Отговори
# 240
Дакра, честито кръщене на Митето! Да бъде примерен християнин и Господ да бди над него! Hug

Иглика, много обичам да гледам ваши снимки Simple Smile Виктор явно се е издължил, защото вече не е чак такъв пухкавелко, но е все така сладък Heart Eyes

Ние имахме гости през уикенда, племенницата беше тук и падна голяма игра, а отвреме-навреме и голяма сръдня Laughing

Киара не си е променила режима, просто се измести, но аз от известно време я слагах да си ляга към 22 часа (21 по новото време). Тъкмо почна и да обядва, че в последния месец заспиваше преди да е обядвала, а като се събуди вече мислеше за други неща.

Лека и мека, днес ще лягам рано.

# 241
Честито на Дакра за християнчето и на всички, които са празнували Димитров ден.
Виктор сега расте само на височина и държи същите 14 кг, които направи на 10 месеца. Останали са му само бузи и коремче. Но все още е хубав за мачкане  Wink
И аз мисля по-често да е включвам - липсвахте ми.

# 242
         Добро утро на всички Grinning
            Честито християнче на Дакра  bouquet Hug
  При нас много стана трудно яденето.То колкото беше претенциозна сега съвсем.Направо се чудя с какво и как да я храня TiredТака като ви чета,че малките си хапват послушно в столчетата и благородно ви завиждам.Аз не мога да накарам Габи и за минута да седне където и да е.Гоним се с лъжицата,което хич не е препоръчително.
Съншайн  Мери,права си за издевателстването на родителите в институциите като градини,ясли и училища.ДА не говорим,че някъде искат и "спонсорство".Като това спонсорство има и определени размери-преди няколко години се чуваха някакви 100 лв масово в градините.Тогава на сестра ми малкото дете трябваше да се запише и откровено и казваха да спонсорира градината.А тя е с 3 деца.не е ли за предпочитане да купи якета на другите две? Close
 Чао,че Габи се събуди

# 243
  • Пловдив
Добро утро на кафенце  Hug

Честито на именниците и новите християнчета със закъснение   newsm51

По новото време Рали си е със същия режим - заспива към 10 и става в 7.

Столчето за хранене почти не го ползваме, Рали си се качва на дивана и яде права. Освен това трудно се задържа на едно място при хранене, постоянно снове напред назад, качва се, слиза, голямо гонене пада.

Иглика, Виктор много се е променил, има толкова зряло изражение - като голямо момченце, да ти е жив и здрав, много хубаво лято сте си изкарали, с интерес разгледах снимките от Родопите (нали са ми слабост) Simple Smile А по какъв повод сте в този вестник, дай да ви видим.

ДАН, нали и на нас ни е трудно яденето, просто спрях да спазвам каквито и да е било режими. Храним се, когато огладнее. Забелязала съм, че има дни в които не яде, но пък в други хапва доста. Мисля, че би трябвало да се гледа за седмицата как се храни детето, а не за деня само. Те си наваксват, а и не ми се вярва да остане гладно детето, то това си е инстинкт за оцеляване Laughing При нас проблема се оказва, че нещо като не й е вкусно и отказва да го яде. Вчера следобяд например се хранихме на плота в кухнята  ooooh! Изкарвам всичко, което се сетя и предлагам, пък каквото й хареса. Накрая яде препечени питчици с крема и топено сирене.

И да ви разкажа снощи мъжа ми каква изненада ми направи. Спомена ми преди 2 седмици, че бил харесал някаква чанта, точно като за мен била, много щяла да ми хареса, Адидас за 235 лв. Тогава му казах, че е луд, не искам такава скъпа чанта, пък и не съм я и виждала. За мен е по-важно да е удобна и практична, а не колко струва и как изглежда. Ако толкова иска да ми я вземе да изчака поне намаленията. Хубаво, ама той вчера взел някакъв хонорар и след работа направо отишъл и я взел, без въобще да се колебае. И прибира се, казва че ми е взел нещо и като видях, че е чантата щях да падна. Да се оръси толкова пари. То хубаво, ама чантата се оказа супер неудобна. По-тежка, отколкото всичко, което ще сложа в нея, няма джобове, неудобна е за отваряне, да не говорим за закопчаване.... Много криво ми стана. Щях да се разрева - толкова пари за нещо, за което аз не бих дала и 20 лв. Ама на него много му била харесала и искал да си начеше мъжката гордост да ми я купи, пък какво като не ми харесва, да си избера друга, пък пари се изкарвали  ooooh!
Накрая й намерихме приложение, решихме да я ползваме за лаптопа, точно се събира.

# 244
Благодаря ви за поздравленията  от мое име и от името на малкото християнче Hug
иглика333 , Виктор наистина много е порастнал.Трябва по-често да ни навестяваш.
lubricant , на теб може и да ти е било до рев, но пък аз се развеселих от случката/покорно моля за извинение/.Мъжка му работа.Е, поне лаптопа си има нова къща.
Митито понася сравнително добре новото часово време, но вечер му се доспива по-рано и в 20.30 е вече в леглото.Лошото е, че и сутрин се буди по-рано.
В нашата ясла събирахме по 10 лв. за някакви книжки за децата, а тази седмица искат и по 3.50 за театър.Други пари не сме давали.
Другата година от юли месец в Русе започва грандиозен ремонт на детските ясли.Юли няма да работи нито една ясла, а следващите два месеца ще събират децата от няколко ясли в една/ което си е кофти ситуация/.Нашата сестра каза,че е замислена тотална промяна от а до я.Стига, каза, някой да не изпапа парите всичко ще се подменя.Дано да стане хубаво,чисто и уютно за децата.

# 245
Забравила съм да се похваля,че спечелихме албумче от новата игра на Нестле джуниър.Явно попаднахме в първите 1000.

# 246
  • Пловдив
dakra, и на мен накрая ми стана смешно и много мило, че е мислил за мен, само дето с тези пари можеше за всеки ден по една чанта да ми вземе, ама здраве да е Simple Smile   Иначе и ние имаме албумче, не е лошо, но е по-малко отколкото очаквах  Peace Май само ние с теб се мотаме из темата  Laughing

# 247
Здравейте и от нас. И ние сме болни та даже и на АБ ама сме си лепнали новия вирус сополи+кашлица.Дано се оправи тази седмица , че точно попосвикна с яслата и айде болна...ДАно не ни се разболяват слънчицата много, много! Praynig
Честит имен ден на патерици и Рожден ден на Ванката и от мен  Hug
Иглика направо много се е променил и е пораснал Вики !
За режима Али става в 8-8.30 (като не е на ясла) обядва в 11.30-12.30 и в 13.00 най-късно заспива за 2 часа може и повечко или по-малко и после вечеря в 19.30 супата си , в 20 с нас от нашето ядене и в 21,след банята,заспива.
За столчето ползваме го само за нашата маса иначе през деня се храни на малко пластмасово столче до дивана.
Ами туй засега !

# 248
  • Пловдив Белащица
...Така като ви чета,че малките си хапват послушно в столчетата и благородно ви завиждам.Аз не мога да накарам Габи и за минута да седне където и да е.Гоним се с лъжицата,което хич не е препоръчително.
...

Ооо, това че съм казала, че яде в столчето не означава, че яде колкото трябва. Понякога са само 3 лъжици. Но щом не иска или иска да слиза от столчето, подканвам още един, максимум два пъти и ако не иска - свалям. Гладна не гладна - долу. Следващият път като й огладнее дъто, стои, яде, та чак пушек се вдига. Е понякога огладнява след три-четири хранения, но с лъжица не гоня.

