Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 832
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • в Надежда-та
Съпруга ми:
- Ники си пада по руси мацки.
Аз:
- Как разбра? Shocked
Съпруга ми:
- Като му пусна чалка канала ако някоя руса пее се заглежда, ако не е руса не.
 Crazy ooooh! #Crazy

# 286
Бременна съм в пети месец. С мъжа ми не правим секс от 2 месеца, понеже той се чувтвал сякаш бебка щяла да ни гледа... В момент на страст между нас, в който се целуваме усещам как той се дърпа малко назад (продължава да ме желува де) и слага 2те си ръце на корема ми. Аз му казвам - "там не се възбуждам като пипаш, пипай другаде" Simple Smile А той ми вика "не бе, закривам очите на бебка, да не гледа"  Joy

# 287
Рая, винаги има желание да напъха всичко което хване в устата си. Лежи си днес до баща си на дивана и успоредно с бибата се опитва да си навре в устата и двата юмрука. Баща и я гледа  Shocked и казва не още от сега бе Ая, като пораснеш тати тогава  големи неща ще си навираш в устата, при което беше мой ред  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes, а той ме поглежда и вика: Мдааааааа, а пък майка ти с това мръсно подсъзнание!
И една изцепка на друг баща. На наше приятелско семейство, щерката била болна и пила антибиотик ( детето е на 4-5 години) и от това се появили гъбички. Обикалят те първи доктор, втори, трети и на бащата най-накрая му писва и се изцепва: Е..л съм ги в гъбичките, кво ще ги лекувам, тъй или иначе след 20 години ще ги хване!!!

# 288
Да ви разкажа и аз.
Отиваме с мъжът ми при д-р Марков на 1-ва ФМ.
Доктора ни пита: "Ще коментираме ли пола?"
Ние в един глас: "Да, разбирасе!"
Доктора: "На 99% съм сигурен, че ще е момче. Слагам 1% да съм допуснал грешка, заради ранната бременост!"
Мъжът ми: "Докторе, сигурен ли сте, ами то много малко...?"
Доктора: "Е ти нещо голямо ли очакваш?!"  Joy
Ех, тези мъже и тяхното мъжко достойнство!

# 289
Бременна съм в кая на 6м. пъпчето ми вече леко почва да се показва и мъжа ми ме гледа гола и каза " Пъпа ти вече е образувал тента"  Joy

# 290
  • на Русе
Записвам се да ви следя, отдавна не се бях смяла така  Joy

# 291
  • София
Правя боб чорба, таткото компетентно се намесва - направи ми я по-редичка.   chef
Аз ядосано отвръщам, на дъщеря ти я правя по-гъстичка.  Crossing Arms
Той невинно - е ти нали така или иначе ще и я ПАСТИРАШ  Crazy

Не мога да го науча разлика да прави между пастиране и пасиране  ooooh! ooooh!

# 292
Хе хе, моят пък не прави разлика междеу препечени филийки и пържени. Всяка сутрин, като препича филийки ме пита дали искам да ми препържи филийки.

А наскоро подреждах един шкаф и си намерих теста за бременност, с който преди около година и девет месеца разбрах, че съм бременна. Все още си го пазя с умиление. И така, като го намерих, реших да го покажа на нашия тати... А той като се зачерви, като се притесни... Ама как, кога... Помисли си, че пак съм бременна  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

# 293
  • София
kristi_vg  Joy Joy Joy горкият - станало му е зле а?

# 294
Аз моментално го смъмрих, но той ми се измъкна. Знаел, че не съм бременна, но решил да се пошегува  Laughing  Laughing  Laughing

# 295
като беше на 10 дни или там някьде малкия много ревеше нощем ,мьжа ми мие пита"КАКВВО СИ МУ ДАВА ТА РЕВЕ ТОЛКОВА,аз му отговарям  АМИ НИЩО а тои се обрьща и ми вика АМИИИ ДАИ МУ НЕЩО ТОГАВА" smile3556 tooth

# 296
Супер тема  Laughing

# 297
Аз моментално го смъмрих, но той ми се измъкна. Знаел, че не съм бременна, но решил да се пошегува  Laughing  Laughing  Laughing
  Да бе да , измъкнал се .  Joy

# 298
Моя запис е изчезнал newsm78 ,затова пак съм тук.Паднах от някои постове и откровенията на няко мами Joy

# 299
 Joy Joy Joy Аз пак се посмях на чужд гръб!

Ние вече сме си вкъщи, бебко е факт и изцепките почнаха. Жалко, че през повечето време съм твърде уморена и не мога да му записвам бисерите, че се забравят. Едната нощ нашето тате става да сменя памперс, ама много сънен. Сменя, бърше и по едно време чувам "Айде, тате, вече не си толкоз лайнян."  hahaha

Вчера пък нашият малък мъж реши да пишка и ака, веднага след като тате му беше измил дупарата и се опитва да го подсуши, вложил цялото търпение, на което е способен. Обаче мъникът като пусна струйката, оцапа пак дупето, пък накрая и малко повърна, таткото беше потресен "Пресиянееееееее, направо е*а майката на заведението!!!"  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт