77 американски феи чакат да орисат малката щерка на [sfkbfk]!

• 13 291
  • 314
  •   1
Отговори
# 195
изпросих си аз потупванията по гърба  Blush, но мерси все пак  Hug
И от мен едно позакъсняло, но най- сърдечно такова - един път, за успешното интервю/ оферта за работа и втори, за прекрасната аватарна снимка.   bouquet

# 196
  • USA
И на мен ми липсва Феята.

# 197
  • usa
миз, как точно разбра инфо-то за европейското образование. Дали е така за всички Европейски школа или само в някои страни?  Thinking

сърчвах гугъла, разбира се. четох сайтовете на университети тук и там. предимно великобритания, разбира се, щото в другите езици не съм много силна, може дори да се каже, че хич ме няма. може и не всички университети да искат резидентство, но където четох, навсякъде искат и написаното беше почти идентично, като цитирано от един и същи документ. не съм се предала все още де, ще проверя и колко е минималния облагаем доход в бг и ако е нещо микроскопично може и да вземем да започнем да го плащаме в случай, че нещата се променят или се окажат по-лежерни когато му дойде времето и все още има желание у учащите да учат в добрата стара европа. но това е, което открих днес.
бтв, поздравления за успеха!

Миз, що се натискате децата да учат в Европа?  newsm78

защото добро образование там е значително по-евтино от добро образование тук(е, това е с цени за резиденти, така че може и да не важи за нас  Thinking). защото ми харесва идеята децата да се запознаят с различна култура. защото албена изказва желание да учи във великобритания, не знам защо, тя сама го е измислила. затова се натискам. всъщност натискам е силна дума. по-скоро мислех, че имаме такава възможност и я допускахме.

# 198
Да, Феята липсва. Все се сещам за препоръката за килим, която направи, много съм доволна. На същата фирма гледах Коледния каталог вчера, радвах се много - има разни супер традиционни играчки, които ме върнаха в детството - хармоника, калейдоскоп, дървени кубчета..

Джена, 8 часа интервюта са ужасно много, сигурно не си на себе си от умора. Не е лошо човек да си прави проверка как стои на пазара от време на време. Учудвам се, че във вашия район назначават, тук спряха напълно.
Идеята за прибиране за няколко месеца е нова.. или не?  Simple Smile

Мария, Александра леща не яде.. т.е. яде, ама ако е в пюре- купешко. На моите гостби не им се доверява.  Grinning

Харесах сайта с обувките, утре ще гледам подробно, защото ми трябват ботушки за България.

# 199
Джена! Браво! Отказа ли вече или още се чудиш? Това с пътуването си е сериозен аргумент обаче... А аз си мислех, че си се наработила доживотно...  Wink

Пускам (временно, както е тренда сега) две снимчици, от една прекрасна фотограф(ка), с две прекрасни дечица, в един красив български град, в един много горещ ден. Sunglasses

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 11:15 от Дивиана

# 200
хехехе сладурковци Simple Smile

# 201
Биз, чудни деца! Този град Варна ще да е ... кой друг?
И това лято ми обра аплодисментите за child-friendly място (и не само за деца). Късметлийка си ти.  Party
миз, за Холандия съм чувала, че имало някакви университети, в които програмите са само на английски.
А за хай скул понякога се замислям за варианта американски колеж в София, този в Младост, ако нещо тръгна да изпитвам недоверие към тукашното училище. Някой да има опит от този колеж? Струва ми се, че Хиър беше учила там, или се лъжа?

# 202
Ааа, Блажка, прибързваш.    Wink
Това е един не по- малко красив български град, но не Варна, а този на липите, поетите и правите улици.  Стара Загора. Heart Eyes

Наистина беше един прекрасен августов ден и много мила среща!

# 203
Биз, чудни деца! Този град Варна ще да е ... кой друг?
И това лято ми обра аплодисментите за child-friendly място (и не само за деца). Късметлийка си ти.  Party
Еее, Блажка, ама до тук си дошла и не си се обадила  Naughty
Ама чак пък чайлд френдли... не знам, ние на плажа го изкарахме лятото и около едни люлки, въртележки и това е. Аз понеже сравнявам с Минеаполис и ми се струва недостатъчно, ама щом казваш. Simple Smile

