Мама НОЕМВРИ ще чака с бебчо на топло в тумбака!

• 11 776
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Леони, аз нали съм с болки и ми обясняват, че всичко е наред   blahblah , та затова се зачудих.  Sad

# 61
Улето, късмет и благополучно раждане, както и да дойде!

Ниското носене и кървенето може да са били вследствие плацента превиа. Такива случаи са под засилено наблюдение и е по-добре бебето да се роди по-рано, но да е добре.

# 62
И аз съм с контракции и болки от както влязох в 7 месец.И вече им свикнах и незнам дали тръгва или. Thinking.Ох незнам аз дори да ми е объркан термина с две седмици както излизе последният път,вече не е страшно.Да излиза,че вече ми писна все да ме боли.Сега ми се усилват болките и незнам дали да ходя.

# 63
  • някъде там......
Юле, успех и както и да родиш - да мине леко и бързо възстановяване! И, разбира се, едно сладко бебче!
Бубе, Еллеее беше преди две седмици при родителите си за уикендна и се върна. Както Мими казва, ще ни изненада тя, както вероятно я е изненадала нейната госпожица.  Hug Друго обяснение на изчезването й нямам.

# 64
в замунда няма свободни места и не иска да ме регистрира,искам да го гледам newsm17

# 65
Здравейте мамчета.аз отдавна не съм писала,но оставаха последните щрихи след ремонта и трябваше да се довърши.Само да в и информимрам,че утре постъпвам в болница,защото не се знае как ще родя секцио или нормално.Аз много искам да си родя нормално,но каквото е рекъл господ само мъничето да е живо и здраво.Ще ви пиша,когато кубавото нещо се случи.Ако не аз една моя приятелка ще ви информира за събитието от моя ник.Искам да ви пожелая на всички бъдещи мамита,едно много леко и безпроблемнно раждане и всички накрая да гушкаме едни сладки и здрави бебожци.В другата тема видях снимки на трима сладурковци,така,че да са честити на мамите и татковците и най-вече да са живи и здрави.Чао от мен и още веднъж ви желая леко раждане на всички и здрави бебета.Стрискайте палци и за мен.Ще ви съобщя новината,като дойде! Laughing Stop
Успех и леко раждане и на теб.Ти си се запътила на там със сигурност.Бъди спокойна и всичко ще е ок. Peace

# 66
Ама за кои филм става въпрос,че не разбрах. Rolling Eyes

# 67
в замунда няма свободни места и не иска да ме регистрира,искам да го гледам newsm17
Ако искаш, след час и малко ще ти дам моя акаунт в замундата и ще влезеш да си го изтеглиш. Преди малко си пуснах един филм да слиза за днешното ми приспиване и като се свали, акаунта няма да ми трябва веднага.

liony2000, това е един филм за раждането, казва се Le premier cri
Писаха че в Арена също го имало.
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=138738&hit=1

http://www.torrentz.com/52f8b543f28fb476d3e0262fd07e328978eef078
А в този линк има и други места, от където може да се свали филма, но не знам в кои от тях е преведен на български...

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 22:00 от Norass / Лора

# 68
Бубе благодаря ти много. newsm10

# 69
  • Sofia
 Ех момичета и тази неделя си замина. А днес имах дълга програма и сега съм гроги. Сутринта водих Антоан на куклен театър, после в парка на игра, починахме малко по обяд и пак навън.Да се възползваме от последните хубави дни.
Мони и Василена са многооо сладки бебоци.Пепена възхищавам ти се, как се оправяш с три деца и намираш време за себе си Peace
Днес от следобед момичета усещам че имам контракции и се чудя да звъня ли на доки newsm78 май ще поизчакам.
лека вечер на всички.

# 70
  • София
Леле, колко сте изписали. Честитоооо на новите мами, само прекрасни емоции с бебоците!   bouquet
Ние пък сме с контракции и пием хапчетата и гледам да кротувам - седя си и си гладя... идилия. Отивам да ви чета. До скоро!

# 71
  • някъде там......
В Замундата го има филма, но аз пък не мога да си сваля субтитрите - не знам как, когато не са вградени във филма. Май ще карам без тях.
Хот лейди, не бързай, че още една среща имаме да правим с кореми Hug

# 72
В Замундата го има филма, но аз пък не мога да си сваля субтитрите - не знам как, когато не са вградени във филма. Май ще карам без тях.
Хот лейди, не бързай, че още една среща имаме да правим с кореми Hug
Погледни под резюмето на филма - там с големи букви е написано Свали субтитри. Натискаш и те автоматично си слизат. После ги слагаш в папката при филма и ще тръгнат. Simple Smile

# 73
  • София
Абе момичета, какво сте се разраждали? Има още 2 седмици до началото на ноември, а като чета последните постове - всяка втора с контракции и вече готова да ражда!  Hug Разбирам, че искате да гушкате бебчета вече, ама ме шашкате много така!

Хайде леко раждане ако тревогата не се окаже фалшива!  Hug

Аз смятам още да си почакам  Wink

galisis при тебе положението как е? Насрочихте ли вече дата? Гледам честичко се отчиташ, че си ходила на запис. По колко време ги правят зьаписите в Токуда? Че и ние сме след 10тина дена за сефте и да знам колко време да си предвидя. 

# 74
Днес от следобед момичета усещам че имам контракции и се чудя да звъня ли на доки newsm78 май ще поизчакам.
лека вечер на всички.

Въх, Майче, какви ги приказваш! ooooh! Вземи наистина си запиши телефона на някоя от вестителките, че да не те мислим утре сутрин. 37 седмица и аз се успокоявам, че вече е позволено да се ражда, но все пак имаме време....
На колко минути са контракциите? Води текоха ли? От октомврийките разбрах, че може и само да изтича по малко.

Общи условия

Активация на акаунт