Нашето ЮЛЧЕ вече е на градина, прави то бели - лавина!

• 18 445
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Аз се чудя, как така толкова сте се разписали тези дни, пък то виж какво било  Wink Кофти номер, да Crossing Arms

# 121
Къде се покрихте всички  newsm78

# 122
Аз съм тук!

# 123
  • София
И аз! Ама пак съм с главоцеп, както и събота и неделя, уж вече здрава, но още кашляща.  Laughing Освен че малката беше болна, после аз, през последните 2-3 седмици често-често съм на метлата  afwitch , ама ще се оправя.  Peace

# 124
  • Бургас
Я да направя един опит за раздвижване на темата. Simple Smile

Тези дни при нас се разрази една дискусия. Редно ли е да оставим тригодишните си деца на бабите и да отидем да празнуваме нова година за 2-3 дни или да спазваме максимата "който си има деца да си ги гледа"

За себе си мога да кажа, че съм против да натоварвам друг, пък били те и любимите баба и дядо, да гледа детето ми, точно когато всички празнуват. И те са хора и имат нужда да се повеселят сами. Който си има деца, наистина ще трябва да си ги гледа.  Rolling Eyes

# 125
  • София
Аз лично съм пословична с това, че в повечето случаи си ходя с детето навсякъде.  Peace Рядко имам и възможност да я оставям някъде, а и така съм свикнала с нея, че бързо почва да ми липсва, т. е. май считам, че трябва да си е с нас.  Hug Досега на Нова година винаги сме били заедно, не виждам защо да го променям. От друга страна не го намирам за кой знае какъв грях и родителите да се повеселят сами.   Wink

# 126
За бабите и дядовците би бил истински празник, ако им я оставя да я гледат, защото не го правя от много време. И при нас важи максимата "Който има деца да си ги гледа", но поради други причини.

# 127
  • София
Днес е Световния ден за борба с диабета

За съжаление с Ади няма да можем да дойдем на концерта.  Sad А и са останали едва 30-ина билета...

Надявам се поне тук да успеем да отидем.  Peace

И аз ще се пробвам да дойда, мисля че ще е забавно за Ема  Flutter

Аз вчера преведох паричките.  Peace Там сме, т. е. Ади с баба си и дядо си, защото ние с мъжа ми ще сме коледно-служебно извън София.  Hug Само да е здрава, че с тия градински болести  #Crazy .

SASH, вие ще идвате ли?  Hug Иначе места вече няма: кой се записал-записал.  Rolling Eyes Не казваш и как мина при доктора, доволни ли сте... Дано вече всичко да е наред. Ади пак ми беше цяла нощ с температура, ще я водя следобед при педиатърката. Ще трябва да мисля и някаква комбинация, че ме нямаше 2 седмици - първо беше болна Ади, после аз и съм затрупана с работа.  ooooh! Че ще се пуска болничен - ще се пуска, дано само и майка ми да може да си пуска по половин ден отпуска да я погледа, че имам срокове, които вече няма закъде да се удължават.  Crazy

Аурора, вие как сте след ваденето на сливицата?  Hug Надявам се и при вас всичко да е наред.  Peace

# 128
Честит Рожден Ден, Amei! nbirthday Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет в живота и да си много обичана  newsm67 newsm67 newsm67!

Аз имам възможност да оставя малката на баби и дядовци за Новата година, но и на мен бързо започва да ми липсва и затова предпочитам да празнувам с приятели, които също са с малки деца - така хем ние сме с приятели, хем и Вики има с кого да си играе.

# 129

Аурора, вие как сте след ваденето на сливицата?  Hug Надявам се и при вас всичко да е наред.  Peace
Благодаря, добре! Но още не ходи на градина , както знаеш.
Веднъж отидохме с баща му да празнуваме Нова година и го оставихме на баба му. Но когато мина 12  часа, ми стана мъчно, че не е сурвакал първо мен, а баба му. Така че, ако решим да ходим някъде - с диването.