# 204
MrsG, създаде ми варненско настроение, затова така.  Grinning
Далече ми е Стара Загора от траекториите, които и без това се оказват достатъчно натоварени, някой ден може и да опитам (била съм иначе, но преди години и преди децата - хубаво е).
Биз, сори, при нас нямаше място в програмата. В България гледаме да се видим с близките роднини, после надълго и широко с някои древни приятели,  че и децата да прекарат повече време с техните деца (и техни връстници) и да си имат български приятелчета. Във Варна бяхме точно за един следобяд, много непланирано, и времето мина почти изцяло в детския кът на морската градина - докато не опитаха почти всички удоволствия, моите деца не мирясаха. А ние пък нямахме нищо против.  Даже имаше мини-голф - ако някой знае мини-голф в София например, да каже, защото децата са фенове.
Ами хубаво е, да. През лятото е хубаво - за зимата не знам. Страхотна е лятната атмосфера - с широките пешеходни пространства, многото народ навън, бавните разходки, морската градина, редуването на плакат след плакат по повод концерти и фестивали. Даже се запознах с една учителка, която ръководеше детски лагер - беше готова да вземе децата за някой и друг час още на следващия ден, но ние пък трябваше да напускаме вече района. Може би друг път, ще видим. Simple Smile

# 205
Феята беше казала, че нов шеф, много работа, но чак пък изобщо да не се появява?!

Ох, дощя ми се пак да съм дете като гледах снимките. Прекрасни!

Тайно следя дискусията за Евро Унитата и се мъча да си спомня кой ми обясняваше различията м/у различните системи. Баща и обaче вече има строен план как бебка ще учи не къде да е, а в Харвард, и то на стипендия Grinning

Никога не съм преполагала колко чайлд-френдли са Бостънските потайности. Продължавам да откривам неща, които са били под носа ми и без дете не съм ги и забелязвала!

Мария, ти да не вземеш да си помислиш, че кака ти Агент пазарува от тез сайтове за закуска, обяд и вечеря Simple Smile НО предвид добрите намаления може да се купи прекрасно качество на човешка цена, ако си късметлия Simple Smile

Зора, аз съм се отказала да ходя в БГ по Коледа след опита ни отпреди 2 год, но силно се надявам вие да ме опровергаете, а и да можеш да си видиш сестричето!

Кой каза БОТУШИИИИИИИИИ GrinningVery Happy:D

# 206

Никога не съм преполагала колко чайлд-френдли са Бостънските потайности. Продължавам да откривам неща, които са били под носа ми и без дете не съм ги и забелязвала!

Агентке, тукашните опции изобщо не ги и коментирам  Laughing (аз Варна я коментирах в български контекст, като за кратко, като за ваканция). Току-що написах чек за поредната чайлд-френдли потайност, за която не бях чувала - децата ще ги водят там от занималнята, защото в началото на ноември се очертават 2 неучебни дни. Тук го има другият момент - че не се сварва да се посети всичко, че трябва да скатаваш инфо, защото най-малкото програмата на децата и на родителите в един момент не го позволява. А те научават за разни потайности от други деца, или просто в училището им пъхат в чантите брошури за разни събития. Миналата седмица бях изтървала например панаир на детската книга, изобщо не се бях усетила, а не мога да кажа, че сме се чудили какво да правим. Тренирам да не се чувствам виновна за пропуските.

# 207
  • Boston, MA
Супер сайт за обувки, браво. Марти и София са прекрасни, Ноли пак изпуснах (но е достатъчно, че ни грее от аватара с тиквите  Laughing).

Джена, стискам палци да се подредят нещата както ги искаш! И аз искам нова работа, но не съм се размърдала сериозно. То пък и едно време сега за търсене...

Да ви кажа, че всички детски сайтове имат разпродажби в момента, но най-евтини неща има на Олд Нейви и Чилдрен'с Плейс - за по 2-3 долара. 

# 208
Аз пък искам да знам защо майките сериозно обмислят Европейски университети. Знаете, че обучението там е по-добро? Смятате да се местите в Европа, или искате децата ви да намерят работа там?  И това би ли им дало някакъв "advantage" ако искат да търсят работа тука след това?

# 209
Аз пък искам да знам защо майките сериозно обмислят Европейски университети. Знаете, че обучението там е по-добро? Смятате да се местите в Европа, или искате децата ви да намерят работа там?  И това би ли им дало някакъв "advantage" ако искат да търсят работа тука след това?

Ето ти отговора на Миз. Не съм 100% съгласна с първата част. Втората (опознаване на различна култура) може да стане и с 3 семестъра в 3 различни страни например. Но всеки си има свое виждане.

Миз, що се натискате децата да учат в Европа?  newsm78

защото добро образование там е значително по-евтино от добро образование тук(е, това е с цени за резиденти, така че може и да не важи за нас  Thinking). защото ми харесва идеята децата да се запознаят с различна култура. защото албена изказва желание да учи във великобритания, не знам защо, тя сама го е измислила. затова се натискам. всъщност натискам е силна дума. по-скоро мислех, че имаме такава възможност и я допускахме.

Общи условия

Активация на акаунт