Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 865
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Всичките ни мъже са малко или много гении! smile3521 smile3501Поне що се отнася до децата #Crazy

# 256
Здравейте много сте яки и татковците също  newsm62
И аз да се включа- изтичат ми водите в 2 през нощта будя таткото и му викам отиваме до болницата а той - дай да видя и ми пипа корема(знае когато имам контракция става твърд) - корема мек , значи Шошко е добре лягай да спиш.  Hug

# 257
Вие как ме разсмяхте в 3 часа посред нощ. Joy Joy Joy

# 258
 smile3501 Браво, как не съм видяла тази темичка досега, връщам се на първа страница да чета! Имам нужда от разведряване. А една от последните изцепки, които се сещам, беше мин. седмица - синът ни пита "Тате, кога пак ще ядем сладолед?" Мъжът ми отговаря мимоходом "Когато пак тръгнем по гащи" (т.е. като стане топло), при което малкият слага ръце на дупето и казва "Ами аз и сега имам гащи! Купи ми сладолееед, купи ми сладолееед" Не го остави на мира цяла вечер!

# 259
Страхотно сладурска тема! Вече ми е любимата! Поздрави на всички настоящи и бъдещи маминки във форума  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 260
Здравейте, все още нищо смешно не мога да дам от живота с малкото ни съкровище. Татко й по-често отсъства, но в началото като сменях памперси и той ме гледаше с любопитство, а по-късно като бях болна от грип с такъв ужас отказа да смени памперсите на малката....  ooooh! Иначе се смята за много оправен, но когато става дума за детето все се притеснява и не е сигурен   Simple Smile

# 261
  • Пловдив
Ние нямаме още сериозни "изцепки"  , защото сме на няма и три месеца.Като аз се чудих от къде и кой да  ми направи пита за чистата молитва на Габи той ме пита:То тази пита как се казваше прощапулник ли?  #Crazy Joy

# 262
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Не знам от колко часа вече ви чета, но не мирясах докато не изчетох цялата тема. Crazy Със сълзи на очи съм се смяла, благодаря ви за приятните емоции.  hahaha
Да са ни живи и здрави мъжлетата и в същия този дух да продължават да пускат такива паметни бисери, милите!
Ако за в бъдеще и при нас се заформят подобни изцепки, обещавам да ги споделя при вас. До тогава ще продължавам да ви следя с огромен интерес.  bouquet

# 263
zdraveite na vsi4ki bude6ti i nastoq6ti mami.Temata e ynikalna prosto,kato i moqt muj.Kogato my kazah novinata 4e sum bremenna(koeto za nego be6e mnogo neo4akvano),toi se izcepi..."ama mili4ka az nesum vinoven"!!!!!!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy i smqh smqh smqh

# 264
Ние вечесме пълни с изцепки,но най-прясната.Седнала съм аз на компа ,а нашият тати си играе с бебка на леглото.По едно време слушам "ОООО,тигре,тигре,имаш ли пари?Имаш ли парииии,хубави жени?"  Joy
Чудел се,чудел се какво да и изпее,но това било първото,за което се сетил. Mr. Green

# 265
Ние вечесме пълни с изцепки,но най-прясната.Седнала съм аз на компа ,а нашият тати си играе с бебка на леглото.По едно време слушам "ОООО,тигре,тигре,имаш ли пари?Имаш ли парииии,хубави жени?"  Joy
Чудел се,чудел се какво да и изпее,но това било първото,за което се сетил. Mr. Green

хахаха  Joy

Нашият тати е малко по-скромен в репертоара, но единственото, което му идва като песен е: "Нани, нани бебе. Майка ти лисица, баща ти вълк"  hahaha

# 266
A нашата песничка е : "Само Левски, оле, оле оле! ..." Joy

# 267
Исчетох темата на един дъх....нямам исцепки още от нашия тати защото още не е заинтигован от факта че ще става татко...но знам ли по-натам като стане по-голям корема може и да има какво и аз да споделя с вас.Страхотни истории разказвате  smile3501

# 268
Нашият тати, все още му е странен факта, че ще си имаме бебенце  Rolling Eyes. Преди около 2 седмици както съм си намазала корема с крем против стрии и съм се опънала пред телевизора, а той стърчи и шава, мъжлето ме гледа и мисли и най накрая стига до заключението: "Абе ти май наистина си бременна, тоя корем не е само от пържоли!"  ooooh!
И още нещо от снощи, кледа и вика: "Ами то сега бебето.....как е застанало? и аз му показвам, а той мисли  newsm78: "....ама...не е ли ...." и аз се сещам за един татко цитиран ту как е викал на жена си:"Абе я застани малко с краката нагоре, че на това дете не му ли става зле само с главата надолу"(или нещо подобно, просто не помня точните думи). Та и на моя такива мисли му минават-не му ли слиза кръвта в мозъка  #Crazy
Абе мъже, все едно по калъп са правени  hahaha

# 269
Нашия снощи направи изцепка, но този път не му се снях, а така се умилих.... Вчера купих първите неща за бебчо и като се прибра му ги показах! Той така ги гледаше, а аз с ентусиазъм му разказвах, кое какво е и как в събота ще си купим още нещо! И по едно време го гледам очичките червени и ми вика:" Чакай малко, хайде после да говорим!" Зачудих се какво става и го питам! А той "Ами разчувствах се!" и му потекаха сълзички! Толкова мило ми стана, че чак и на мен ми се навлажниха очите като го гледах! Сигурно ви е позната ситуацията: знаете за нещо, свиквате с мисълта, но някак си не я възприемате реално, е според мен нашия татко снощи вече възприе всичко и вече не му е толкова далече това, което става!

Общи условия

Активация на акаунт