Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 394
  • 797
  •   1
Отговори
# 570
Каква е тази игра "Бърнинг Тейл"  newsm78 за първи път я чувам. Я разкажете каква е точно.  Praynig

Това е една летяща лисица със скутер която трябва да заобиколи едни мини. Хака работи при нея но на мен изобщо не ми допада и ми е досадна.

A лесна ли е поне или  те убиват още на 4 ниво.
Същият отговор търся и за Пейнтбола...как се играе и лесно ли се минава, че тоя пилот ме ядосва...само на боса ме убиват и ме е яд. Crossing Arms

# 571
Пейнтбола е игра срещу реални хора - имаш право на 5 опита и печели този, който е улучил другия повече пъти, ако сте равни се удължава с още 5 опита, но ако пропуснеш на 3ти примерно, а противника те уцели автоматично той печели, ако обаче пак завършите равни печелите и двамата
аз искам нея да я сменя - първо е много досадна вече и в клуба не върши работа - при нея няма нива и понякога нещо като зацикли и ме прецаква със силата на стрелбата

# 572

Точно това казах - че може да си върне някоя игра.

Не искам да прозвучи като заяждане, но казваш точно обратното, че не може да поиска игра, а само като дадат нова от призето. А не е така. + това не е задължително да посочваш куест като причина, особено пък новите потребители може просто да искат някоя от старите игри, защото не има харесват новите.

# 573
  • E-CLM & CH-VD
Не искам да прозвучи като заяждане, но казваш точно обратното, че не може да поиска игра, а само като дадат нова от призето. А не е така. + това не е задължително да посочваш куест като причина, особено пък новите потребители може просто да искат някоя от старите игри, защото не има харесват новите.

По принцип в сайта с правилата пише, че за да поискаш смяна на играта, трябва да се посочи основателна причина, която е куест. Затова съм го казала, така съм и написала френския вариант на писмото за искане за смяна на игра в първия пост на темата. А вече кога и дали ги сменят по желание е друг въпрос, и зависи от това, кой ще отвори искането.

И аз не се заяждам, хубаво е да уточняваме такива неща.  Peace

# 574
Хей, нашата тема има звездичка...!
Чакам някой да се изкаже за  "Бърнинг Тейл" що за игра е и ще провбвам да ми я сменят без причина, а пък после ще докладвам. Иначе с "Така" замяната стана подчти веднага(на другият ден).

# 575
В листата с игрите днес ми излиза нова игра Kaboom, но не мога да я играя  Tired Като кликна на нея ми изкарва съобщение, че щяла д абъде активна до 15/02/2007  Confused
Някой да има идея какво става ?

# 576
Току що ми донесоха кубчето на рубик. Много е хубаво. Също в плика имаше някаква брошура за кино, стикер обаче в нова визия и рекламна брошура на бета призе

# 577
via za kolko dni ti pristigna kub4eto i ot kade si .....da znam kolko vreme otnema dolu  gore Simple Smile

# 578
В листата с игрите днес ми излиза нова игра Kaboom, но не мога да я играя  Tired Като кликна на нея ми изкарва съобщение, че щяла д абъде активна до 15/02/2007  Confused

И аз не мога да я играя  Confused .

# 579
  • Плевен
Момичета, на смартбара събрах евро и половина, но от известно време няма кодове там. Някой знае ли нещо  newsm78 До скоро поне имаше ЕС бар код, по-евтин е от макс пака, но поне е нещо, а сега няма никакви, дали ще заредят скоро... А в джинито скоро имало ли е буупас и чоко?

# 580
Момичета, на смартбара събрах евро и половина, но от известно време няма кодове там. Някой знае ли нещо  newsm78 До скоро поне имаше ЕС бар код, по-евтин е от макс пака, но поне е нещо, а сега няма никакви, дали ще заредят скоро... А в джинито скоро имало ли е буупас и чоко?

anyto от време на време пускат кодове и трябва да проверяваш. А в джини не съм засичала скоро буупас. Чоко имаше преди 2 седмици а гледам , че днес са му повишили цената на 2600.

clara а тази игра къде ти излиза при хитовите игри или при билетчетата? Аз няма такава.

# 581
  • E-CLM & CH-VD

Aз пък я нямам  newsm78 newsm78 newsm78, много странно. Да не би да е някакъв бъг?

# 582

Aз пък я нямам  newsm78 newsm78 newsm78, много странно. Да не би да е някакъв бъг?
На другия ми акаунт я няма , странна работа  newsm78 .

# 583
Излиза в листата с неизиграните игри, отдолу под играта, която играеш в момента. На заглавната страница я няма  newsm78
При мен на вс акаунти я има.

# 584
 Моля, който не се е регнал тук: http://www.crazy-carrot.com/?Sponsor=lullaby
да го направи.  Praynig Много ще ми помогнете. В момента съм на 10то място.
Благодаря предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт