Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 956
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Ето и една изцепка на моя мъж!Сутрин малката винаги носи елечето или блузката да й я облече той.И онзи ден й давам една блуза с копчета отзад.Малко след това се сетих,че сигурно ще й я облече наобратно,но вече беше късно! Laughing
А миналата вечер малката нямаше признаци да заспи скоро,а на мен много ми се доспа и полегнах на дивана да дремна.Обаче съм заспала яко и той решил да я сложи да си ляга.Обаче това го решил,когато е била полузаспала явно!На сутринта тръгвам да я обличам,свалям спалния чувал,тя само по боди от долу! Shocked Забравил да й обуе поне долното на пижамата! ooooh! Тръгвам да й сменя пампа,той на обратно! ooooh! Понеже са памперс-гащи и той решил,че няма разлика.А има една лепка отзад и от нея й се беше зачервило коремчето! ooooh!
Пак на скоро към 12 на обяд отивам да хапна в кухнята,а те си играят нещо.По едно време не се чува детето,викам какво ли става?!! Thinking Отивам и какво да видя-тя спи на земята,а той си седи пред компа и даже не я забелязал! Shocked Аз взех апарата да я щракна,че не беше правила до сега подобен номер,а той ми се кара: Хайде,носи я в леглото,че духа долу!!! Shocked Close

# 241
Здравейте,браво на мажлетата.Много са забавни.Аз съм бременна вече почти в 5 мес и си имам коремче,което много обичам да галя.За съжаление нашето бъдещо тати нещо го е страх.Все като го накарам да ме погали казва:ама не мога страх ме е да не му направя нещо  Naughty и като все пак си сложи ръката на коремчето ми тя е във въздуха Shocked

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 14:19 от Еv_a

# 242
Тази темичка е върха да са ни живи и здрави мъжлетата. Ние все още бебеправим но въпросите по които милото размишлива не спират да ме смайват цитирам:
 "Ако едно бебе се роди в седмия месец значи че е толкова добре развито, че няма смисъл да кибичи 2 месеца напразно вътре,нали? " newsm78
"Не е хубаво да се измисля име предварително, нали? Ако се измисли името Димитър примерно а се роди момиче си длъжен да го кръстих Димитра щото светеца ще се разгневи"
Момичета в момента не се сещам за други изцепки, но вярвайте ми от сега са много, не мога да си го представя, живи и здрави като си имаме бебче какви ще ги говори

# 243
 Отиваме в 9 г.с. на лекар и моето слънце влезе с мен в кабинета, обаче стои до вратата. Доки показва бебчо на видеозона и аз викам на мъжлето "Ела насам де, какво стоиш като изпъден, ела да видиш".  Joy А той "Аз всиичко виждам, да, да, какво да гледам, прилича изцяло на мен".  smile3534 smile3533 smile3521 newsm62 newsm62 newsm62

# 244
В момента в който мъжлето вижда положителното тестче започва да подскача " Ще си имаме момиче, че си имаме момиче" newsm68  На въпроса "Как реши че ще е момиче"  отговора беше
" Ама ти не виждаш ли че втората чертичка е розова?"  EFP smile3521

# 245
Относно розовата чертичка.Когато разбрах, че нещо става, с таткото малко се бяхме поскарали и аз си направих 3 теста, преди изобщо да реша да му кажа, че съм бременна.В деня когато му казах, направих четвърти тест, но и двете чертички бяха бледо розови.Той вижда теста и ми заявява:' А, то розовото не се брой!'Вчера се връщаме от преглед на 3Д, таткото щастлив, че бебка ни се е усмихнала цели два пъти и аз реших да му припомня за розовите чертички:' Мило, ти спомняш ли си как ми каза, че розовото на чертичките не се брояло, а?' Познайте какъв цвят му стана лицето като се сети!

# 246
Нашата бебка вече е с главата надолу и на баща й му хрумна гениалната идея да се провисвам аз с главата надолу, та да можело детето поне за малко да е в "нормална", според него поза  Laughing

# 247
Нашата бебка вече е с главата надолу и на баща й му хрумна гениалната идея да се провисвам аз с главата надолу, та да можело детето поне за малко да е в "нормална", според него поза  Laughing

веднага с главата надолу smile3532
леле тази темичка е върха да са ни живи и здрави мъжлетата

# 248
eeee,  не е истина само за какъв смях става въпрос  Joy Joy Joy Joy

# 249
Редовно прави изцепки,на няколко пъти малкия терминатор крещи нарочно със все сила за да го дразни и се смее.. Mr. Green На поредното изпищяване в ухото му,той не издържа и вика и той с все сила,мааааама ти да е.а Embarassed Shocked.При което а зотивам в спалнята да видя какво става и той ми се смее и ми вика без да искам Twisted Evil Joy Остава на детето първото изречениое да е мама ти да е..а ,ужас  #Cussing out hahaha

# 250
Редовно прави изцепки,на няколко пъти малкия терминатор крещи нарочно със все сила за да го дразни и се смее.. Mr. Green На поредното изпищяване в ухото му,той не издържа и вика и той с все сила,мааааама ти да е.а Embarassed Shocked.При което а зотивам в спалнята да видя какво става и той ми се смее и ми вика без да искам Twisted Evil Joy Остава на детето първото изречениое да е мама ти да е..а ,ужас  #Cussing out hahaha
Joy За първото изречение не знам, но в тази ситуация аз бих му отговорила:"Ами хайде сваляй гащите!"

# 251
В момента в който мъжлето вижда положителното тестче започва да подскача " Ще си имаме момиче, че си имаме момиче" newsm68  На въпроса "Как реши че ще е момиче"  отговора беше
" Ама ти не виждаш ли че втората чертичка е розова?"  EFP smile3521

Е,не  Joy hahaha Оказва се,че мъжете ни имат голяма фантазия и въображение Laughing

# 252
направо не мога да повярвам че са толкова найвни и неосведомени newsm78 Joy

# 253
Ами момичета какво да ви кажа, аз щях да падна като чух извода за розовата чертичка.  newsm09  tooth Обаче самата (мъжка) логика си е такава явно Или моя умник е гения на мъжете...  newsm62
Две чертички означават бременност
Ако втората черта е розова- момиче  pletka
Ако е синя - момченце    smile3540
Като разбра че категорично не е така започна да се чуди "Уж 21 век, уж медицината е напреднала, уж нововъведенията са ежедневни, а още не са измислили тест, който да отчита освен бременност и пола. Ще хвана аз да го измисля"  smile3523
Момичета избрала съм си гении, ама с най- огромните възможни кавички   smile3532

# 254
Много хубава тема, как съм я пропуснала до сега не знам! Hug
Сещам се за една изцепка на мъжа ми, когато бебка беше по-малка, той рядко се занимаваше с нея, защото е скучно, нали разбирате... Crazy Един ден, почивен беше, като наближи времето за обяд на детето и аз го питам "Искаш ли да я нахраниш ти?", а той много сериозно и малко нервно ми отговори "Не!Искам да се кача на тавана!" (там се занимава с хобито си).  Laughing И до сега го бъзикам отвреме навреме като се заиграе с детето или нещо друго правят заедно, аз го питам "А сега не искаш ли да се качиш на тавана?". Наистина, мъжете са много забавни, когато влизат в новите си роли на татковци.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт