Отговори
# 210
     Честит празник на всички именници  bouquet
SunshineMery не се отчайвай и укорявай. Crossing ArmsМного е лесно да се съди човек-по-важното е,че сте здрави и се обичате HugИ аз за много неща,които правя си мисля,че не са редни,но това е положението за сега-не сме богати,че да си позволим лукса да не работим Wink

# 211

Честит празник на знайни и незнайни именици! Да ви е живо и здраво името и с гордост да си го носите  Hug

Честит празник и на vanka 11! Да си жива и здрава, много обичана и уважавана  Hug

Присъединявам се към поздравите на Дорето, нека всички празнуващи да са живи и здрави, много щастливи и винаги заобиколени от любимите си хора!

# 212
  • София

Честит празник на знайни и незнайни именици! Да ви е живо и здраво името и с гордост да си го носите  Hug

Честит празник и на vanka 11! Да си жива и здрава, много обичана и уважавана  Hug

Присъединявам се към поздравите на Дорето, нека всички празнуващи да са живи и здрави, много щастливи и винаги заобиколени от любимите си хора!
ЧЕСТИТО И ОТ НАС!

и да почерпя за нашия непослушен бати...(уф, още не сме се приспали ..и 2мата)

...голям фен съм му на този сладурко с очилата, много ме кефи като съм го гледала при Звездев http://gavrosh.com/bg/about/

# 213
Здравейте, момичета!

Как сте? Моят мъж е именник днес, та тук се готви и така нататък за довечера, ще имаме семейства на гости, що ли чистих вчера? Laughing

Вчера ходихме до Икеа и купих  на Емма едно дървено еленче - мисля, че никоя друга играчка не е имала такъв успех!
Ето го:http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/50060713 Цял ден е върху него и много се кефи.

При нас нищо кой знае какво ново, освен, че всичко е в пастели и маркери, страшно рисуване пада!
Добре, че маркерите са някакви на водна основа и се пере всичко Laughing

Весела неделя на всички!

# 214
Честит празник на всички празнуващи! Бъдете живи, здрави и много благословени!   bouquet

# 215
Здравейте!

Пиша набързичко, че ще ходим да вечеряме  Grinning

Как се отразява смяната на времето при вас? На мен ще ми е трудно да променя режима на Кари, тъй като тя вечер си ляга към 18.30,а това е 17.30 по новото време  #Crazy  newsm78

Моргаз, Кари има подобно конче, като вашето еленче, но то стои при свекитата, че тук сме се заринали си играчки, а и там да има нещо интересно за игра   Peace На Кари и подариха комплект книжки и пастели от яслата, но въпреки че пише на пастелите, че са за над една година, тя ги дъвче и затова избягвам да й ги давам.

Танче, кажи на Гено беше ли му интересно в зоопарка? Ние Кари мислим да я водим в скоро време, но се чудим дали изобщо ще си струва да идем там, тъй като е още малка или не  newsm78 Може да ни пуснеш някоя снимка, ако имате  Grinning

Знам, че има време, но мислите ли вече за коледни подаръци? Споделете идеи  Wink

До после!

# 216
Кажете какви са тези екипчета във Фокса за 15 лв.? Какво представляват? А и може ли някой да ми вземе, понеже ние сме тук до 13 ноември, а до тогава може и да са свършили!

# 217
Гале, хубави са, аз още предната седмица като ходих ги видях- ватирани са, в различни цветове, хубаво трико, не особенно плътно, но за зимни вкъщи са идеални просто
ако искаш в петък съм на ФМ в Пловдив, мога да ти взема- пиши ми ЛС

# 218
  • Сливен
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БАТЕ МИТИ !МНОГО ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕТСКИ ИГРИ С ЕЛИ  bouquet
Мини, как е Стефи след вчерашното произшествие Rolling Eyes

# 219
абе добре е, няма признаци за отклонения  Crazy
в интерес на истината едва ли е пила много, пък и самата течност не е концентрат, а се разрежда с доста вода
ама просто ми стана много тъпо, че подходих така безотговорно към ситуацията и за това споделих с вас  Hug
благодаря, че попита   Heart Eyes

# 220
  • Сливен
.....

благодаря, че попита   Heart Eyes

моля,моля Hug

# 221

Честит празник на всички именници, да ви е живо и здраво името, щастие и сбъднати мечти!

Дакра, чакаме снимки, надяваме се сте имали един прекрасен празник Peace

# 222
  • Сливен
момичета да ви питам-в колко часа заспиват мъниците-т.е. имат ли някакъв режим newsm78
Мони заспиваше към 22.00,а днес я сложих в 21.00 Simple Smile
да си сверя часовника-рано ли е късно ли е Mr. Green

# 223
Blagodarq za pozdravite.Izvinete me,no nqmame kirilica.Eto i po4erpka.

4estit roјden den na Vanio na Ala bala

4estit Dimitrov den na vsi4ki.

Hug

# 224
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
И аз съм за убиване. то било Димитровден!!! Забравила съм.
Ние днес водихме Гого в зоопарка. Зарадва се на патетата, маямуните, зайчетата и морските свинчета. Лично моето мнение е, че му беше рано, но много искахме да отидем да посетим тукашната зоологическа градина. В Дрезден сме до края на март и не се знае, дали после ще ни се отдаде такава възможност предвид времето. Но както вече няколко пъти съм писала- момичетата са по- напред в развитието си и може повечко да се радват на животните.
Иначе беше страхотен ден, правихме и пикник и се разнообразихме!

Общи условия

Активация на акаунт