Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 952
  • 733
  •   1
Отговори
# 360

Е,добре,какво му е лошото на чесъна,тъкмо малко за дезинфекция.. Simple Smile Може ли нещо да й стане? Simple Smile
В чесъна няма нищо лошо.Но на малки деца не се дава.И разбира се че може да и стане нещо.Най-малкото е да и изгори коремчето.Все пак е лютив!Все едно да дадеш на едногодишно дете люта чушка!Абсурдно е! Peace

# 361
Аха..мерси за инфото,не знаех Simple Smile

# 362
Къпем синчето - на 1 месец е и докато го мажа с различните кремове, таткото гордо заявява - "Преско ще бъде с широки рамене!". Аз  Shocked и го питам защо мисли така, а той "Ми гледам му структурата...".  hahaha hahaha hahaha

# 363
Къпем синчето - на 1 месец е и докато го мажа с различните кремове, таткото гордо заявява - "Преско ще бъде с широки рамене!". Аз  Shocked и го питам защо мисли така, а той "Ми гледам му структурата...".  hahaha hahaha hahaha

Ами да,така си е,прав е таткото,от малки си личат децата Simple Smile

# 364
Децата след годинка, не можели да усвояват млякото, защото им липсвали вече ензимите за превръщане на млякото в сирене #Crazy
Това ни е вече 2 година тема за дебати, почти всяка вечер преди детето си пие млякото ooooh!

# 365
  • София
Децата след годинка, не можели да усвояват млякото, защото им липсвали вече ензимите за превръщане на млякото в сирене #Crazy
Това ни е вече 2 година тема за дебати, почти всяка вечер преди детето си пие млякото ooooh!
И аз знам, че има такова нещо, но се отнася за котки   Laughing

# 366
rila11, вземи прочети за млякото. вярно е, но не след годинката е по-късно. и това че си го пие млякото не означава, че може да го усвои.

# 367
Малкият от известно време изпитва голям интерес към нашите обувки.
Остави ли баща му чехлите си ,веднага отива и се обува в тях.След
това бавно-бавно идва да се покаже ,очаквайки овации.Моите обувки
ги реди по двойки ,иска да ги разнася по стаите ,но се отказа да ги обува
явно са му неудобни.По повод новата му страст ,баща му вчера изцепи
преди да излезем на разходка:"Айде ,обувния фетишист-в количката!"
 Joy

# 368
  • София
Като чета тук и се заливам от смях! Не мога да проумея как мъже-бащи могат да родят такива неща. Но вече знам,че и мен ме чака същото в къщи.Нашето е още в корема,но баща му има умопомрачителни идеи за отглеждането и. Нямало нужда от корито,нямало място в къщи за него,за това на чешмата той щял да я къпе-абсурд! Но снощи ме разби! Пак поради липса на място за легло,дори сгъваемо,детето можело да спи в легналия кош на количка тип 3 в 1, за два три месеца. Не знам какво ще го правя този мъж,заплаших че ще се разведа,а сме женени от точно десет дни,той обаче изкочи с аргумента,че не можело развод преди да са минали 6 мес от подписването! Голяма веселба ни чака у нас!

# 369
  • пак там
Като чета тук и се заливам от смях! Не мога да проумея как мъже-бащи могат да родят такива неща. Но вече знам,че и мен ме чака същото в къщи.Нашето е още в корема,но баща му има умопомрачителни идеи за отглеждането и. Нямало нужда от корито,нямало място в къщи за него,за това на чешмата той щял да я къпе-абсурд! Но снощи ме разби! Пак поради липса на място за легло,дори сгъваемо,детето можело да спи в легналия кош на количка тип 3 в 1, за два три месеца. Не знам какво ще го правя този мъж,заплаших че ще се разведа,а сме женени от точно десет дни,той обаче изкочи с аргумента,че не можело развод преди да са минали 6 мес от подписването! Голяма веселба ни чака у нас!

Да ти кажа, и двете му идеи съм ги виждала на живо, и двата бебока си бяха добре Simple Smile Така че мъжът ти е просто по-практичен от теб  Hug

# 370
Нашият татко си подхвърля бебка във въздуха, а майка му му прави забележка:
- Недей така да подмяташ детето!
А той контрира :
- То си е мое, ще си го правя каквото си искам!   Joy  Laughing  #Crazy

# 371
Както знаем първото къпане на бебето си е направо ритуал. Нашият горд татко, с мерак предлага той да измие коритото. Аз се съгласявам без да му обърна много внимание и трепереща продължавам да обгрижвам бебето. Нали ми беше за пръв път, умирах от притеснение. Като приключих с тоалета на новороденото, реших да проверя докъде е стигнал тати с миенето. И какво да видя: човекът най - старателно търка коритото с четката за миене на бебешки шишета  Shocked Направо онемях! Направих биг мама скендъл, а той се оправда:"Че нали четката си е на бебето?"

# 372
И какво да видя: човекът най - старателно търка коритото с четката за миене на бебешки шишета  Shocked Направо онемях! Направих биг мама скендъл, а той се оправда:"Че нали четката си е на бебето?"
    Joy   Като им знам мъжката логика , пак добре че не е грабнал четката за тоалетната.

# 373
И какво да видя: човекът най - старателно търка коритото с четката за миене на бебешки шишета  Shocked Направо онемях! Направих биг мама скендъл, а той се оправда:"Че нали четката си е на бебето?"
    Joy   Като им знам мъжката логика , пак добре че не е грабнал четката за тоалетната.

Ами аз тогава го заплаших, че ще му измия чиниите с четката от тоалетната  Mr. Green

# 374
Оставих ги двамата  в  двора  само за 1  минута. Връщам  се  и заварвам следната  картина, нашичкия и  обърнал гръб и си говори по телефона,  а  госпочжицата  седи  на  земята  и настървено  смуче  един огромен  камък  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт