77 американски феи чакат да орисат малката щерка на [sfkbfk]!

• 13 297
  • 314
  •   1
Отговори
# 165
Агент, как така без имунизации бе жена? Ами зелена карта как взе? Аз сега съм се зачудила, как да доказвам, че съм имунизирана, защото искат бележки и пр. от доктори, когато ще ходя на интервюто, пък не мога да си намеря картона от детски години. Аз май питах Пингвин, ама някой друг има ли съвет по тоя повод?

Джена, чак сега видях снимката - заплес съм, аз бях изключила аватари и подписи, докато бях на изток, защото бавно се зареждаше сайта. Много хубав, много добре го раздаваш, браво на теб!

# 166
  • usa
[И между другото, кръвни изследвания не са й правили на 9-ти месец.
 Grinning

кърмиш ли я или яде адаптирано мляко?

Агент, как така без имунизации бе жена? Ами зелена карта как взе? Аз сега съм се зачудила, как да доказвам, че съм имунизирана, защото искат бележки и пр. от доктори, когато ще ходя на интервюто, пък не мога да си намеря картона от детски години. Аз май питах Пингвин, ама някой друг има ли съвет по тоя повод?

аз бях така. помолих лекарката да ми направи кръвни изследвания за антитела на болестите, за които ми искат имунизации. в резултат се  отървах само с две ваксини.

# 167
Формула, приключихме с кърменето отдавна. Заради желязото във формулата не правят кръвни, предполагам.

# 168
Мила Агентке, мерси за агентския отговор.  Wink Моят мъж ме подучи мен за агентурите. Донесе ми каталог от мъжката тоалетна в бившата му болница в Германия преди няколко години. Ла-ла-ла.  Party

Мразя игли, мразя да ме бодат,  Sick но стискам зъби. А сега имам радостта да бъда убождана всекидневно и представете си драмата ми - правя го сама. Т'ва дете ако знае колко има да изкупува пред майка си...  Whistling

Jenna, искам да видя тиквената снимка на Ноли в по-голям размер.  Flutter
Btw. митът за пряката връзка между нивата на хемоглобина и месото е разбит отдавна. Аз като вегетарианка да си кажа.  Peace

Аюрведа ми харесва много като идея, но съм далеч от прилагането й.  Embarassed Стигнах до извода, че е за по самодисциплинирани хора.  Blush

# 169
  • usa
Формула, приключихме с кърменето отдавна. Заради желязото във формулата не правят кръвни, предполагам.

да Simple Smile. изследват за анемия само бебета на кърма.

# 170
И на нас не са ни правили кръвни на 9 месеца, пък сме на кърма.  newsm78 А в предишния лекарски офис ми бяха казали, че на 9тия месец ги правят. Тук сега е на 12тия, май наистина си зависи.

МВК -  направо ти завиждам за дискаунта, иде ми и аз да се хвана на работа, за д ами дават. Там и в 1-2 магазина за дрехи.  Laughing

# 171
кюбит, да не си на липрон?извинявай, ако е прекалено личен въпрос.

агента си е агент Simple Smile,  не го знаех този сайт, мерси.
----
мразя игли, мъжа ми държи по-принцип ЕйДж, като му слагат ваксини, все още ходим заедно на всички прегледи.

не са взимали кръв на ЕйДж, от ден 1 е бил на формула.

ще дописвам, малкия открадна мишката........

# 172
миз , благодаря за бързия отговор. Дано помогне спейч специалиста , че от това пищене в чудо се виждам.   
В интерес на истината като навършиха 2г. водих близнаците на профилактичен преглед при педиатъра.
Питах го за това че не говорят много и за плоското стъпало на сина ми. Тогава младежа казваше някой думи
и педиатъра каза че е нормално за близнаци и двуезична среда ,но ако искам ще ни прати на спейч специалист
и ни прати и на ортопед.
Отидохме първо на ортопеда и се оказа, че не е трябвало да ходим, защото всички малки деца със плоски
стъпала и до 7та година се оправят. Тогава реших да изчакам и със спийч специалиста до като станат на 3г.
Сега 4ри мес. по късно девойката стана приказлива ,а младежа писклив. 

И на моите деца не са им вземали кръв, явно във всеки щат е различно.

# 173
Зора, абе то и ние сме 7, 870, ама аз закръглям заради свекърва Grinning Как с кво го храним! Кърмя, цедя, на крава се обърнах, допълвам с формула, щот не стига, а твърда храна - когато и колкото сама си поиска, което хич не е много... но тя папа на 3-4 часа, и гледам да си я захранвам, та да придобие вкус към храните, а не да се наяжда от твърда храна засега.

Миз - занимавката беше докато забременях, щот след това оплодителят на яйцеклетката наложи вето! Най-общо аюрведично хранене според дошата ми, сезонни вариации за поддържане на огъня, тук-там по някоя практика за пречистване /да изпадна ли в подробности Wink/ - и всичко това на фона на пушене, пийване, вегетарианстване и спазване на постите Grinning

Имунизациите за ЗК - ами те попитаха "всичко ли имате според набора" и аз казах "ами да, естествено" - май все пак ме излъгаха за 1, коятo незнамсикакво... тази, при която те питат дали си бременна или мислиш ли да забременяваш в близко бъдеще...
та си платих; те си свършиха работата през пръсти, а аз не съм изкривила истината съвсем, щото все пак съм оцеляла насред толкова хора толкова години и имам придобит имунитет най-вероятно!

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 23:25 от Agent Provocateur

# 174
  • usa
Миз - занимавката беше докато забременях, щот след това оплодителят на яйцеклетката наложи вето! Най-общо аюрведично хранене според дошата ми, сезонни вариации за поддържане на огъня, тук-там по някоя практика за пречистване /да изпадна ли в подробности Wink/ - и всичко това на фона на пушене, пийване и спазване на постите Grinning

аз си помислих, че наблягаш на масажите и спа терапиите, за това проявих любопитство... за практиките ти за чревни пречиствания не изисквам подробности.

# 175

агента си е агент Simple Smileне го знаех този сайт, мерси.

И аз. Мерси, мадам бостънчанке, и от мен!  Hug
И в духа на вашето сайт- изнамиране и тук представяне, тъй като ме подлудихте преди няколко дни с новия, поне за мен, обувчен сайт 6 пи ем (Морган & Мило обувки за $8 и $11!!!  newsm44), може ли малко инфо за тях, моля? Ти отдавна ли ги ползваш, надеждни ли са? А за колко бързо идват поръчките? Мерси мн. предварително!   bouquet

# 176

аз си помислих, че наблягаш на масажите и спа терапиите, за това проявих любопитство... за практиките ти за чревни пречиствания не изисквам подробности.

е, и такива неща се случваха при случаен излишък на капитал - да се чете "неинвестиран в обувки"  Mr. Green но не толкоз често, че да ми стане навик!

Е, Бенсъне и МрсГ - направихте един мрачен ден  шайни за мен  Grinning Радвам се, че ви изненадах!

6пм.ком - няколко пъти съм поръчвала - не очаквай скоростта на заппос, но на тез цени може ли да се устои  Mr. Green сменят ги често, та препоръчвам да си аддваш във фейвъритс това, което ти легне на сърце и да си ги попоглеждаш отвреме-навреме; доставка - 6-8 биз.дни; под 100 усд се заплаща, както и връщането; туткави са с реинстейтването на паричките, но тези 2-3 пъти в които съм поръчвала не съм имала проблеми за разлика от шутрейдер.ком например!

# 177
но тези 2-3 пъти в които съм поръчвала не съм имала проблеми

Добре, поръчвам, мерси много!!!  Hug

# 178
  • Boston, MA
Давайте сайта за обувки на общо УслУшание!

Агент не съм имала щастие да притежавам за бельо (имат прекрасен малък магазин в Сохо), но са създали един от най-прекрасните аромати, във флакон на бомба, оставих го на най-добрата ми приятелка в България, трябва пак да си го взема. Та ако се чудите какво да ви донесе дядо ви Коледа/Мраз:

http://www.directfragrances.net.au/perfume/images/Agent%20provoc … 0Spray%2050ml.jpg

или Метресата:
http://www.iconicgifts.com/uploads/images/MaitressePerfume.jpg

В Сефора ги има, тествайте ги де, да не ви се сторят прекалено ретро.

Уф, май имах и нещо важно, но забравих по Агентските вълнения...

# 179
Зора, наистина малко е пресилено че ще сменяме болницата, само клиниката / тя е към същата болница/ не ми пречи като цяло че го преглежда стажант, а стажанта на стажанта #Cussing out, а и друго 3 пъти се опитваха да му вземат кръв от вената и трипъти детето ми беше посинено и естествено нищо не свършиха #2gunfire
И от другата година Плами ще е пациент ама на друго място, просто с неговото здраве експверименти не искам да се правят / преди 6 месеца се съмнявахме за ушна инфекция, убеждаваха ни че нищо му няма едва ли не че съм психясало, докато след 5 дена се завлякохме с болно дете и температура 39.5 в спешно отделение.
Просто много ми дойде
извинявам се за офф

Общи условия

Активация на акаунт