Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са задачите за домашна работа в предучилищна група?
Какво да правя, ако детето ми не иска да учи?
Как трябва да реагирам, ако дете нарича друго „глупак“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са задачите за домашна работа в предучилищна група?
-
Какво да правя, ако детето ми не иска да учи?
-
Как трябва да реагирам, ако дете нарича друго „глупак“?
-
Какви са дейностите в предучилищна група?
-
Как мога да помогна на дъщеря си да подобри скоростта си на писане?

Преди всяка събота, беше едно борене, стойки, чупки, ритници ... Сега е ангелче 

Направо ми събра очите в точка. Идеята ще я имам предвид за следващия РД.
само споделям моя опит в областта
Ние го записахме, защото, общо взето, няма много голям избор за спортни занимания на деца от тази възраст при нас. Вариантите бяха таекуодо или народни танци. На репетиция на танцовата Стоил издържа точно 5 мин. и му доскуча, затова остана другото. А искахме непременно да спортува нещо, тъй като е малко пълничък, а и има енергия в излишък. Освен това така придоби и самочувствие, въпреки че никога не използва наученото навън (нали така ги учат).
Разтърсих Ибей - пръчката пристигна, чакаме мантията
Сигурно й е тежко.... Извън градината сигурно има приятели. А децата са толкова жестоки понякога, естествено, без да го осъзнават
Госпожите не взимат ли отношение, да огранизират повече групови игри, за да не се чувства пренебрегната.... А това с домашното направо ме шашна - браво на момичето! Стоил щеше да направи 101 цирка сигурно, направо не знам как ще пише домашни догодина