Отговори
# 255
Мила, много съжалявам че се е наложило да минете и през това Hug. Много се радвам, че вече сте добре и сте си в къщи. Отърси се от шока, почини си, ние сме насреща ...

Уини, незнам дали може да е от ваксината или е някой вирус. Бързо въстановяване на Кари Hug

Пчеличка, надявам се и Флоранс бързо да се оправи Hug.

Дакра, за сиропа - аз сега за първи път давам на Наско - Стодал. Първият ден, като ни изписаха се прокашляше лекичко, като че ли си чисти гърлото. Тогава се консултирах и ми го препоръчаха. Но всичко отшумя за 1 ден. Но от 2-3 започна доста да кашля, влажна, отхрачваща. Но понеже няма темп. , сополи не съм го завела на лекар. Просто не ми се иска да го подлагам на този стрес, но ако се наложи няма как. Ама страха е голяма работа, ей - минаха  10 от операцията, но не ми се разбравя нощно време какви са кошмари ooooh!.

# 256
Добро утро!

Вили, знам, че след време всичко ще бъде забравено и ще си спомняме само най-хубавите моменти с децата.  Hug

Единственото "добро" от цялата история е, че аз със сигурност съм олекнала поне с 2 кг и видимо съм отслабнала в областта на корема, където имах най-голяма нужда. Сега трябва да успея да задържа резултата и да стегна малко въпросната област.

Спорен ден на всички и бързо оздравяване на болните  Hug

# 257
  • Сливен
Лили,много прегръдки да теб и Калинчето Hug Hug Hug

# 258
Здравейте
Бързо възстановяване на всички болнички.

Влизам с добри новини,само дано не дърпам дявола за опашката.
Тишко вчера остана цял ден на ясла.И за моя най-голяма изненада и радост е спал там.Взех го 15,20 ревна малко като ме видя,но после се успокои и останахме да си хапне следобедната закуска.Беше поизгладнял.Иначе и двете сутрини доста плака,но после казаха че не плачел-само от време на време.Днес сутринта още от колата започна да прави муцунки,но се държа мъжки и не заплака,въпреки че имаше други ревящи.Дано и днес да мине добре и най-важното да не се разболява.

Дано болестите стоят далеч от всички дечица и да ходят без сълзички на ясла. Hug

# 259
Бързо оздравяване и възстановяване на Калинчето и от нас Hug Дано нямате повече такива неприятни преживявания, а като спомен да останат само двата стопени килограма на мама.
vili_ap , аз стодал на Петьо съм давала, но бях забравила за него.Мисля,че и той беше на някаква билкова основа,но не си спомнам точно.Дано и Наско забрави  вече лошите спомени от операцията Hug
На Мити тази сутрин му тече кръв от нослето.С Петьо го имам този проблем.От малък още му тече често кръв от нослето.Както спи през нощта и почва.Понякога повече друг път по-малко.Къде ли не го водих и какви ли не изследвания не съм му направила.Не ми се иска да мисля,че проблемът отново ще се повтори и при Митито.
Бързо да оздравяват и Флоранс и Кари.Пращам и на тях по една  Hug  Hug

# 260
  • Пловдив
Здравейте на всички  Hug
Бързо оздравяване на всички болнички  Hug
Бамби мама, браво на Тишо  Peace Искат си време просто децата  Wink
Дакра, честито ти християнче   bouquet
За сиропите - най-често давам Hustagil . Доволна съм от действието му, а и е на билкова основа /с мащерка/. Другият често използван е Стодал  Peace
При нас нещата са ок. Всичко е нормално /да не ме чуе Дявола  Praynig/. В яслата започнаха ремонт !!!, но засега ни уверяват, че няма да затварят. Сменят дограмата на цялата ясла и ще отремонтират изцяло едно крило за нова група.
Добре дошла отново на Иглика  Hug Вики много е пораснал, явно чистият балкански въздух му се е отразил много добре Simple Smile
Поздрави и целувки за всички  Hug

# 261
Браво на Тишко!Дано всеки ден е все по-смел и уверен.Да се забавлява много с децата и да не боледува.
Аз преди два дни си мислех, че в крайна сметка яслата не е никак лошо място за дечицата.Като отида вечер да го взема той играе и се забавлява с другите фъстъчета.Мислех си, че ако го държа вкъщи цяла зима на площ за игра 2 на 2 метра и постоянно викам не пипай там, внимавай и други от типа няма да му е по-приятно.Дано само да не се разболяват често.

