Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 823
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Съпруга ми:
- Ники си пада по руси мацки.
Аз:
- Как разбра? Shocked
Съпруга ми:
- Като му пусна чалка канала ако някоя руса пее се заглежда, ако не е руса не.
 Crazy ooooh! #Crazy
Joy rotfImao,Много са изобретателни и със завидно чувство за хумор мъжете.

# 301
  • Габрово
Говорим си снощи с моя и аз му казвам, че медицината толкова е напреднала, че бебенца родени още в 5-ти, 6-ти месец оцеляват и той ми вика ми да, знам- то нали ги държат в аквариум докато станат на 9 мес. и аз викам бе къв аквариум те гони, в епруветка ги държат и той:
-Ма ти си хептен проста, в аквариума поне ще се хване бебето, ама в епревутка няма начин  Joy
След 5 мин. мислене се сетихме, че думата беше кувьоз  Crazy

# 302
Говорим си снощи с моя и аз му казвам, че медицината толкова е напреднала, че бебенца родени още в 5-ти, 6-ти месец оцеляват и той ми вика ми да, знам- то нали ги държат в аквариум докато станат на 9 мес. и аз викам бе къв аквариум те гони, в епруветка ги държат и той:
-Ма ти си хептен проста, в аквариума поне ще се хване бебето, ама в епревутка няма начин  Joy
След 5 мин. мислене се сетихме, че думата беше кувьоз  Crazy
                                                                                                                                                                               moresmile newsm62големи сте образи!                                                                                                           моя мьж като бях бременна ми гледа корема и понеже беше лятото бях само по сутиен и кьси гащи Mr. Green,по едно време бебето запо4на да мьрда и му викам -гледай как мьрда ,а той ми отговаря ууу не не искам 4е ме е страх ,прили4а като на филм на ужасите или на филм с ивьнземни! smile3538

# 303
мъжът ми преобува бебето. забърсва го около тестисите и му вика "чакай тате да забършеме ташките. те са много важни. като пораснеш е искаш момите да ти ги цокат."

# 304
Венци имаше много силни колики и ревеше денонощно, понякога, когато вече не издържах и будех нощем мъжа ми малко да го гледа, та да си почина. една такава нощ се будя от думите на мъжа ми, изречени строго на висок тон  Naughty "Какво си се разревал? Я се дръж малко мъжки! Нищо не е станало само пръцкаш "  #Crazy  Joy в началото бебето го беше страх като имаше газове и се разплакваше Crazy

# 305
  • София
И аз да се разпиша... Нашата девойка много обича да си играе с дистанционни, телефони и т.н. Да обаче като вземе дистанционното и натиска копчетата и сменя каналите, съответно баща й й го взима от ръцете, а дребното започва да реве, та се къса... а таткото я успокоява "Еее, сега, може ли така за едно дистанционно да ревеш, пази си нервите, ще ти трябват като пораснеш." Grinning

# 306
 Моя мъж ужасно много обича бухти. Бебокът пък мина на адаптирано мляко още в края на първия месец.
Подава му бухта и казва: "Щом вече не ти дават цици от раз , значи си голям мъж, а големите мъже ядат бухти!"

# 307
ейй направо ще припадна от смях с тези татковци
нашият незнам защо няма никакви изцепки,все го дебна ама....уви..........
4ак ми е притеснено вече Simple Smile

# 308
От известно време  на госпожицата и даваме вода, но понеже е голяма направо от  чашка пропи.
Татко и излезе да я разходи естествено без окривало за дъжд, следователно заваляло дъжд. Влезли в едно ксфе, купил си човекът кафе, а на бебето бутилка минерална вода  ooooh!
Дошли някакви, взели да пушат и нашият подкарал количката в дъжда. Доведе я добре напоена  hahaha

# 309
На детето му растат зъби и си чеше венците с пръсти. Таткото-" Много навътре в устата си е вкарал ръката, сигурно му расте мъдрец!"

# 310
При нас лафовете идват от това ,че таткото много се радва,че бабка е дебеличка.Понеже бутчетата й са надиплени им вика мишелинки-като човечето на рекламата на едни гуми.Иска да я прави гюлехвъргачка като порасне.И още нещо:веднъж го оставих той сам да я води при педито.Прибира и нищо нередно не споменава и не обяснява ,защо лекарката й е предписала двойно количество Вигантол.Следващия път аз пък отивам сама с бебка.Още от вратата лекарката много възмутено взе да ми разказва как нашият умник взел да й обяснява,че беба ще става спортистка,ще се занимава със силови спортове и затоа трябва да е поне кило над нормата.Затова жената ни е изписала повече вигантол,че многото кила влияят и на костичките й.А аз се чудя и се притеснявам Mr. Green

# 311
Нашият татко е заклет рибар, и ето я историята - в напреднала бременност съм, лежим и гледаме телевизия, и в един момент малката започва да рита и да се движи / таткото си беше сложил ръката на корема в очакване / и той се изцепва " ХА ТУКА УДАРИ " а аз " АБЕ НАПРАВО КЛЪВНА "- голям смях после Joy Joy Joy

# 312
Записвам се да следя темата,че е много забавна.Досега не бях чела ,но ще наваксам.Моя мъж много лафове пуска,но в момента не се сещам за нещо по-смешно,а така като следя темата ще споделя по-късно Laughing

# 313
Виждам снощи как мъжът ми надига една двулитрова бутилка кола към устата на сина ми. При което започвам да обяснявам, че колата не е полезна дори за възрастен, а какво остава за едногодишно. А той: " Еее, не може кола, не може ракия, не може вино. Ама живота е толкова кратък."

# 314
  • Велико Търново
Нашия татко все глупости говори но сина ни. Един път детето плаче, а аз имам работа и викам на таткото " Изпей му песничката "Тръгнал кос" , че му е любима", а той вика, че не знаел текста. И след малко чувам от спалнята: " Тръгнал кос, тръгнал кос..... да е** м*** му и кос!" Shocked Щях да го убия.

Общи условия

Активация на акаунт