Много вкусен кекс

• 196 553
  • 192
  •   1
Отговори
# 30
Да се отчета и аз. Направих го с лимонада, не сложих какао, накрая го залях със сладко от ягоди. Ето и резултата :

# 31
  • Кьолн
Кекса е невероятно вкусен. В къщи не обичат кексове ,но от този бяха очаровани. Благодаря на авторката за рецептата!

# 32
Много се радвам, че кекса ви е допаднал!
Femme, страхотно си се справила. И  аз го правя без какао, защото мъжа ми не го  обича...и с тази заливка със сладко от ягоди ммммммммммм, супер!!! 

# 33
А вместо кола можели да сложа фанта от портокал  Shocked

# 34
 newsm78 А може ли да сложа вместо кола фанта-портокал  Peace

# 35
newsm78 А може ли да сложа вместо кола фанта-портокал  Peace
  Аз бих сложила! Peace

# 36
Аз също правя такъв кекс, като на авторката и вместо лимонада съм опитвала и с фанта-портокал и с плодов сок, какъвто имам под ръка, но задължително и сода тогава. Ефектно е отгоре и с пудра захар, и с шоколад, най-различни варианти още има Peace

# 37
  • На брега на реката
 Femme, след тези снимки и аз не мога да се въздържа и ще пробвам.   bouquet

# 38
утре ще изненадам мъжлетата

# 39
Здравейте момичета, ето какво сътворих днес (нямам снимки, но гарантирам страхотния вкус и изглед на кекса):
5 яйца
2 ч. чаши захар
1 ч. чаша лимонада (аз сложих кола)
1/2 ч. чаша олио
3 ч. чаши брашно
1 бакпулвер
какао по желание

Захарта и яйцатя се разбиват заедно и след това се слага всичко останало. Пече се в предварително загрята умерена фурна. Кексът е страхотен и се надува, става като пандишпанов, но не точно. Може да се поръси с пудра захар, да се сложат орехи, стафиди и каквото ви душа иска.
Бон апети!!! Heart Eyes
Здравейте,искам да попитам възможно ли е да се добави течен шоколад в сместа за този кекс?Благодаря ви предварително Simple Smile

# 40
Аз правя същия кекс, само че с 3 яйца. И вътре в него слагам, малко плодчета от сладко, каквото имам под ръка. Става също много вкусен.

# 41
Благодаря за рецептата.  bouquet Днес го направих и ето и резултата: И парченце:

# 42
С кола или с лимонада става по-добре ?
Аз лично слагам газирана вода Peace
Страхотен ти е станал кекса Hug Не знаех, че може да се залее със сладко. Аз слагам само пудра захар отгоре.

# 43
събота ще го пробвам

# 44
  • Viena
аз днес мисля да го направя

Общи условия

Активация на акаунт