Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте момичета,

Дабре дошла Yanoren!

А защо искате децата ви да учат в частно училище? Какви мислете, че са предимствата? За протокола - аз съм за държавните, поне на този етап.

# 91
  • нейде там, където ....
Най-важни са учителките в този момент. Интересите на детето - също. Доста училища предлагат профилиране още от първи клас. Добре е мястото на училището да позволява самостоятелно прибиране в трети-четвърти клас. Тогава започват да се чувстват големи и е едва ли не въпрос на чест да се прибират сами.
Частните занимални обикновено са до малко по-късно от държавните и в доста случаи може да се плати на учителката (с предварителна уговорка, разбира се), ако тя остане още, вместо да оставя детето на охраната в училище.
Ние сме в държавно, класната е страхотна! Има какво да се желае още, но не и за нея.

# 92
  • Варна, морето и сините вълни!
В нашата група тази седмица госпожата се е хванала за главата- няколко момченца си събували гащите и карали другите да си ги събуват за да правели секс Shocked. Случвало се е в тоалетните и по леглата. Та сега разговаряме на тази тема в нас.

Интересно е да се рабере какво те имат предвид СЕКС! Много вероятно е това да е нещо много по - различно от това което ние мислим за секс!
Според сина ми секс това е да се целуваш с някого по устата гол от кръста нагоре Peace

А това за родителската среща и изтипосването на някое дете си е нещо като тоталитерно жигосване със строго мъмрене  hahaha
Ако изтипосат сина ми за такава глупост пред всики той ще се хили и ще е горд с постижението си! Може би защото съм го оставила на самотек и изпбщо не му обръщам грам внимание!!! smile3505 smile3505

# 93
  • Sofia
В нашата група тази седмица госпожата се е хванала за главата- няколко момченца си събували гащите и карали другите да си ги събуват за да правели секс Shocked. Случвало се е в тоалетните и по леглата. Та сега разговаряме на тази тема в нас.

Интересно е да се рабере какво те имат предвид СЕКС! Много вероятно е това да е нещо много по - различно от това което ние мислим за секс!
Според сина ми секс това е да се целуваш с някого по устата гол от кръста нагоре Peace

Абе събували са си гащите в тоалетната и са накарали едно момченце да си събуе гащите, че да му бъркали в дупето, а едно момиченце го карали да си разтваря краката да го разгледали...После в леглата пак са си събували гащите. Какво разбират не знам, но със сигурност поведението на тези деца е притеснително. Днес разговарях с госпожата и тя ми каза, че са взели мерки и въпросните деца не ги пускали дори сами в тоалетната. Поне за сега. Дано им минат мераците.

# 94
  • СОФИЯ
Yanoren Добре дошла!  bouquet Аз съм за държавно у-ще,но не в нашия квартал.Не смятам,че в частното ще е с по-добри знания.Там оценките им са винаги високи,защото тате е платил вече за тях.Това е мое мнение. Peace

Моя син сутринта ми съобщи,че щом сме женени с баща му може да се целуваме по устните,а не по бузите. bowuu

Абе събували са си гащите в тоалетната и са накарали едно момченце да си събуе гащите, че да му бъркали в дупето, а едно момиченце го карали да си разтваря краката да го разгледали...После в леглата пак са си събували гащите. Какво разбират не знам, но със сигурност поведението на тези деца е притеснително. Днес разговарях с госпожата и тя ми каза, че са взели мерки и въпросните деца не ги пускали дори сами в тоалетната. Поне за сега. Дано им минат мераците.
Това вече си е страшно.Мисля,че трябва да се говори с децата и родителите им.Те тези неща може и на живо да са ги видели. Shocked

# 95

леле ужас
според мен едно дете е било главния подбудител, ако може да разберете кое е за да се предотвратят бъдещи лоши влияния на това дете върху останалите
защото на тая възраст няма как масово децата да са запознати с тази материя, най-вероятно едно от децата с лоша семейна среда е разказало на останалите нещо по темата
поне така мисля
ако се улови детето, което в къщи учи и гледа подобни неща ще е по-лесно да се очисти групата
успех все пак де

# 96

А това за родителската среща и изтипосването на някое дете си е нещо като тоталитерно жигосване със строго мъмрене  hahaha
Ако изтипосат сина ми за такава глупост пред всики той ще се хили и ще е горд с постижението си! Може би защото съм го оставила на самотек и изпбщо не му обръщам грам внимание!!! smile3505 smile3505
Това за "изтипосването" е да повлияе най-вече на родителите.  Бъди сигурна, че детето колкото и да се смее и да се прави, че не му пука, ще се замисли и ти трябва да използваш момента да му говориш кое е правилно и кое не. И не мисля, че това е глупост, а доста сериозен проблем.  Naughty ако не се намесят сериозно родителите, учителите са безсилни.

