Отговори
# 225
Ох, аз тук не мога да  пиша много, понеже брат ми така е окупирал компа... А в неговата стая е студ голям.
Мини, то и аз така колко пъти съм гафила, но добре е, че всичко свършва добре! Гушни пракрасната Стефи от нас!  Hug
Гери, на мен напоследък често ми се случва да се карам на Вики за глупости и то по простата причина, че съм много изнервена (това, разбира се, не ме оправдава). Изводът - трябва ми почивка, ама... няма.  Wink
Иве, Вики заспива, когато тя иска. Днес заспа къв 21:30, вчера пак в толкова!  Peace
Дени, все забравям да ти похваля момъка - ама той страшен пич станал, бе...  Heart Eyes

# 226
 Добро утро Hug
 Ние сме пак сополиви CloseТози път и майка ми е хремава,а се налага да гледа Габи.И ще гледам тази седмица да ходя само за упражненията,за да си гледам детето.
Мини, то и аз така колко пъти съм гафила, но добре е, че всичко свършва добре! 
...И аз така.Добре,че все се разминаваме с големити бели PraynigСтрува ми се,че не е от недоглеждане или безотговорност.За секунда става Thinking
  Имам въпрос към вас:Използвате ли все още столчета за хранене?
Ние нашето сме го захвърлили от доста време насам и ми е някак съвестно,че не се използва newsm78

# 227
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Добро утро и от нас! Кафенце:
Нашето столче за хранене в България не допада много на Гого и почти не го ползваме. Тук успях да взема едно обикновено от ИКЕА, Гого много го харесва, там се храни. Доволна съм, но може да се храни и стъпил на голям стол или приклекнал и да си взема от масата.
А аз в тази връзка друго да попитам: Успявате ли да изградите някаква рутина при хранене? Когато сме вкъщи няма проблем- Гого седи в столчето и къде сам, къде с помощ се храни. Но ако се наложи да го храня навън- то е истинско гонене - не иска да седи и това е.

# 228
  • plovdiv
Добро утро
относно столчето-използваме го,но не постоянно.Понякога Йоана сама се качва на него или се храним където намерим Simple Smile.Сега й харесва да сяда и аз да й  давам на табличката да яде сама.

# 229
Здравейте и от нас!
Дени, за кафенцето още се чудя, ама поничката ще я хапна с удоволствие Laughing Между другото аз като забременях и спря да ми се пие кафе, и все още не съм пропила.
Столчето за хранене го ползваме, но яде и на други места. По едно време ядеше права до ниската масичка. Сега съм свалила столчето на най-ниското ниво и тя си сяда сама ако табличката е махната.

Моргауз, много ме кефи еленчето! Ние имаме конче, но пластмасово.

ДАН, дано Габи си остане само със сополките. Майка ти може да си сложи маска докато е с Габи.

Кика се събуди, хубав ден на всички и до скоро!

# 230
Вече си имам християнче!
Всичко мина добре и Мити се държа чудесно с маааалки изключения. На обяда в заведението като един примерен християнин заспа в 13.30 до 15.30 и остави мама и гостите да си хапнат и да се видят на спокойствие.Въпреки всичко снощи се чувствах изцедена като лимон, но пък когато е хубаво събитието това няма значение.
Със задна дата искам и аз да пожелая здраве на всички, които носят името на Св. Димитър, че вчера не стигнах до компютъра.
Аз днес съм още един ден отпуска и ще имам време да сваля снимките от апарата и да ги подредя в албумче.Утре ще може да ги видите.
Лек ден от мен  bouquet

# 231
Честито ти християнче, Дакра! Честито и на патерица за именния ден на Мити! Много здраве, щастие и успехи!
Честито на патерица и на другите именници - Мити на Десем и всички други.  bouquet
При нас нищо ново. Вчера я водихме на куклен театър, общо взето добре се държа, хареса й, пляскаше бурно, но аз май имах други очаквания. Куклите бяха много дребни и не задържаха дълго вниманието на децата, особено на тези на задните редове, които непрекъснато викаха. Постановката беше Снежанка, а ние я имаме на диск с много песнички, докато тук нямаше никакви песнички и малко по-различна интерпретация. Но поне разнообразихме студеното утро.
Моргауз, Гери и ние имаме пластмасово конче, много му се радва Ния, но така силно се залюлява, че два-три пъти се е премятала през глава. Слава богу без сериозни последици.
Ива и Мони, и ние трудно се приспособяваме след смяната на времето. Дано бързо мине.
Дани, бързо оздравяване на Габи.
Всички други болници също да се оправят бързо!

