77 американски феи чакат да орисат малката щерка на [sfkbfk]!

• 13 293
  • 314
  •   1
Отговори
# 180
Eva голям смях  hahaha , ще гласувам за теб да знаеш  Laughing ........ "na scena factor"  Joy ......
Зора мерси, че питаш, казва, че обстановката е леко депресираща в офиса, той се е убедил, че за него няма опасност, но вече не е сигурен дали иска да остава. Ако изникне по-добро предложение за ЛА, се връщаме там. Та се чудя дали изобщо да почвам училище тук или да изчакам да се изяснят нещата. На ученичките и аз завиждам, нямам търпение да разбера каква е американската система на обучение/преподаване. Ева и Клеър - успех!
За ваксините преди интервю: след като казах на доктора, че картона ми е забатачен някъде и не го ползвам от години, той ме попита дали имам направени всички необходими ваксини до момента, аз казах, че ги имам, направиха ми всички неоходими кръвни, очни, унг изследвания и рентген и дотам.
Агенте аз искам подробности за пречистването, може и на лични  Whistling

# 181
# 182
 Sad

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 05:39 от Jenna

# 183
Не забравям како Джена , но предположих, че всички са си правили имунизациите там, явно че не  newsm78. Поне мога да съм полезна на Биз и на други, които ще минават през БГ клинични процедури.  Wink
Успех с намирането на работа, не знаех, че си в процес  fingerscrossed

# 184
  • USA
Джена, честито! Много добре звучи, въпреки, че няма да приемеш .  Joy На мен никога не са ми предлагали 4 седмици ваканция, колкото и да съм просела.

# 185
Бубс, понеже имам да ти връщам голям жест да почвам, май Simple Smile

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=43247&CatgId=33
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=66590&CatgId=33

и малко всекидневен диъл, щот нали таковата Коледа!
http://www.diamondshark.com/default.aspx

Джен! Ти изби рибата с тази оферта! Браво, момиче!

# 186
Леле, Дженна, осем часа приказки! Не ти ли изсъхва устата? Браво за представянето!

Ще ви обадя на мъжа ми, защо ми пускате такива страници за патъци, та да го вкарвате в разходи човека?  Heart Eyes

# 187
  • usa
блажка, да се отчета какво научих за цените на европейските университети за деца живеещи в щатите с паспорти от eu страна. не става работата Sad. паспортът сам по себе си не дава право, трябва да е живяло детето там последните три години. още по тъжното е, че плащането на такси не са достатъчни като доказателство за резидентство Sad. ще трябва да кроим други планове за евтино образование

# 188
Бенсън, не.

Агенте аз искам подробности за пречистването, може и на лични  Whistling

Naughty Не може. А стига с тва агентство. Отворете досетата!  Wink

За ваксините преди интервю: след като казах на доктора, че картона ми е забатачен някъде и не го ползвам от години, той ме попита дали имам направени всички необходими ваксини до момента, аз казах, че ги имам, направиха ми всички неоходими кръвни, очни, унг изследвания и рентген и дотам.

В Германия такова доверие няма. Мъжът ми има немски имунизационен паспорт, аз - не. Пуснаха ми кръвни изследвания, за да тестват за антитела и ми нахакаха безмилостно всичко, което трябваше да имам, а нямам.  Sad Успокоение ми остана, че придумах здравната застраховка и ми платиха изследванията и ваксините.

6pm е много хубав сайт.  Grinning 3 чифта ботуши вече имам в кошницата.  Rolling Eyes

Пропускам някой сигурно, но от 1 час съм започнала да го пиша тоя постинг и ще допълня после.

Миз, що се натискате децата да учат в Европа?  newsm78

Разбирам, че Джена е за хвалене. Браво, момиче!  Grinning

# 189
Джена,  smile3501, 8 часа интервю / уха/ . Снимките на Ноли сладък са супер, ако минаваш покрай Северна Каролина, да се отбиеш и на Пухкавел да направих / хубаво дете, ама майката скапан фотограф/
Софко се позагуби днес, дали няма да ни изненада newsm78
А къде са Пумпал и Тандури?
Какви са тези сайтове какви са тези цени. Очи пълни, ръце празни / това си важи за мен де/
От около 1 седмица се опитвам да правя нещо като седмичен бюджет в къщи, засега върви, ама да видим Laughing
Да се похваля Плами яде леща , че ушите му пръщят / оказа се че му е една от любимите храни/

# 190
МВК, браво за бюджета, аз постоянно се изкушавам и доникъде не го докарвам, но  ми се ходи на ваканция и май ще се стягам.
Браво на Плами и Шушулко я набива лещата.

кюбит, каквото и да е, стискам палци да стане Hug

аз  имам всякакви необходими, искани и каквито са се сетили ваксини...

Джена, 8 часа! ю ар май хиро Hug

как съм подминала последния път този сайт с обувките ooooh!

# 191
МВК, споко, тука си е софко... няма какво да пише... и разкритие няма даже...  Whistling Sunglasses. А, малката ме мачка като мече в момента... между другото чудно сладки коледни дрешлета с Мини Маус мернах в Тойс-а, но се въздържах от покупки, защото прекалявам от доста отдавна... момата още не се е родила, но съм решила, че червенко много ще и отива, та може и да си променя решението до утре, де  Confused...

Дженна, а защо няма да приемеш предложението коментира ли ти се на всеослушание? По скоро всепрочитание?

Тандури, липсваш ни!!!!!!

Моя хубавец леща досега само веднъж не ми е отказал- приготвена в слоукукъра. И веднъж благоволи да яде боб също... много сме зле с яденето, не ми се започва таз тема... обаче дайте му пържоли, луканка... рибка... в умерени количества  ooooh!. ааа и да кажа- вече ми капризничи на тема дрешки- ако не са с картинка отпред- не иска да ги облича...и се тръшка... ако са с Пух например- сам се мъчи да си ги слага, посредством поставяне върху главата... панталоните- пак там...

# 192
Аз пак да попитам - къде е Феята?!

Биз, и аз нямах картон. Казах им и те попълниха някакви дати, въобще не е било проблем. Сложиха ми противогрипна.

# 193
блажка, да се отчета какво научих за цените на европейските университети за деца живеещи в щатите с паспорти от eu страна. не става работата Sad. паспортът сам по себе си не дава право, трябва да е живяло детето там последните три години. още по тъжното е, че плащането на такси не са достатъчни като доказателство за резидентство Sad. ще трябва да кроим други планове за евтино образование
Мерси за отчитането, ще го мислим някак, сиромах човек - жив дявол.  Simple Smile
За вземането на кръв -  аз нямам оплаквания от местните, както по отношение на себе си, така и на децата. От раз, с едно боцване го правят. В България все ме разнебитваха. Какви били тия кухи вени... Брех-брех-брех-брех-брех ... Не можела да се забоде иглата, потъвала. Та накрая, след като изпонабодат де що има по сгъвката на лакътя, хайде и дланите. Едната сестра тръска дланта, другата точи кръв и мърмори. Тук още при първото вземане на кръв се обадих да кажа, че моите вени са проблемни, да не се чудят, но учудената бях аз.
За анемия и двете ми бебета са изследвани на 9- месечна възраст, покриваше го застраховката. Не са били изцяло на кърмене, аз никога не съм кърмила 100%, били са горе-долу на 50% кърма и 50% формула. Но и това за не чак толкова дълго. Кърменето при първото бебе зарязах окончателно на 5 и половина месеца, а и при второто - на 4 месеца.
Дженна, честито за успеха!

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 05:03 от блажка

# 194
.

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 19:53 от Jenna

Общи условия

Активация на акаунт