Тест за бременност

• 263 747
  • 795
  •   1
Отговори
# 555
Тази сутрин направих тест и той е  EFP Явно със предишният тест сам избързала. Много съм щастлива  newsm44  Успех на всички който искат да видят две хубави чертички  Hug

Честито! Лека и спокойна бременност! Много красив финал  ylinfant ти пожелавам!

# 556
Много много благодаря  Hug Искам да попитам след колко време трябва да отида на гинеколог

# 557
  • София
Много много благодаря  Hug Искам да попитам след колко време трябва да отида на гинеколог
Минимум седмица-две закъснение.Честито  bouquet

# 558
Благодаря   Hug

# 559

2 седмици поне. Но ако получиш болки или кървене задължително отиваш!

# 560
Благодаря  Hug

# 561
Здравейте момичета. От месец и приятеля ми започнахме опити за бебе, последната ми М беше на 13.09, овулацията ми беше на на 26.09, сега трябва да ми дойде на 11.10, днес си купих тест, но мисля да изчакам цикъла и евентуалното му закъснение и тогава да го направя. Дано да е с  EFP
Купих си и фолиева киселина и бирена мая, да започвам ли да ги пия и двете едновременно ли?

Успех на всички бебеправещи и дано скоро всички да се похвалим с добри новини.

# 562
Стискам палци! Дано бързо да стане.
Аз само фолиева пих, и като цяло витамини не съм пила ни през бременността, ни по време на кърмене, че ми ставаше лошо от всичките.

# 563
Бирена мая йелателно ли е да се пие по време на бременност и защо

# 564
Бирена мая желателно ли е да се пие по време на бременност и защо

# 565
Получих много леко розово зацапване вчера си направих тест беше положителен а днес такова зацапване нормално ли е какво е ако някой знае моля да ми пише много се притеснявам

# 566
Получих много леко розово зацапване вчера си направих тест беше положителен а днес такова зацапване нормално ли е какво е ако някой знае моля да ми пише много се притеснявам

Не е нормално. Сега е рано да се види нещо на видеозон, но отиди на лекар, за да ти предпише хапчета. И си почивай много.

# 567
andji92 много се радвам за теб стискам палци всичко да мине ок,и да родиш едно здраво и хубаво бебе.

# 568
Благодаря на всички който писаха по моя въпрос,но за жалост вчера сутринта ми дойде.Еми какво да се прави явно този месец не е бил моя месец.Дано другия да баде моя и да видя  EFP
Имам един въпрос относно тестовете за О кога да си взема да ги почна,като се има впредвид,че ми дойде на 08.10.2013.И другия ми въпрос е за ФК-тя се приема освен за да предпази плода от увреждане за какво друго,попринцип спомага ли за  забременяването.

# 569
Благодаря на всички който писаха по моя въпрос,но за жалост вчера сутринта ми дойде.Еми какво да се прави явно този месец не е бил моя месец.Дано другия да баде моя и да видя  EFP
Имам един въпрос относно тестовете за О кога да си взема да ги почна,като се има впредвид,че ми дойде на 08.10.2013.И другия ми въпрос е за ФК-тя се приема освен за да предпази плода от увреждане за какво друго,попринцип спомага ли за  забременяването.

Не подпомага забременяването. Само има превенция срещу спина бифида у плода. Хубаво е да се пие преди забременяването, за да може да се натрупа в организма.

Общи условия

Активация на акаунт