Отговори
# 60
Вили, нацелувай го моя герой, ама здраво  Hug  Heart Eyes

# 61
  • София
Запис Peace

# 62
Танче, и аз много ви се радвам  Hug  а последната снимка е толкова сладка и мила  Heart Eyes

Вили, знам, че не е лесно, душа, стискай зъби - ще мине и ще забравите Hug

Нора, винаги съм ти се възхищавала как успяваш да се справяш с всичко, а то ето къде било разковничето - да си добър, можещ, готин, искащ, обичащ, обичан, вярващ...  Благодаря ти за този пост! И продължавай все така  Peace  smile3521  Hug

VJG, за съжаление не мога да помогна.

Четката за зъби на Калина е на NUK.

Хайде, лека, мека  smile3524  и страстна  luvbed

# 63
Вили, ще го оперират в Шумен, защото имат познат хирург и така решиха.
А теб не те ли питаха за пишлето? Горкото, насъбрало му се е малко, май?

# 64
Амели, мила, знаеш, че те харесвам, но аз също твърдо смятам, че трябва да започнеш да гледаш по-позитивно на нещата и във всяка ситуация да търсиш хубавото и доброто. (Почти)Винаги може да се намери нещо такова. И честно казано на мен ми стана малко обидно като каза, че пишеш тук просто за да се оплачеш, без да търсиш реакция от някой. Ако наистина е така, пиши в дневник. Аз наистина искам да продължиш да пишеш духовитите си постове (и се надявам скоро да са заредени с мъничко повече оптимизъм), но не можеш да очакваш хората, които четат, да не реагират на това, което си написала. Освен това мисля, че трябва да вярваш повече в себе си и да спреш да приемаш съветите или споделения опит като критика.

Благовеста, представих си милата картинка с Рали и котето Simple Smile

VJG, аз също не мога да помогна. Но преди 2 години като се явявах на изпит, бях открила примерни листовки в интернет.

Четката за зъби на Киара е на Кикко, освен по размера по нищо друго не се различава от големите, според мен.

Днес ходихме на Стройко и свършихме добра работа. Поръчахме си трапезна маса и столове и събрахме полезна информация. Само дето поръчахме 6 стола, а масата става 2,12 в разгънато състояния и май утре ще поръчваме още 2 стола (да ви позанимавам малко с песъчинки Wink)

Норче, и мен ме просълзи Hug Винаги като се видим ме зареждаш с много положителна енергия, надявам се само, че не я изсмуквам от теб Wink

Вили, дано скоро се нормализира положението и дано Насенцето се чувства добре.

ВАВА, как е Влади? Боли ли я порязаното? Киара като змия не се е сещала да пълзи, но също мого се впечатлява от всякакви животни, като оприличава едни на други - вълкът е куче, тигрите и лъвовете - котки, а в новия ни блок има едно кученце от тези много мъничките, декоративните и Кика и на него му вика "Мау" Joy Добре, че собствениците не чуха.

Танче, както винаги много добре изглеждате.

# 65
http://www.mimito.snimka.bg/album.php?album_id=191855&pid=8434779
за пожелалите да ми видят шкембата  Flutter

# 66
  • Пловдив Белащица
Четката за зъби - от 7 м до годинка бяхме със силиконов накрайник на Ненедент .
До 1 г и 6 м беше с тази , а сега сме с тази

# 67
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин

Ау, Мини, голяма сладурана си!! Ех, че хубави бременни времена!!   bouquet

# 68
Добро утро

Заповядайте на кафенце и усмихнати бисквитки-да ви е хубав деня.

mini_79 вярно ми напомни на бременния ми период.Тогава си мислех,че винаги ще си ходя с корем ама сега ми се иска пак.

Май само ние караме с бебешката силиконова четка.Ще трябва да се поогледам за някоя друга. Thinking

Tanya Genova много обичам да гледам ваши снимки.Винаги сте толкова усмихнати и позитивни.А последната с малкото кърмаче ми стопли душичката-нали съм си пристрастна към кърменето. Heart Eyes

Днес се очертава страхотен слънчев ден.Ще падне голяма разходка и игра. Grinning

# 69
Добро утро! Благодаря за усмихнатите бисквитки, Бамби мама Simple Smile

Мини, мила, изглеждаш много добре! И бремелинския ти гардероб доста ми харесва Peace

Аз днес може най-накрая да заведа Киара в градинката да си поиграе, че не съм я водила от тоолкова време...

# 70
  • Пловдив
Добро утро!
Мини, снимките ти са разкошни  Hug Винаги ми е много мило да видя бременна жена, а и ти изглеждаш страхотно  Hug
- такава е на Преси четката, само че в друг /мъжки Simple Smile/ цвят. Паста слагам само в центъра, върху единия цвят. Такова беше упътването на опаковката, че е достатъчно Simple Smile

# 71
Здравейте мили мами!
Имам нужда от съвет.Али вече 4ти ден е на ясла , но днес не е спирала да плаче.Нито с децата си играе , нито с играчките , не плачела само ако я гушкат(но 1 жена на 20 деца как да стане)
ДАйте идея как да се поотпусне и да свине по-лесно!И ако можете кажете при вас как е било! :pray
:
За пастата -Ненедент, а четката ни е Кикко!Вода давам и от чешмата и розов девин !

# 72
Honey, за съжаление нищо не ми идва на ум като съвет, пък опит нямам. И предишните дни ли е плакала по цял ден? Ако занесе там някоя своя любима играчка дали няма да има ефект?

# 73
honey_81, давай й някав домашна играчка - Ели си носи едно пате/мече... пак реве, но някои деца доста дълго плачат... опитай се да не се притеснявай (в групата на Мити има едно момченце, което още плаче  - не еходило на ясла, тръгнало е направо в 1ва сега се 2ра група)   
Лек ден от мен

# 74
Благодаря момичета!Днес бях й приготвила книжка ама баща й я е забравил!Решихме да опитаме той да я заведе.Много ми е мъчно !
Първия ден е ревала по-малко отколкото сега!Дано се оправи скоро , че ще лудна !

Общи условия

Активация на акаунт