Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 391
  • 797
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен
Взех си FoxCode но незнам каде да го използвам , немога и да го продам ... ?
И аз така...  Sad
Писах им в Джинито и те ми казаха, че уебмастера променил формата им, на него му писах и нищо. Явно трябва в сайта им наистина да си го изиграем поне за да не изгори, а за по-нататък ще знаем.

# 661
Това значи, че в джинито вече трябва да си вип, за да взимаш кодове, които можеш да продаваш - така ли?

# 662
Това значи, че в джинито вече трябва да си вип, за да взимаш кодове, които можеш да продаваш - така ли?

До колкото разбрах с преводача бин кодове няма да се пускат за всички а само за ВИП играчи тъй като били много скъпи за сайта. Иначе всички кодове можеш да продаваш без въпросния FoxCode.

# 663
  • Плевен
Да, става въпрос само за този Фокс код, като си го купиш и искаш да го продеш в Кодес и ти изписва, че формата му е променен. За другите няма проблем, днес купих и продадох Цине коде + и всичко е наред.

# 664
да и аз сега видях, то си пише, че този код не може да се продава - май вече трябва да се заглеждаме какво пише - и аз изгорях на два пъти така, но от други сайтове

# 665
http://www.jegratte.fr В този сайт немога да се регна , моля някой да помогне  Praynig  В фрешкадо - този сайт лъжат  #Cussing out #Cussing out #Cussing out взех си фреш-кадо А и не ми го даде а пък ми взе точките !?! Дали ще ми ги върне и как мога да се оплача ? Даже сега видях ,че пише ,че съм спечелил !?

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 23:52 от Erkantcho

# 666
виж на имейла си - може би трябва от там да направиш потвърждение

# 667
Ама аз незнам каде какво да пиша , някой да помогне ?

# 668
via za kolko dni ti pristigna kub4eto i ot kade si .....da znam kolko vreme otnema dolu  gore Simple Smile
Аз съм от Плевен и досега много бързо съм получавала подаръците, някъде за около 10 дни.

# 669
Тъкмо влизам да питам за FOXCODE .че и на мен не ми го приема и виждам ,че повредата не е в моя телевизор.И сега какво -някой не им ли е писал да ги пита защо така става?...

# 670
  • Плевен
Аз им писах в Джинито и в Кодес, веднага ми отговориха, но нищо не можели да направят, уебмастера на саъта применил формата. На него също писах, но на английски и вече 5 дни нямам отговор. Та най-накрая се регистрирах в кайта. За регистрацията и аз много се мотах, оказа се че на онова редче, където ти е изписан един код и ти пише примерно коя е втората цифра от кода или коя е четвъртата, найкрая го разгадах, и пишете само нея.
Но проблемът е че после не мога да го заредя, има 4 начина, как ли не пробвах и пак ми дава че е невалиден формат, нямало в базата им такъв код, абе гадист. Някой ако намери начин моля да пише.

# 671
Хоп, и аз съм в капана!!и аз си купих тоз фокскод - и аз не можах да се регна  #Cussing out

# 672
Някой играе ли в бета прайзето? Видях , че са го пооправили. Нещо с бутика не съм на ясно и има едни игра с едни къртици дето излизат от дупките. За да играя вземат ли ми перли?

# 673
  • Бургас
Да, взима 30 перли

# 674
Някой играе ли в бета прайзето? Видях , че са го пооправили. Нещо с бутика не съм на ясно и има едни игра с едни къртици дето излизат от дупките. За да играя вземат ли ми перли?
Играта ти струва 30 перли. Но от тази игра можеш да спечелиш доста перли. Печелила съм около 60-70 п. досега. Но май повечето пъти съм печелила под 30 Sad и затова рядко я играя...

Общи условия

Активация на акаунт