# 97
добро утро.
браво на габи.участвала е,забавлявала се е ,това е най-важното.
Цитат
това е ужасно.мисля,че трябва да се обьрне сериозно внимание най-вече на родителите.
за частните у-ща мисля,че не сме дорасли още за тях
и последно-взехме на карина куче,тьй като е решила,че дядо коледа не носи"истински неща"и не можа да мине за коледа.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=302315

# 98
Здравейте и от нас. Благодарим за отговорите на питанката за училищните ни дерзания. Относно частно или държавно - за портокола, аз съм за държавното. Галчоо беше казала, че родителите са платили за шестиците, и за това са отличници децата от частните училища - до някъде и аз така го разбирам. Естествено ще се постарая да ни приемат в по добро училище, не в кварталното...
Малеееее, какви инциденти имате в градините - на нас ако това ни се случи сигурно ще изперкам. Онзи ден детето ми вижда двойка да се целуват в градинката където си играе и казва - мамо, тези двамата правят секс. Обяснихме, че това е израз на любов, че това не е секс, обърнахме го на майтап, но....
Относно лошите думички по адрес на други деца, ние сме чувствителни и не ги обиждаме така, но в следващия момент него като го обидят и той бих искала да отговори. Чувала съм майки (на деца от наща група) да наричат собствените си деца с какви ли не "мили" имена, като смотаняк, тъпанар, дришльо.... ееееее, от къде ли тогава същите деца ги научават тези думи, че после и на други да ги казват... newsm78 Май няма как да избягаме от това...

# 99
  • нейде там, където ....
При нас основния проблем е, че се води много лесно по други деца. Прави каквото му кажат, а те после казват "Ми не бях аз, той беше" и опира пешкира. Мълчи, като го питат кой е направил белята и отнася негативите. Не знам какво да правя, с кого и как да говоря (явно само с него не е достатъчно) Confused Дайте съвет

# 100
Честито кученце на Кари! Много е сладко!

darena, да попитам апаратчето кога го сложихте - когато смени всички зъбки, или по - рано? Забелязвам, че новопоникналите зъбки на Мими растат накриво и се чудя дали да изчакам или да взема мерки още сега?!

# 101
  • СОФИЯ
Честит подарък на Карина!И моя син искаше кученце,ама ще се размине и тая година.Може да му купя плюшено и да не съм го разбрала Mr. Green
 А като се замисля за децата с неприлично поведение ,то май по родителски срещи тяхните родители винаги отсъстват. Thinking
Как тогава ще се реши проблема,като те самите не ги интересува детето им как е и какво прави.

# 102
  • Варна
Честит празник на Карина!

..А като се замисля за децата с неприлично поведение ,то май по родителски срещи тяхните родители винаги отсъстват. Thinking...

Май наистина има нещо такова.

# 103
и аз да си се оплача
тук имам много сродни души
днес сина ми е стоял наказан прав през целия урок по английки, защото при започването на урока се е смял с някакво друго детенце  Confused
честно да си кажа много ми е мъчно  Cry
до сега все убеждавах себе си, че искам детето ми да ходи в училище със строги и взискателни учители и че държа да се учи на строга дисциплина
обаче сега след случилото се много много ме боли  Cry Cry
знам, че това наказание е добър урок за него и полезен, но едва се сдържам да не ида да разпартушиня тази даскалка
още в колата взе тъжен да ми разказва как го е наказала и какво се е случило и направо сърцето ми се късаше
ужас направо
не знам има ли формула, по която да мога да издържа всичко което ме чака от тук нататък  Cry Cry

# 104
Янорен, ще трябва да се бориш със себе си - за доброто на детето ти. Лично аз не толерирам нарушаването на дисциплината в час. Ако моят беше от дисциплинираните щях да реагирам с: "От къде накъде някой ще пречи на моето дете например да учи спокойно". По въпроса за дисциплината моя отнася доста караници (защото самия той пречи - най-вече в занималнята). Стимулирам го да дава "Ignore"  на всички, които му пречат да си върши "работата". Трудно се получава..... и на мен ми е мъчно да го наказвам, но след като от януари ще е на "самотек", трябва да знае какво и как да прави.
Надявам се също, не си реагирала негативно спрямо учителката за случката пред детето......

Не беше точно отговор на "сродна" душа, но не се стърпях да си кажа мнението.... Може би защото моят синковец за момента е от лошата страна.....

Общи условия

Активация на акаунт