Нашето ЮЛЧЕ вече е на градина, прави то бели - лавина!

• 18 444
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Вили, tnx!   bouquet

# 106
Светле, това всичкото ли ще получи? newsm78

Мойто Гоши пак е болно Confused Дано оздравее скоро, че в неделя ще ходим на голямо шоу... Дано да ходим де Praynig Ето вижте го http://www.studio100.be/index3.html това са местни герои от детски филмчета, а Синтърклаас ( http://umongo.com/gratitude/sinterklaas.jpg ) е тукашния св. Никола, който идва от Испания с  черен Петър и носи на добрите деца сладки и подаръци Crazy Ходихме и да го посрещаме като пристигаше с парахода по реката Laughing Ето в този албум има малко снимки от случката http://www.bubkata.snimka.bg/album.php?album_id=309759 имаше страшно много народ и така и не успях да снимам добре, а Синтърклаас пък хич не успях да хвана, но както и да е.

Иви, честит ден ден и от мен  Hug

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 22:28 от bubka

# 107
Да Бубка всичкото
Колкото повече толкова повече както обича да казва Мечо Пух  Laughing

Много хубави снимки Гого много е пораснал Hug Heart Eyes
Надявам се да е по добре вече  Peace

Иви Честит рожден ден мила
  bouquet Желая ти щастие и много любов   bouquet

# 108
Честит рожден ден , Иви! Да си много здрава, щастлива и обичана!   bouquet

# 109
Мерси на всички за пожеланията  Hug

В нашата детска вече са писали писмо до дядо Коледа и Вики си е поръчала пони  Simple Smile Малко ми е странно откъде й е хрумнало, при положение, че на мен никога не ми е споменавала за точно такава играчка Simple Smile И като я питам, тя ми казва, че мислила, мислила и това измислила. И ми обяснява, че това си е за детската, а за вкъщи си чакала палатката.

# 110
Мацки, ако помните преди време си направихме една форумска лека срещичка в Барбарони, та сега на сайта им са публикувани за реклама снимки от това наше "интимно" събитие  Shocked, не че не ме ласкае мисълта че точно нас са избрали за реклама ама....знам ли аз лично не обичам без моето съграсие да се изтипосва мъжленцето ми по разни форуми  Thinking

Сондирам мнение - ще ходя да ги бия  Twisted Evil

# 111
  • София
Съни, мила, тези снимки ви ги знам, виждала съм ги сигурно преди повече от година, а кой знае колко преди това са ги сложили.  Peace Аз мислех, че знаете, т. е. питали са, като ви снимат.  newsm78  Hug

# 112
Мацки, ако помните преди време си направихме една форумска лека срещичка в Барбарони, та сега на сайта им са публикувани за реклама снимки от това наше "интимно" събитие  Shocked, не че не ме ласкае мисълта че точно нас са избрали за реклама ама....знам ли аз лично не обичам без моето съграсие да се изтипосва мъжленцето ми по разни форуми  Thinking

Сондирам мнение - ще ходя да ги бия  Twisted Evil
Олеее вярно, познах Ви и аз, и Сияна също, и Оги и Галето. Ама как е възможно публикуване без да ви питат? Другаде и пари плащат за тази работа, а тук  Close

# 113
От годинаааа!!! shock: На мен случайно ми го каза една позната - познала дребния, а аз не влизам в този сайт по простата причина, че клубчето ми е до болка познато и не съм имала нужда  Thinking Снимките явно са ги свалили от някъде - не са ни снимали там те никога. Както и да е, ако всички засегнати са на моето мнение ще им се обадя да свалят снимките от сайта, яд ме е само че явно това положение е от доста време.

# 114
  • София
Съни, да не би някой да име ги е дал?  newsm78 Не ми се вярва наистина да са ги свалили отнякъде.  Hug

# 115
Да, свалили са ги от снимка.бг. Това са мои снимки, но тогава ги качих, за да могат тези които бяха да си ги свалят и после ги изтрих. Отдавна ги няма в снимка.бг.  100% не съм им ги дала, а и те не са ме питали.
Току що звънях на управителката да бъде така любезна да ги махне. Започна да извърта че бил идвал фотограф... Twisted Evil

# 116
  • София
Да, свалили са ги от снимка.бг. Това са мои снимки, но тогава ги качих, за да могат тези които бяха да си ги свалят и после ги изтрих. Отдавна ги няма в снимка.бг.  100% не съм им ги дала, а и те не са ме питали.
Току що звънях на управителката да бъде така любезна да ги махне. Започна да извърта че бил идвал фотограф... Twisted Evil

ooooh!

# 117
Хайде и аз звъннах и ги смръмрих  Twisted Evil да видиме
 Иначе за всички желаещи 0884 04 29 05 е гсмчето на управителката. Публикувам го открито, защото те щедро го предлагат на който се обади  Twisted Evil

# 118
Иии, исках да ви видя снимките в сайта им, ама на галерия не ми отваря нищо.... явно ви ги свалят

# 119
Мда, още вчера поправиха нещата. Пък ти ела ни разгледай в снимка бгто  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт