Мама Бимби, благодаря за кафето и "усмихнатите бисквитки".
Набързо попрочетох какво си бъбрите.
Мини, много си сладка с коремчето

Honey_81, малко ми е трудно да те посъветвам какво да направиш в случая. Знам, че ти е много тежко в момента, защото и аз се чувствам така, макар че Вики през трите дни в яслата не е плакала постоянно, но е отказвала да яде. Аз почти съм на път да се откажа, колкото и да ни е трудно да се справяме. Още повече, че Вики след 3 дни ясла, вече 6 -ти ден е болна. От вчера е с висока Т, през нощта пак ми вдига, сега пак има. Като се събуди, отиваме на лекар.
Помоли госпожата да влезеш с детенцето по време на играта, за да свикне с обстановката и да се успокои. Другият вариант е да пробвате с частна ясла, защото там са по - малко деца и съответно ги гушкат много повече (така ми каза моя приятелка, на която детето е в частна ясла).
Между другото, ако имате информация за добри и не много скъпи частни ясли (до 350 лв.), моля да ги споделите, че и мен ме интересуват.
За четката - ползваме тази, която Пухчо е показала. Мия сама с вода засега.
Моля, всички, които са пуснали децата си на ясла да споделят опита си от първите седмици - свикване и болести. Извиняваме се на другите, че ще трябва сигурно наново да четат вече изписани неща, но наистина имам нужда от подкрепа в момента