Мая, в такъв случай да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли заради постъпките на твоя мъж. На мен сигурно щеше да ми стане много неудобно. По-точно ще ми се иска да го навикам и набия с чантата, а в същото време моят мъж малко чувствителен си пада от време на време и ще ме е страх да не го нараня. Ама и те пък Адидас, каква е тая чанта. Я снимай поне и ние да я видим  Wink

# 249
Цитат
Май само ние с теб се мотаме из темата 
Май,май така ще излезе Joy, а иначе идеята да снимаш чантата е чудесна.Може пък ти да нямаш вкус  Joy и форумския съвет да одобри покупката Laughing
honey_81 , бързо да оздравява Али и да не губи яслен тренинг Joy
Вие какви сиропи против кашлица давате на мъниците.Аз три съм сменила, но не мога да кажа че съм доволна - проспан, биокс тими и другия беше на доктор Тайс.Митито доста често го мъчи кашлицата.

# 250
Здравейте и от мен  Wink
Няколко дни не бях чела темата, но днес наваксах. Миналата седмица гледах същото еленче като на Емма, но ми се стори, че ще е много неудобно, все пак е дървено.
Честито на патерици на всички именници и рожденици  bouquet
Столчето за хранене - от 2-3 седмици не яде на него. Дори да го смъкна и да го доближа до масата, пак не иска. Научи се да се качва по столовете, сяда, и макар че масата й идва висока, така иска да яде. Сутрин почти винаги яде разхождайки се. Слагам й чинията на единия стол и когато иска отива и си взима за ядене. Но в общи линии след сън почти не яде. В резултат на което като я заведа на градината вече е готова да хапва нещо сладичко Rolling Eyes
Смяната на часа - тук още не са го сменили и не знам кога ще го сменят. Помня, че миналата година по това време с промяната на часа, Флоранс започна да се буди с 1 час по-рано. Трябваше й около седмица да се настрои по новото време.

Днес Флоранс не е на градина, защото е болна Sad Онзи ден ходихме на гости и едно от дечицата кашляше. Явно Флоранс е хванала от него. Отначало започна да кашля по малко, вчера на градината е кашляла доста, а днес сутринта чак започна да се дави като кашля, затова реших да я оставя в къщи. Учителката каза, че няма проблем да я заведа, но все пак реших да постои малко вкъщи, пък дано да се оправи по-бързо. Утре сме на педиатър на консултация, тъкмо да си каже мнението и той. Откакто ходи на градина (от 2 месеца) само веднъж се мъкна със сополи 1 седмица, но тогава всичките деца бяха сополиви. Друг път не се е разболявала. Мога да кажа, че е калена, но се случва все пак болестите да се окажат по-силни от нея Confused

# 251
Здравейте!

Нямам време сега да ви изчета, надявам се утре да имам време за това  Peace

Кари има разтройство от 2 дена , а в събота сутринта повърна веднъж. Не е много зле - случва се по 1-2 пъти на ден да ака рядко, но е доста  и обилно  Sick Днес следобед целия й гръб беше измацан и се наложи да се къпем. Дали е възможно това да е от тази ваксина  newsm78 Слагахме Haemophilus influenza type b (Hib) и Meningitis C  като това е 4ти прием за тези болести и преди не е имало реакция  Rolling Eyes Днес ходихме с Кари на лекар, но като влязохме, първо споменах, че ме боли единия крак и след като ме прегледа ( за 1 мин ), докторката заяви, че сега трябвало да взема отделен час за Карина в друг ден, защото били много заета поликлиника и не можело да минем двете с един час. Адски се ядосах  #2gunfire Но здраве да е...детето не е зле  Rolling Eyes

Тук при нас днес валя градушка и след това малко сняг. Ето 1 "бяла" снимка  Peace

Лека и мека!

# 252
Привет!
Ние не отсъствахме за добро. Аз и Калина се оказахме в болница, поради обезводняване от гаден ентеровирус. Беше ужасно преживяване и хич не ми се говори, че пак ще го изживея ... може би като мине малко време. Важното за мен е, че вече сме добре и сме си в къщи.
Спокойна нощ на всички  Hug

# 253
Лили, много, много прегръдки за теб и Калинчето Hug Hug Hug Hug Hug Hug Много се радвам, че вече сте добре, почини си и се възстанови психически Heart Eyes

# 254
Лили, надявам се бързо да се отърсите от преживяното  Hug

Общи условия

Активация на акаунт