Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 850
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Хайде и аз да разкажа историйка. Разбираме, че съм бременна и отиваме на преглед в 8 седмица. Дават ни снимка. Сканирахме я да я изпратим на роднини да го видят бебчето. Прибираме се вкъщи и мъжото разправя как ще си имаме момченце, какво ще му купува и т.н. Аз сега знам, че много иска момченце, но му викам: Мило, нали знаеш, че има вероятност да е момиченце. Той ми вика: абе не, споко, момче ще е. Аз пак: е добре де, ама все пак ако е момиченце, нали няма да ти е кофти. А той мълчи и нещо щтрака на лаптопа. А аз пак го питам: мило, нали няма да ти е гадно. А той ми вика, ела ела: отивам аз до компа и гледам снимката нарисувана. Вика, ей тва виждаш ли го .... няма начин да е момиче, вика, то отсега си личи  Joy Joy Joy слагам снимката да я видите
http://tatyanatomsickova.multiply.com/photos/album/20#3

# 271
Вика, ей тва виждаш ли го .... няма начин да е момиче, вика, то отсега си личи  Joy Joy Joy слагам снимката да я видите
tracy_t ,а вече разбрахте ли какъв ще е пола на бебчо?  Joy Joy Joy

Аз пък преди да родя вече бях понакупила разни малки дрешки,за да мога да ги изпера и да са готови за изписването и след това!И ги простираме заедно с мъж ми,а той ги слага на тела и вика "Малее,кви са малки!Ще го пребия!"  hahaha...тва си ни е лаф, "ще те пребия".
"Хей,още не се е родило,ти ще го пребиваш",му викам аз  hahaha
В последствие му беше снимал мъничката ръчичка с капачка от бира!Размера беше почти еднакъв! Laughing

# 272
  • В друго измерение
Mnogo problem imam s taia foneti4na kirilica, zatova shte pisha sega na latinica, a ot drugia pat na kirilica. Bremenna sam i na momenti napravo ne s glavata si. Ina4e super pametliva i organizirana, no iavno bremennostta mi vliiae drugoia4e, zabraviam neshta, razseiana sam i t.n. i ejednevno mi se slu4vat ''incidenti'' pove4eto ot tiah smeshno-glupavi zaradi tazi razseianost. No vsi4ki minali po tozi pat znaiat kak e. Se6tate se, 4e razbirane ot majkata strana izob6to ne polu4avam...

Kogato izlizam za rabota predi nego, toi me izprashta na vratata i zapo4va da proveriava (t.e. izrejda) dali sam si vzela vsi4ko. Po4va se:
- Dokumenti, pari
- Klu4ove: ofis, kola, vkashti.

I nakraia:
-A glavata, glavata, vze li si?!?

# 273
  • София
Ето нещо и от моя мъж, той всеки ден по няколко пъти се отчита!

Казвам аз: "Мило скоро детето (на 1.2г.) ще започне да става сам и ще му махнем две от пречките на леглото, за да може да си излиза!", а мъжа ми : "Като почне да става сам просто ще сложим решетка и отгоре на леглото, та да не може!"
  #Crazy

# 274
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Вика, ей тва виждаш ли го .... няма начин да е момиче, вика, то отсега си личи  Joy Joy Joy слагам снимката да я видите
Лелеее ... паднах от смях. Много ти е изобретателно мъжлето, страхотно хрумване - признавам му го.  Crazy

# 275
Хваля се на нашето тати че си имаме сърчице при което той взима снимката и почва да се вглежда, ама гледа ви казвам,.... Показвам му предишната снимка за да види колко сме пораснали за две седмици пак гледааа, ама цяла вечност. Накрая вече не издържах и му викам "ще кажеш ли нещо?"
"Кво да кажа то тва сърчице само с много фантазия се вижда. Аз два часа се опитвам да го видя, ама няма нищо. Покажи ми го къде сте го видяли?"
И така момичета, явно си очакваше да има сърчице Simple Smile може би такова го очакваше  Two Hearts

# 276
Хайде и аз да разкажа историйка. Разбираме, че съм бременна и отиваме на преглед в 8 седмица. Дават ни снимка. Сканирахме я да я изпратим на роднини да го видят бебчето. Прибираме се вкъщи и мъжото разправя как ще си имаме момченце, какво ще му купува и т.н. Аз сега знам, че много иска момченце, но му викам: Мило, нали знаеш, че има вероятност да е момиченце. Той ми вика: абе не, споко, момче ще е. Аз пак: е добре де, ама все пак ако е момиченце, нали няма да ти е кофти. А той мълчи и нещо щтрака на лаптопа. А аз пак го питам: мило, нали няма да ти е гадно. А той ми вика, ела ела: отивам аз до компа и гледам снимката нарисувана. Вика, ей тва виждаш ли го .... няма начин да е момиче, вика, то отсега си личи  Joy Joy Joy слагам снимката да я видите

smile3532 Ох, чак и коса му нарисувал hahaha

# 277
  • Варна

smile3532 Ох, чак и коса му нарисувал hahaha

Ох направо ще падна Joy Joy Joy

# 278
 smile3532 smile3532 ще падна Joy Joy

# 279
tracy_t ,избихте рибата с тая снимка в 8-ма седмица!  Joy Joy И аз съм любопитна дали вече знаете пола на детето...

Alexa_78 , добър и грижовен ти е мъжа, не се оплаквай от него!  Laughing

# 280
Ами не, още не го знаем. Тоест аз не го знам  Joy За таткото е ясен като бял ден  Mr. Green

# 281
Сега се сещам и аз един случай.Отивам аз на първи преглед,след като теста излезе положителен,била съм в 6 седмица.Лекаря направи снимка на ембриона и вечерта я показвам на мъжа ми.Той хванал снимката,гледа,гледа,нещо се мръщи....нали се сещате че на нея се вижда само едно малко кръгче,и аз му показвам- ето,това малко кръгче е бебето,а той-"да бе да,гледам колко прилича не мен вече ". #Crazy

# 282
tracy_t , направо ме разби!  moresmile Между другото на нас още към 3-я месец лекарката ни каза, че моооже би...вероятно е момченце. После в 4-я месец каза, че с голяма доза вероятност е момченце, а в 5-я ходихме на 3Д и се оказа 100% мъж. Дори ни зарадва с прелестите си!  hahaha

# 283
Ами нашия доктор каза, че няма да изказва предположения докато не е на сто про сигурен. Ама ние все като ходим и само задник виждаме. По този повод се сещам още една изцепка на мъжа ми  Mr. Green
Отиваме в 17 седмица, и аз се надявам доктора да каже нещо. Пуска той ултразвука и гледа. Аз питам: Ами докторе, за пола нещо ??? А той вика, ми ей на виж, че се е надупило, не се вижда.
А мъжа ми отзад суфлира. МИ да, на мен прилича нашето момченце, вика. И аз предпочитам задника да си показвам, като ме гледа някой  Joy
Доктора ей така  Shocked Shocked Shocked

# 284
Още една история:   Аз бременна. Нашия татко изведнъж както си седи на компютъра се обръща към мен и ме поглежда.В същия момент се изцепва КОООНТРАКЦИЯЯЯ и прозвучава едно зверско пърдяне.  ooooh!  ooooh! . Аз пак полудяла и вече сбръчкала вежди го гледам лошо , а той скача от стола и крещи БЕГАЙ бегай, че получих РАЗКРИТИЕ
newsm62 това е просто уникално!!!

Общи условия

Активация на акаунт