събуди (а така хубаво спа) започна да й тече носа, а малко след това и да кашля. Водих я при педиатърката. Каза, че й е леко зачервено гърлото, гърдите са чисти. Изписа ни Калциев глюконат, Виброцил, вит. С и Проспан. А адаптацията в яслата се отлага.
Мини, комплиментите са заслужени.  Heart Eyes

Забравих да кажа, че свършихме и работа по уреждането партито за наближаващия рожден ден на Мила и съм много доволна. Все пак и да се похваля с нещо  Wink

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 21:46 от mila_pa

# 96
Лили, пожелавам бързо да й мине на Калина и да не се задълбочи проблема  Hug
Теди, забравих да отговоря- на 31 отварят МОЛ-а, можете да заповядате, предвиждат и голям детски кът, така че ще се радвам да се видим на наша територия най-сетне
ще има и магазин на Фокс, Теранова, Макдоналдс, КФС- абе турбо гъзари ще ставаме тук  Mr. Green

# 97
Привет!

Да се похваля, че най-накрая сложихме ваксината. Кари се разплака за минутка и после беше весела. Вкъщи й дадох Калпол профилактично. Докато бяхме в чакалнята в поликлиниката един дядо маха на Кари и ми каза, че всяка сутрин се возил с нея в автобуса, а тя била все усмихната и много й се радвал  Grinning

Мила, дано на Калинчето скоро да й мине  Praynig Сега вкъщи ли ще се гледате с нея ?

Има ли някъде из нета да се види статията с Мини?

Хайде лека и мека!

# 98
 Здравейте, момичета.
 Мини, направо нямам думи колко си сладка с коремчето.  Laughing Ама аз не мога да си купя никакво списание и не съм те видяла там  Sad
 Момичета, стискам Ви палци бързо да се адаптират децата в яслата и изобщо да не боледуват.
 Всички, които искат да споделят ясленски тревоги са добре дошли, защото и нас скоро ни чака същото.
 Аз тук разбрах от едни приятели, че преди да заведат детето на ясла обяснявали в колата къде го водят, как те ще ходят на работа, как ще го вземат след като се стъмни или след като мине следобедната закуска и така. Може пък това да помогне. Децата нямат ясна представа за времето, затова можело да се обяснява, че ще идеш да го вземеш след някаква определена дейност (например след като се събудиш мама ще дойдат, или след като си изядеш следобедната вафла с айрян......)
 Когато бях детегледачка си спомням, че момичето обичаше да ходи на ясла, защото си мислеше, че това е нейната работа -  например като я питаш  какво работи тати - програмист, мама е учителка, а аз работя - яслата.
 Момичета, само да ви се оплача, че откакто баба и дядо са тук дисциплината на Гено е ужасна, но остана още малко.  Mr. Green

# 99
Момичетаааа,
Много сте готини всички! Heart Eyes
Мини е с доста голямо и чаровно коремче вече!
Танчето мисля,че е отслабнала доста покрай грижите за малките юнаци!А те са такива сладури,че да ги нагушкаш много,миличка! Hug
Гери,страхотен аватар и кухня имаш!Благородно ти завиждам! Blush Все хубави гозби да си приготвяте!
А Кари е истински манекен на аватара си!Снимката е невероятна!
Ние от понеделник пак сме на градина!Днес дори ми махаше за чао и ми даваше целувки!Въпреки,че цял месец се радвахме една на друга,не е забравила и приятелчетата си от градината.Дори днес имаха нещо като детско парти с клоун и ходих към 10.30ч.,снимах с камера.Но малките дечица се страхуваха от клоуна и Елизабет дори се уплаши!Накрая обаче специално за нея подариха голям жълт балон! Flutter
А като си я взимах лелката я беше направила истинско таралежче с много опашленца!Кукла мамина!
Но пък беше мнооого кисела и мисля,че не е спала добре следобедния сън.Само мърмореше и нервничеше за всичко!
А дядо й онзи ден й купи една малка количка,като на снимката от аватара Кари и сега е неразделна с нея.Ако можеше щеше и да си легне с нея!
Та такива неща около нас!
Танче и Уини,искам да ви попитам какви са цените на градините в Щатите и в Англия!?Един познат ми каза,че в Англия е по 300 паунда седмично! ooooh! Вярно ли е!? Rolling Eyes
Още една седмица и ще ви пиша от Ледената страна!
Поздрави за всички ви! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 00:45 от SunshineMery

# 100
  • София
Мацки,черпя по случай втората годишнина от сватбата.Мина преди 2 часа(на 21ви беше) но все пак:

# 101
  • София
По едно кафе за закуска че нямам време да пиша,цял ден съм на работа:

# 102
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Наталче, честита годишнина, макар и със закъснение!!!МНого да се обичате и уважавате.

Мери, как е с брекетите, не си споделяла. А сега пак за колко време заминавате?

Гери, айде обзавеждайте жилището и пращай още снимки. Много обичам да разглеждам как хората са си обзавели- практично или пък не толкова- елегантно и уютно.

Ето малко снимки от нас в Германия:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=295301

# 103
Добро утро

Наталче,честита годишнина.Любовта и разбирателството винаги да присъстват в живота ви.

deni_k Гого е голям сладур.Да го нацелуваш хубаво.

Tanya Genova бабите и дядовците така се отразяват на дисциплината.
SunshineMery скоро не си се вясвала тук,явно си прекарала всяка свободна минутка с Принцеса Елизабет.
mila_pa дано се оправи бързо Калина.Ей това им е най-гадното на тия ясли,иначе всичко друго се преодолява все някак.
Слънчев и топъл ден ви желая.  bouquet

# 104
deni_k, много сте готини. Да нацелуваш Гого, иде ми да го изям  Heart Eyes
Наталчето, честита годишнина! Нека любовта ви е винаги силна и ярка!

SunshineMery, радвам се, че сте добре, мяркай се по-често, че липсваш. И ако имаш време пусни снимки на Бети, че не сме я виждали отдавна. За колко време ще заминавате сега? И как се казваше дуото ви?
Winnie, да, сега в къщи ще се погледаме, та да не вземе да се влоши. Не знам после как ще тръгне пак - сигурно с голям рев. Или пък, дай Боже да ме изненада  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт