Много вкусен кекс

• 196 784
  • 192
  •   1
Отговори
# 105
  • Пазарджик/Лондон
Ена , може да заливаш всяко парченце с някакъв топинг / карамел, шоколад/ точно преди поднасянето.

# 106
 Hug
Сиропирах го по съвет на една видна кулинарка съфорумка и поръсих обилно с пудра захар. СТана великолепно, само така ще правя вече кекс  Joy

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 15:33 от Ена

# 107
Щях да ти предложа да го залееш със сироп, като реване, но вече са ме изпреварили. Важното е, че си спасила труда си и материалите...Да ви е сладко!

# 108
  • София
ето и моето сътворение по рецептата на авторката, като за първи кекс в живота ми стана много сполучлив - сложих по-малко захар, парченца шоколад и круша, и стафиди   chef

# 109
  • Den Haag
Кекса е страхотен,тази вечер го направих и на всички много се хареса,записвам си го веднага в тефтера. Благодаря за рецептата!:))))

# 110
Днес правих кекса за пръв път, стана много хубав, направих половин доза. Пекох около 40 минути на 180 градуса. Благодаря на авторката за рецептата   bouquet

# 111
Снощи и ние си хапнахме от този вкусен кекс. Направих половин доза, като добавих една ванилия и локум.

# 112
  • софия
Извинете ако е глупав въпроса, но с миксер ли се рабиват съставките, защото аз нямам а кекса изглежда страхотен. Rolling Eyes

# 113
  • София
Ами като нямаш, ще го разбъркаш с лъжица/вилица/тел Joy То, едно време, като нямаше миксери, кексове не се правеха, не знаеше ли? Mr. Green

# 114
  • Бургас
Какви спомени само с тази рецепта. Върнахте ме 20 и кусур години назад,дори изрових старата тетрадка с първите ми рецепти.
4 яйца
1.5 ч ч захар
половин ч ч олио
2 ванилии
3 ч ч брашно
1 бакпулвер
1 Швепс  "Златен портокал" Laughing
Тогава имах електрическа тенджера, там печах-вън на терасата,на плотчето пред "Раховеца"

# 115
  • София
Ау, кексът наистина е много сполу4лив! Тази сутрин го опитах - страхотен е! Мом4етата ве4е са го преполовили ooooh!

# 116
# 117
то се видя и аз ще го пробвам довечера, но ще го пека във формата за мъфини Wink

# 118
  • София
Много е вкусен, наистина Simple Smile
направих го с фанта портокал, страхотен е !!!
Благодаря за рецептата   bouquet

# 119
   Почти нямаше шанс да опитам този кекс,понеже вкъщи никога нямаме газирани безалкохолни.Но вчера по погрешка купих газирана минерална вода и.....какво да я правя?Разбира се я сложих в кекс вместо Фанта!  Wink
   Ето и резултата:

Много благодаря за сполучливата рецепта!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт