77 американски феи чакат да орисат малката щерка на [sfkbfk]!

• 13 314
  • 314
  •   1
Отговори
# 150
  • USA
На мен ми е странно защо карат лекар да ходи на работа с костюм и вратовръзка.  newsm78

# 151
За да завърша зелената тема, кликайте за дребни идейки тук /слоганът е мнооо як Grinning/:
http://www.green.harvard.edu/

Нещо за Бенсън, Пумпал и МрсГ /най-вероятно го знаете, но ако изненадам някой, ще съм мнооо щастлива Simple Smile/:
http://www.rollout.ca/artistseries.html

Гелето удря в 9-тия месец с великолепните размери от 73см / 7.900кг! Зора?
Днес една сестра, дето едва и разбирах английския поради испанския, така взе 2 пълнителя кръв от ръката и, че беба не усети НИЩО! Нито сълзи, ното ревове! /аз естествено още треперя/ Евала на мацката, ще я похваля пред шефовете и, само се чудя дали не е по-добре да го направя писмено? Съвети?

Кюбитче, защо ме караш да си признавам срамните тайни публично!?! Агентско-Провокаторски такъми от подобно естество са се пазарували винаги от мъжете ми, които са минавали естествено предварителен инструктаж Grinning на тема какво-да, какво-не! За всеки ден си пазарувам от ВС, но никога дрехи или обувки, защото някой някога ми е казвал, че не ставали...

# 152
Здравейте момичета , от скоро ви чета, но не съм се вкючвала. Имам близнаци на 2г.и 4мес. момче и момиче , девойката по се опитва да говори, повтаря, но не прави още изречения, младежът преди казваше някой думи , но от няколко месеца откри пищенето като начин на комуникация и спря да говори. От два дни ги давам на детска градина за по 4 часа и днес учителката ми каза ,че според нея трябва да го заведа на логопед. До сега не се тревожех, все си мислех че когато той си реши ще започне да говори, ама днес се притесних.  Въпросът е, че ние им говорим на български, аз не знам дали разбират въобще английски, та при това положение може ли логопеда да помогне.  Та ако има някой минал през такива проблеми ще съм благодарна да сподели.

# 153
Кюбит ,аз давам вратовръзките на мъжа ми два пъти в годината на химическо чистене,не се захабяват.Не опитвай да ги чистиш в къщи,веднъж реших да изпера една   и после да я изгладя,след това трябваше да я изхвърля. Simple Smile

# 154
Е щом сте отворили дума за болници и аз да си кажа / за педиатрите/. Последния личен лекар на Плами много го харесвахме -до понеделник- с вратовръзка bowuu, отговаря ти на всички въпроси, преглежда внимателно детето, абе с една дума "мечта". Да ама не последния път като ходят, го чакат 2 часа, най- накрая изпраща негов колега да прегледа детето и се появява преди да си тръгнат за 1 минута. съпругат ми го пита , защо не се е погрижил той за личния си пациент, отговор "ама аз нали изпратих стажанта". Ще го сменим/ но този път не само лекаря, но и болницата/, а аз дори и ще се оплача
Казах си олекна ли
Биз , сме да твърдя , че има храни като яйца, мляко и други за които има купони. В Whole Foods, всеки месец има книжки с купони. Редовно си купувам органични яйца за детето от там, а последния път и 10 кутии макарони и чийз / Плами ги обича/ и платих около 50 цента- разпродажба+ дискаунт т.к. работя там+ купони / една кутия орг. мак и чийз=5 цента= закуска за трима Grinning/
лично аз много често използвам купони, е чак 3к не съм спестила, ама може би около 1к за 2 години Rolling Eyes
Бенс, запаси големи нямаме, ама за 1 месец ще стигнат Grinning
торбички за съхраняване на плодове и зеленчуци видях в Whole Foods, ама не съм ги използвала, все още не мога да се прежаля за цената

# 155
  • usa
maja_72, аз бях започнала да водя сина си на логопед, защото на три години комуникацията му също се свеждаше до предимно пищене. също като теб се притеснявах, че едва ли разбира нещо от английски, но както ми обясни спийч специалистката при 2-3те срещи, които направихме, целта на терапията е предимно да научи теб как да помагаш на детето. ние не стигнахме до терапия, защото докато се изясни въпроса със заплащането на спийч терапия на дете, което естествено повечето застраховки не смятат за необходимо да покриват, диването най-сетне все пак реши да проговори, така че не мога да ти дам конкретни детайли за процеса. не се притеснявай. говори с педиатъра на децата да ти препоръча специалист, срещнете се с него/нея, при всички случаи ще ви е полезно.

# 156
.

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 05:41 от Jenna

# 157
Избива ме на глупости  Laughing

Вратовръзки не знам как се почистват.. Но знам, че детето е добре да се консултира с логопед.

Някоя от вас занимава ли се с аюрведа?

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 22:16 от Ева на сцена

# 158
Agent Provocateur и Jenna извинявайте ,че питам но за какво взимат кръв за някакви специални изследвания ?

# 159
Джена, ти ми уби илюзиите! Ама аз откъде да знам, като имам страхова невроза от мноого внимателни кръвовзимания и от 8 клас насам не съм имунизирана от шубе от игли! За да покажа и 2-рата страна на монетата 3-4 сестри не успяха да ми сложат система като тръгнах да раждам /накрая анестезиолога я сложи/ и ми бяха посинили 2-те ръце до лакти и отгоре и отдолу  Shocked

Пети - кръвта е за изследването за анемия, което било стандартно за 9 мес. тук. Доколкото знам в БГ го правят на 6-ти месец и всички много сравняваха показатели в отчетната.

Ева - аюрведа? Аз  Flutter

# 160
  • usa

и може ли да споделиш как точно се занимаваш с аюрведата, моля?

# 161
Джена, ти ми уби илюзиите! Ама аз откъде да знам, като имам страхова невроза от мноого внимателни кръвовзимания и от 8 клас насам не съм имунизирана от шубе от игли! За да покажа и 2-рата страна на монетата 3-4 сестри не успяха да ми сложат система като тръгнах да раждам /накрая анестезиолога я сложи/ и ми бяха посинили 2-те ръце до лакти и отгоре и отдолу  Shocked

Пети - кръвта е за изследването за анемия, което било стандартно за 9 мес. тук. Доколкото знам в БГ го правят на 6-ти месец и всички много сравняваха показатели в отчетната.

Ева - аюрведа? Аз  Flutter
Благодаря за отговора,попитах защото на моите деца не са им взимали кръв.Явно има разлика от щат до щат или доктор. Simple Smile

# 162
.

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 05:40 от Jenna

# 163
Агентката  Mr. Green евала, машала, с какво го храните това дете бе.. Александра е 7, 860 по вчерашни измервания, 72 см. Сигурно е в 5-ти персентил, ще ми се карат след месец на уелнес чека  (няма такова словосъчетание изписано на български просто) ...
В интерес на истината, и в противоречие с Джена, Александра няма случай, в който да не е опищяла болницата след инжекции..
И между другото, кръвни изследвания не са й правили на 9-ти месец.
 Grinning

Мария, аз явно съм някаква много спокойна,  нямам проблем с това стажант да гледа детето.. какъв е проблема? Вчера бяхме при друг лекар, защото личната педиатърка нямаше свободен час, пък мен ми беше важно да знам, че няма инфекция.. И да сменяте и лекар, та чак и болница..

Пингвинче, как са нещата с мъжа ти?

# 164
Пети, на Александра не са й взимали кръв откакто сме излязли от болницата след раждането.

Общи условия

Активация на акаунт