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 09:31 от Аурора

# 130
Моят мъж качва - "Никой не е длъжен да гледа внуците на бабите и дядовците"  Laughing
Ние го оставяме много често, т.е. всяка седмица, понеже живееме в една къща с едните баба и дядо, а другите са ни през 3 къщи от нас, така че по избор го оставяме, който иска. обикновенно като ходим насам- натам го оставяме и рядко го мъкнем с нас. И не виждам нищо лошо да го оставяме и да се забавляваме някъде. Ако не сега кога ще излизаме - като станеме на възрастта на родителите ни ли, и тогава нашите деца да ни съчувстват и да не ни оставят внуците, понеже ние ще ходим с бастунчетата на дискотека например.
Също ми става мъчно даже и за 1 нощ да сме някъде, но въпреки това го правим често, и съм щастлива че никога не ни отказват пазенето, и имаме прекрасната възможнаст хем да живеем отделно от тях, в същото време достатъчно близко, че по всяко време да можем да го оставим. А и на тях не им е в тежест, даже се забавляват повече като е при тях.
Сега ни е времето и не смятам да се отказвам от правото ми да се забавлявам сега.

# 131
  • София
При нас досега няма и 1 нощ децата да не са спали при нас Embarassed
Преди аз не ги давах, сега те сами не искат Wink Като я питат Ида ще кога ще остане да спи при баба (например), тя твърдо заявява НИКОГА и къса сърцето на питащия. Не помагат нито увещания, нито подмазване, нито подкупи Mr. Green
За Мими също е категорична, че не я дава Naughty

По повод празници, отпуски и т.н без децата - еми не сме го правили никога... И децата имат нужда от море, планина, разходка и бягство от ежедневието също колкото нас.
На 30 родих Ида - преди това имах време да правя всичко, което поискам сама. После дойде желанието да го споделя с половинката - направихме го. После дойде желанието да имаме деца - сега се наслаждаваме на миговете с тях Hug
След време ... незнам. Ще видим какъв е следващия етап Wink

# 132
  • В средата на времето
За 3 год. живот на Кристиян му се събира един месец без нас. Това лято изкара 2 седмици при майка ми и миналото лято по една седмица с едната и после с другата баба. На Нова година до сега винаги си е бил с нас, защото сме празнували в домашна обстановка. На заведение не бих рискувала да ходя с него..При нас положението с бабите е такова, че едната още работи, а другата живее много далеч, така че рядко се възползвам от услугите им  Simple Smile В интерес на истината Кристиян излезе от първия бебешки пубертет и в момента почти винаги мога да се разбера човешки с него. Има и моменти на тръшкания и ревове, но са доста по-редки вече. Мед ми капе на сърцето като му кажа  - "Направи еди какво си", а той ми отговаря добре и го прави  Laughing
За тази Нова година пак ще си бъде с нас. Така или иначе го слагам да се легне към 22, така че ми остава достатъчно време да празнувам самосиндикално  Grinning

# 133
А ние все като сме оставяли малкия да го гледат, все за него мислим... Тук няма на кого да го оставям по много, така че почти винаги си е с нас Peace Но в Бг правихме друго - взимахме го с нас и като му се преспи или започне да му доскучава, половинката го кара при баба и дядо  Peace Иначе съм за оставянето от време на време, стига да не се прекалява, а и да не пречи на гледащите!

# 134
На почивки винаги е с нас. Аз също изпитвам удоволствие когато сме заедно, и се наслаждавам на миговете ни заедно, но това не пречи да го оставяме, за да излизаме вечерно време в съботите например. Всеки си има начин на виждане на нещата, и разбира се дали има възможност за оставяне е гледане от някого. Ние сме избрали този начин и не се чувствам виновна за това, през останалото време наистина отдавам цялото си внимание на него, така че ..........

Общи условия

Активация на акаунт