# 262
  • София
Столче за хранене: не ползваме от няколко месеца, "изхвърлих го" че ми пречеше. Яде седнала на кухненското диванче или на нормален стол.
Хранене на вън: за да не скучая тъй като Мити прояде  newsm44 newsm68 Ели не се храни като сме на заведение, само опитва и реално яде около 1/4:1/3 от това което би изяла в къщи.
Голям глад ги мори и двамата след градина. Снощи са се правили с 1 голям пакет кроасани с крем+ 1 малък със шоколад (естествено Елица порядъчно омазала) След това ядох макарони с домати и масло(по 1 чиния) + 1 бр. панирано пилешки филе и сок. След това си доядоха с Данонино, Ели продължи с нас с още месо, 1/4 домат, маслини искаше и още обаче и казах: "Край!" Naughty и й приключих яденето.

Мери, при нас освен таксата събрахме по 60 лв (и в групата на Мити и на Ели).
Разликата е, че в групата на Мити влизат всичко: вода(имат машина за вода), салфетки, тоалетна хартия, течен сапун, учебни помагала, нови играчки, миналата година купувахме няколко столчета тази няколко комплекта резервни чаршафчета.
При Ели освен парите всеки месец ни искат: мокри кърпи, тоалетна хартия, салфетки и сапун (блокче).
Театър имат почти всеки месец събират ни по 2-3 лв. (не помня точно колко), но не са 10  #Crazy и е наистина театър.
За Нова година миналата година ни събраха по 5 лв. за тържеството и  за почерпка. Всеки родител носи каквото иска за подарък което си остава за неговото дете. Единствено ни помолиха да не са много обемни, тъй като децата се впечатлявали от размера  Joy а и торбата на Дядо Коледа няма да стигне

Едно Запп-че за Мини и Уини
http://www.laredoute.fr/vente-poussette-3-roues-maxicosi-quinny- … tegoryid=49061795
.... очаквайте продължение Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 13:34 от Desem

# 263
  • София
Дакра, честито кръщене на Мити!
Иглика, Виктор много е пораснал (ама аз си знам нали го виждах скоро) разпознах и „нашата” площадка. Ти поддържаш ли връзка с Муцунка? Как са те? 
Уини, стискам палци да се оправите бързо?   
mila_pa, много тъжно... много, много прегръдки за теб и Калинчето Много се радвам, че вече сте добре, почини си и се възстанови психически (присъединявам се към Гери)
Гери, знам, че е рано за резултати, но само да пожелая отново всичко да е наред със зет ти.
Браво на малкия герой Тишко.

Аз нещо скучая днес(очертава се така до края ан седмицата) не съм свършила работа за 5 ст., но пък изхарчих Simple Smile Купих си палтове(кадифета) за рокля и пола.
Шефовете ги няма и освен да чета нещо нищо не мога да свърша.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 13:39 от Desem

# 264
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Привет и от нас Hug!
Десем, благодаря, че питаш - добре сме или поне се опитваме Whistling
Муцун днес трябваше да е за първи ден на ясла, но уви - сополи, кашлица и т.н. възпрепятстваха този така бленуван от мен първи "учебен" ден Tired. Иначе детето расте със страшна скорост - на см. не знам със сигурност колко е, защото шилето много мърда и е сложно да определим, но е над 93 със сигурност, килограмите са около 16 -  голенце си отглеждаме Crazy. Напоследък доста се притеснявам, че отглеждам бъдещ социопат - хапе, бие, крещи... умирам от срам по площадки, кафенета, магазини. Ходя със синини по ръцете, а редовно се случва и шамари да получавам ooooh!. Да ми е жив и здрав - чакам го още няколко месеца и почвам як пердах, 'щот с приказки и песни НЕ СТА'ААА Mr. Green

Благодаря много за поздравленията в миналата или по- миналата тема, прочетох ги, но не успях да пиша, простете Praynig Да ви се връща Hug!
По този повод, преди малко, докато режех картофи си мислех за теб, Мини, какво ще напишеш под аватара си след раждането на втората щерка?! "Обещах на мъжа си дъщеря - родих му 2"??? Crazy Целувам те и стискам палци бебка да е поне наполовина чаровна от кака си Peace!
И в този ред да кажа колко много се радвам да видя, че децата ви са станали наистина прекрасни, променили са се коренно Whistling
На всички болни желая бързо оздравяване, а на майките им - дупе да ни е яко, 'щото тепърва се почва с болестите май ooooh!

# 265
  • Пловдив Белащица
Олееееееее, количката е много сладка. Ако е и с всичките аксесоари - столчето и там квото е още - просто е  на идеална цена. Страхотен коледен подарък. Особено за Мини, исках да кажа за Стефи. На пролет да бутат с мама еднакви колички  Heart Eyes

Муци, гледам последната снимка на малкия-голям Муцун. Много хубаво се е разкрасил. А твоята бременност как е. Миналата я изкара с доста хапове, дано сега да ти се размине.

Бързо оздравяване на болните и възстановяване на физически и психически травми (в следствие от болничния престой - това за Калина и Лили).

# 266
Наде, ма то много русо станало твойто дете Crazy Много ни липсваш, вясвай се по-честичко!

Уини, Пчеличке, да се оправят бързо девойките!

Деси, харесва ми да нямаш работа Mr. Green Киара вече има поне 2 купени и не показвани играчки, така че мисля, че Коледата е уредена Simple Smile Дано и да е в новата къща.
Зет ми засега добре понася химиотерапията, дори оплакванията, които имаше, са изчезнали, дано да действа. Вашата подкрепа означава много за мен и вярвам, че ще му помогне допълнително Hug

Браво на Тишо, все по-спокоен да става в яслата и да не боледува (а и всички останали).

Ние цяла сутрин бяхме в апартамента, че имаха да довършват някои неща по кухнята, по-късно може да пусна нови снимки на малката майсторка.

# 267
От вълнение днес забравих да кажа,че много ми харесаха снимките на Иглика.Виктор е голям сладур,а в комбинация с кучетата и боровите гори...,ееех направо се размечтах за почивка в планината. Crazy
Малкия "голям" Муцун е голям сладур както винаги.Да е жив и здрав,пък макар и пакостлив. Wink
gertrudka чакаме снимки на малката майсторка. Heart EyesА какви са играчките,момичешки или стават и за момчета.
Desem ти поне ходиш на работа.Аз още не ходя,ама от нерви голямо харчене вчера. MoneyКупих си боди,боти,на Тишо една жилетка и намалените анцузи от Фокс.

След малко отивам да взема слънчицето.
Приятна вечер ви желая.

# 268
Момичета, благодаря ви за добрите думи и съпричастността!

Муци, наистина ни навестявай по-често. Така потънах в твоите снимки, че забравих, че трябва да приготвя нещо за ядене на детето. Добре ли се чувстваш? Пиши повече  Praynig

gertrudka, чакам с нетърпение и твоите снимки.

bambi mama, радвам се, че всичко върви така добре с Тишо. Дано е много здрав !!!

В петък Мила има рожден ден и ще го празнува с приятелчета в неделя. Реших да поканя в къщи бабите и дядовците в събота, но имам един сериозен проблем. Калина най-вероятно все още ще е на диета до тогава и нямам идея как ще я държа далече от нещата, които не трябва да яде ...  newsm78 Единия вариант е на масата да присъстват повече диетични неща, от които и тя да може да хапва. Нищо не ми идва на акъла ... мислех си за разни неща с бутер тесто, но си дадох сметка, че то с тия мазнини не е хич диетично. Давайте идеи, моля  Praynig

# 269
Лили, една колежка скоро ми каза, че можело кашкавал да се яде в такива случай, може би някакви по-постни соленки с растителна мазнина, сок от кайсия (съдържал калий, полезен при обезводняване), банани, картофено пюре без мляко (може да го подправиш с олио и сол), моркови на пара посолени със зехтин/олио... изчерпах се

Общи условия

Активация на акаунт