да или не?!

• 13 615
  • 248
  •   1
Отговори
# 105

Абе, момичета, за какво си говорим? newsm78
Каква любов, какви прошки? Аз НЕМОГА да обичам някой, който ми посяга! Просто не мога... и не мога да разбера как е възможно да има хора, които да ги кефи да ги трепят. #Crazy
абе да ти кжа всичко друго е но не е кеф

# 106
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Подкрепям мнението на Сиси.

# 107
Ели, разбирам теорията ти, но много лъскава и направо фанатично религиозна ми се струва.
Той я бие, тя му помага да осъзнае грешката си. Освен духовна извисеност на жената й трябва и все пак някаква физическа сила, защото тя не е сама, а има и дете. Ако утре по пътя на спасението му, той без да съзнава вземе и я убие какво правим?
Или мислиш, че това не може да се случи? А ако преди да я убие я смачка психически.
Добре е да обичаме и спасяваме ближния, но не е добре да пренебрегваме децата си по пътя на това спасение.

# 108
Моята теория е приложима само в случая, когато мъжа осъзнава грешката си, съжелява и иска да се промени. Както е писала Сиси Боата , той трябва да е съгласен да посети психолог и да работи над проблема и жената да го подкрепи. Може и тя да отиде на психолог, би било добре и за двамата. Изобщо не говоря за "Той да я бия, тя да му помага търпейки, извисявайки се духовно." Говоря да му помогне преди да я е набил отново, нея или някоя друга след нея.

# 109

Абе, момичета, за какво си говорим? newsm78
Каква любов, какви прошки? Аз НЕМОГА да обичам някой, който ми посяга! Просто не мога... и не мога да разбера как е възможно да има хора, които да ги кефи да ги трепят. #Crazy
абе да ти кжа всичко друго е но не е кеф
Ами, като не ти е кеф - кво се чудиш. Майка ми се е развела с баща ми за много по-малко от това (в смисъл не и е посягул микога). А пра баба ми и казвала \"Не се развеждай, че ако аз не бях търпяла, всичко това нямаше да го има \" (имала впредвид имоти, пари и т.н.) на което майка ми и отговорила \"Каква ти е сметката, че това го има като ТЕБ те няма?\". И се  е разб¡вела. Аз никога не съм живяла с баща си. той се опитваше да ни настройва срещу майка ми и единственото, което постигна беше да ни настрои срещу него самият. И аз смятам, че съм била по-щястлива живеейки в едно семейство на разведени, отколкото, ако бях живяла в едно семейство в което да гледам как баща ми бие майка ми. Така, че, детето ти не може да ти бъде оправдание, за да останеш с това животно. В никакъв случай. Дори напротив - би трябвало да го оставиш именно заради детето си! Зная, че е трудно, че се чувстваш зависима от този човек, че не се чувстваш способна да излезнеш напред ти сама, но това е, което чувстват по-голямата част от малтратираните жени. Нормално е да имаш психическа зависимос от него, но трябва да го направиш, ако искаш да си добре и ти и детето ти да не остане сираче без време.
P.P.
Убедена съм, че не е кеф, никога не са ми посягали, защото никога не съм го позволила, или може би, защото демострирам винаги сила (дори когато я нямам). Както казваше една бабичка от квартала - \"мъжа е куче\". А на кучетата покажеш ли им, че те е страх от тях - лошо. Желая ти много късмет и сили, за да успееш да излезнеш от тази връзка, което не ти прави добро. И аз на твое място бих го разказвала на всеослушание - всичи да знаят какво ми е направил, така ще го засрамиш. Не прикривай престъплениятата му. Направи така, че да се почувства неудобно той, а не ти.

# 110
Категорично НЕ

# 111
НИКОГА!!!!!!!
Веднъж посегне ли пак ще посегне Peace
Незна как има жени дето търпят всичкото това отношение Crazy

# 112
не не бих му простила бъди сигурна 4е вси4ко щте се повтори

# 113
  • София
Чакайте малко, вие сигурни ли сте точно какво се е случило?
Защото аз не съм.
Авторката пише, че мъжът ѝ и е посегнал, посинил, но никъде не пише, че я е бил.
Значи има и друга възможна версия:
Жената вбесява човека, един вид тя упражнява психически тормоз върху него.
В моментна загуба на контрол той да речем силно я блъсва, тя пада между купчина мебели и резултатът е счупен нос и множество синини  Thinking
Това доста сериозно се различава от побой.
Така че не бих изказала мнение преди да са ясни фактите.

# 114
Дори и да решиш да му простиш, защото виждам, че има между вас едно невинно същество, остави го за няколко месеца. Не мисля, че няколко дни ще решат нещата. Остави го сам и в неизвестност, така може би ще осъзнае какво е направил. А и ти ще имаш време да размислиш.
Не мисля, че има оправдание за стореното. А и ти не бива да се срамуваш, още по-малко от родители те си. Тази история със стълбите е доста изтъркана ... те вероятно се досещат, но не искат да те тревожат допълнително.

# 115
Не бих простила!
Вземам си багажа и детето и право при нашите,ако няма друга алтенатива.
Не допускай някой да те мачка!!!

# 116
  • Варна
Нееееееееееее #Crazy

# 117
  • Варна
Не стой да те бие,особенно плашещо е,че не си спомня.Може да не е у ред в главата нещо.

Мдам. Няма оправдание и няма прошка. Ако е болен, да ходи да се лекува. Изобщо не разбирам как е възможно въобще да си задаваш въпроса дали да прощаваш.

# 118
Абе какво стана с тази жена?Май не е писала скоро.Пак прочетах назад и видях мнения дето да се опитвала да му помага...Абе знаете ли какъв удар и с каква сила трябва да нанесеш на някой та да му строшиш носа???Това е кост,не е черупка от орех.Много силно и със злоба трябва да я е фраснал жената та да й строши носа...баси спортиста...дай да биеме майките на децата си.Леле леле.

# 119
Подкрепям съвета на Ели Peace

Общи условия

Активация на акаунт