# 232
Добро утро и от мен

Честито християнче на dakra.Само добрини да му се случват.
Столчето за хранене-седи като музеен експонат в къщи.Грешката е моя че от малък не го слагах като се храни в него.Сега не иска да сяда там.Яде или седнал до мен или прав до масата(ниска ).
В зоологическата сме водили Тишо 2 пъти наскоро и много се забавлява и се радва на животните.
 mini_79 радвам се че Стефи е добре след "наздравицата".

За коледни подаръци и аз се замислям вече,то както уж е далече ей сега ще дойде Коледа.

Аз ходих да оставя Тишо на яслата.Драмата беше много голяма.Досега не е ревал толкова силно.Надявам се да се поуспокои,защото се чувствам доста зле като си го представям все ревящ.Нямам търпение да стане обяд и да си го взема.

Чао за сега,после ще пиша как е минало.

# 233
  • Пловдив Белащица
По новото време сме и с нов режим. Спането не го барнах, т.е. заспива с един час по-рано вечер - 20,30-21, а обедния с половин час 13,30. Обедното ядене е като преди 12,30, следобедната закуска с половин час напред - 16 часа, вечерята с един час напред 19 часа. Закуската според когато се събуди. Засега нямам проблеми.

Столчето си го използваме за всяко ядене. Дори когато се случи да ядем заедно, махам таблата и смъквам столчето на височината на масата. Понякога следобедната закуска, ако е принцеса или плод не цапащ го яде на нейното фотьойлче, като слагам чинията на една кутия от бисквити. Иска ми се ниска масичка, но...толкова много неща ми се искат, но нито пари, нито място  Laughing

Андрея обожава животни. Като ходим на село при дядо й, поне два пъти на ден се ходи при кучетата и гълъбите и се обикалят комшиите да се видят зайците, овцете, козичките, кончето, магарето, мисирките, патетата. Но на зоологическа градина още не съм я водила. Бях се наканила за пловдивската, но все не стигаме до нея.

# 234
Здравейте,
Честито на вчерашните именници със закъснение Embarassed
Честито християнче на dakra. Да ти е жив и здрав и да ти носи много радост Hug
mini_79, добре че не е пила много Стефи  и се е разминало без последствия:hug:. Това обаче ме подсети да прибера и моята бутилка, че разредената течност държа до ютията, само кондцентара бях прибрала в шкафа. Все си мислех че още не може да отвори бутилката сама,  ама не съм много убедена в това newsm78.
 За животните, Цвети много се радва на всички. Постоянно гони улични кучета и котки, като Алф е направо Mr. Green. В Габровската зоологическа /която си е жалка картинка/, обожава да ходи, а също и на село при животните. Вчера сутринта, понеже беше студено, дядо и я изненада като и внесе зайче вътре. Голяма радост беше, така го нагушка и намачка, дано не му стане нещо на животинчето.

# 235
Честит празник на патерици,на всички именници,рожденници и за новото християнче Мити!

Дени,при нас кроткото,спокойно ядене се превърна в проблем,защото нашите са научили Бети да я хранят,гонейки я из стаята.Хапне малко на столчето си или на голямата маса и след това само трябва да вървя подире й,за да я донахраня!За което полудявам!
А относно частните градини се сетих нещо,което много ме възмути.И ще споделя с вас,може би пък аз нещо не съм добре! Confused
Почти всеки месец имат т.н. "куклен театър" в градината,което всъщност е един клоун,който им прави игри,загадки,пеят,танцуват,рецитират в продължение на 1ч.-1.30ч.И за това на всички деца искат по 10лв.Общо 13 деца - дози клоун милионер трябва да е! Thinking
Сега пък събират по 40лв.за консумативи за учебната година,които ще се изразходват за моливи,боички,блокчета, и нови рисунки по стените.Родителите ли са длъжни да се занимават с ремонта на градината,защото нови рисунки по стените си е жив ремонт за мен!Все едно да си смениш тапетите вкъщи!
И накрая ми сервират,че за Нова година ще има тържество,което ще струва 60лв. и включва няколко снимки на децата,еднакви подаръци за всички и може би почерпка,незнам и аз.Как едно дете,още бебе на 1.6г. ще има същия подарък като 5-6 гдишните.А и за 60лв. аз ще купя достатъчно много подаръци,които аз знам,че детето ми би харесало!
Нещо тази градина май ги взима родителите за мезе!
Моля ви,споделете как е в държавните или частни,които ходят,че направо се ядосах жестоко миналата седмица!
А тази сидмица пак няма да ходи явно,но и парите не ти връщат... Naughty

И накрая да не свършвам с недоволството си,за да ви тормозя и вас,ще ви кажа,че Викторчо на Иглика и прабаба му Маргрет Николова са публикувани във "Уикенд" към края на вестника.

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 14:25 от SunshineMery

# 236
SunshineMery,Тишо е в държавна ясла и досега пари не са ни искали за нищо.Не знам за празниците дали ще искат пари или подарък да носи всеки.То само да сме здрави да присъства на тържеството де.Иначе таксата е 40лв. на месец,но взимат пари само за дните през които е ходило детето.
Дано при вас като искат толкова пари,поне по-добре да се грижат за тях.

Иначе на обяд като го взех,сестрата каза,че е плакал от време на време.Не играе още с децата,а гледа отстрани.Ял е малко на закуска,а на обяд си е изял супата Shocked,пил е малко сок и малко вода.Сигурно наистина е ял,защото в къщи не искаше да яде.Беше се напишал и изцяло беше преоблечен(и да е казал,май не са го чули).Този път сестрата или имаше повече време или беше по в настроение,но не бързаше и предложи ако ходя на работа утре да го пробват да спи там.
Казах й,че отдавна трябваше да тръгна на работа,но с тия болести не може да тръгне детето нормално на ясла и така...Тя каза,че утре е втора смяна и ще пробва Тишо да спи там.Хем ми е притеснено,хем се надявам да стане чудо и да заспи.Както и други майки на големи кърмачета са споделяли-на яслата заспиват без проблем,а в къщи само с кърмене.Дано и при нас да е така.
Днес обаче като заспа на обяд,много трудно го оставих на леглото.Уж спи,а оставя ли го веднага усеща и започва да мрънка и се събужда.Като го гушна пак заспива и така 5-6 пъти.

Спирам за сега да не ви отегча много.

# 237
Здравейте майчета. На последък все не ми остава време да се доредя до тук ( потънала съм в едни преводи на кучешки теми, ама нали това ми е хобито, а в момента и основното занимание) Не съм ви писала още от преди да заминем на море.
Ето малко снимки да не ни забравите
Тези са още от морето, където Виктор изкара страхотно, много му хареса и дори последните дни влизаше във водата сам и ми буташе ръката да не се държим.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7653&AlbumId=123785
Тези са от лятото на родопите където също беше незабравимо
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7653&AlbumId=123783
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7653&AlbumId=123782
А тези са най-новите от есенния Октомври
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7653&AlbumId=124320

Сега отивам да чета да видя какво съм изпуснала, че е много наистина.

Прочетох, че сте ни намерили и във вестника. Laughing Laughing Laughing
Поне да беше в накой по-престижен, а то в най-клюкарския.
SunshineMery до колкото знам за градините и яслите лелките и учителките все искат по нещо, но родителския актив е този който решава за какво трябва да се събират пари. Да не би вашия родителски актив да се издържа от вашите волни пожертвувания???

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 15:11 от иглика333

# 238
  • Пловдив Белащица
Виктор много е пораснал и много се е променил.

# 239
  • Сливен
добър вечер Simple Smile
Дакра,честито християнче  bouquetДа ти е живо и здраво и нека ангелчето му бди над неговия,сигурна съм,изпълнен с радост и щастие живот Heart Eyes(чакаме снимчици Whistling)
за столчето-малката още хапва в него.И си е свикнала-като й кажа подтичва към него Simple Smile(особенно,като е гладничка)
Вики,е много пораснал Heart EyesИглика,липсваше ни,наминавай по-честичко Hug
момичета,благодаря ви за отговорите за режима Hug  bouquet
с това ново време Мони куква в 7.00 Crazyи питайте ме играе ли ми се от ранни зори Mr. Green
чао и лека вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт