Тест за бременност

• 263 759
  • 795
  •   1
Отговори
# 270
  • в сърцата на децата <3
Котараче, не губи кураж - има следващ тираж!  Hug Hug Hug
Другия път ще стане, ние не се пазихме почти половин година, дебнах ову с лентички... И в първия месец, когато просто оставихме бебеправенето на заден план (изскочиха някои неотложни проблемчета от друго естество) и... стана   Peace
Скоро ще си в бременните редици, не се отчайвай   bouquet

# 271
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте момичета,
някоя от вас ползвала ли е или виждала ли е тестове за бременност Certain (Съртън). От скоро им слушам рекламата по радиото, рекламират ги като ултрачувствителни (в сайта им пише чувствителност 10 единици), но не ги намирам в търговската мрежа. Интересува ме , ако някоя от вас ги е ползвала, дали е доволна и на каква цена ги е намерила?
Благодаря ви!
Хубав и успешен ден!

# 272
Здравейте на всички.Нова сам в форума Embarassed имам един въпрос днес ми е 7 ден след ов newsm78 и си направих тест и е  EFN да се притеснявам ли че няма да видя  EFP отдавна правим опити този месец дали ще стане притесних се вече моля помогнете ми какво да правя no

# 273
  • София
Здравейте на всички.Нова сам в форума Embarassed имам един въпрос днес ми е 7 ден след ов newsm78 и си направих тест и е  EFN да се притеснявам ли че няма да видя  EFP отдавна правим опити този месец дали ще стане притесних се вече моля помогнете ми какво да правя no
ooooh! направи тест след ПОНЕ 3 дни ЗАКЪСНЕНИЕ на цикъла. Успех!  bouquet

# 274
Айде, да не е на 3 дни, ама поне изчакай закъснението... След О. следва оплождане и имплантиране, след като се закрепи оплодената яйцеклетка, чак тогава започва да се повишава хормона на бременността.

Разбирам, че искаш да си бременна, ама не прекалявай.

# 275
  • в сърцата на децата <3
Направи си кръвен тест, той ще отчете и най-ниските нива на хормони. Моята бременност я установих преди закъснението с нормален аптечен тест, а кръвния показа, че съм в 3-4 г.с. (обаче моя цикъл е мнооооого дълъг - 35-40 дни). Според мен след десетия ден след овулация може да пробваш кръвен тест, но нали знаеш, че оплождането може да не се е случило точно в деня, в който си мислиш, а малко по-късно, или пък хормоните в началото да не се повишат бързо... Изчакай малко и направо си направи кръвен. Успех!  Peace

# 276
Здравейте ! Миналата година с приятеля ми се опитвахме за бебе обаче не стана . После ходих на трима доктора и 2 изследвания за хормони ( януари , февруари и март) казаха ми , че вече съм в менопауза през юни обаче пак повторихме опитите ... После започна да ми се подува корема , но нямам признаци на бременност  - никакви  . Помислих да не е колит , четох за колита , но хората ги боли - мен не ме боли . От друга страна ми се повиши апетита и като се нахраня ми се гади , но малко . А корема ми е твърд , но не напипвам топка . Ако съм бременна трябва да е 5-ти месец .
от една страна се чудя да ли да ида на доктор ( ако не съм бременна ще ми се развика , ако съм пак ) от друга страна се чудех , ако взема тест дали ще се справя , защото не съм ползвала и ме е страх да не го разваля ...какво да правя не знам  newsm78

# 277
Взимаш си тест, четеш упътването, няма какво да сбъркаш.

Ако теста е - отиваш на лекар, ако е + също. И щом докторката си позволява да вика, я сменяш с някоя по-кротка Peace

# 278
Направи си кръвен тест, той ще отчете и най-ниските нива на хормони. Моята бременност я установих преди закъснението с нормален аптечен тест, а кръвния показа, че съм в 3-4 г.с. (обаче моя цикъл е мнооооого дълъг - 35-40 дни). Според мен след десетия ден след овулация може да пробваш кръвен тест, но нали знаеш, че оплождането може да не се е случило точно в деня, в който си мислиш, а малко по-късно, или пък хормоните в началото да не се повишат бързо... Изчакай малко и направо си направи кръвен. Успех!  Peace
Благодаря за савета момичета newsm10 дано този пат да се е збаднала  мечтата ми. Hug за едно малко сладко ангелче благодаря ви  bouquet

# 279
  • София
Здравейте ! Миналата година с приятеля ми се опитвахме за бебе обаче не стана . После ходих на трима доктора и 2 изследвания за хормони ( януари , февруари и март) казаха ми , че вече съм в менопауза през юни обаче пак повторихме опитите ... После започна да ми се подува корема , но нямам признаци на бременност  - никакви  . Помислих да не е колит , четох за колита , но хората ги боли - мен не ме боли . От друга страна ми се повиши апетита и като се нахраня ми се гади , но малко . А корема ми е твърд , но не напипвам топка . Ако съм бременна трябва да е 5-ти месец .
от една страна се чудя да ли да ида на доктор ( ако не съм бременна ще ми се развика , ако съм пак ) от друга страна се чудех , ако взема тест дали ще се справя , защото не съм ползвала и ме е страх да не го разваля ...какво да правя не знам  newsm78
Извинявай, ЗРЯЛА жена си...как 5 месеца ще чакаш и поне ЕДИН тест за бременност няма да направиш... ooooh! то това с билките шега не бива. ooooh! щом си го изчислила,че ако си бременна си в 5-ти месец- ако има ритници отвътре значи си-ако няма никой да се обажда-значи не си Tired
Отиди на лекар, да те прегледат,колита може и да не боли-аз имам. И вземи препикай един тест за бременност,нищо не ти коства. Диагноза от четене .....така може и по-страшни неща да си диагностицира човек,не е сериозно просто!

# 280
  • в сърцата на децата <3
Здравейте ! Миналата година с приятеля ми се опитвахме за бебе обаче не стана . После ходих на трима доктора и 2 изследвания за хормони ( януари , февруари и март) казаха ми , че вече съм в менопауза през юни обаче пак повторихме опитите ... После започна да ми се подува корема , но нямам признаци на бременност  - никакви  . Помислих да не е колит , четох за колита , но хората ги боли - мен не ме боли . От друга страна ми се повиши апетита и като се нахраня ми се гади , но малко . А корема ми е твърд , но не напипвам топка . Ако съм бременна трябва да е 5-ти месец .
от една страна се чудя да ли да ида на доктор ( ако не съм бременна ще ми се развика , ако съм пак ) от друга страна се чудех , ако взема тест дали ще се справя , защото не съм ползвала и ме е страх да не го разваля ...какво да правя не знам  newsm78
Извинявам се за коментара, ама ти СЕРИОЗНО ЛИ?!? 5 месеца???? И кога по-точно мислиш да идеш на лекар? Аз усещам движенията на малката от 15 седмица, да не говорим колко по-различно е усещането и преди това! Ама наистина вземи препикай един тест, не се излагай! Няма такъв тест на света, който да не ти отчете В ТОЗИ МОМЕНТ! Дори мога да ти препоръчам да си вземеш от тестовете Престо, те са по два в опаковка, ако нещо случайно не си сигурна... И какъвто и да е резултата ВЕДНАГА НА ДОКТОР!!!! Не се ли замисляш, че ако (недай си Боже) не си бременна, тази буца в корема ти може да е някакво доброкачествено раково образувание? Те стават огромни! Боже, Боже, как може да има хора, толкова безотговорни за собственото си здраве....  Rolling Eyes

# 281
  • София
Не, тя няма топка в корема
Цитат
А корема ми е твърд , но не напипвам топка

# 282
  • в сърцата на децата <3
Не, тя няма топка в корема
Цитат
А корема ми е твърд , но не напипвам топка
Какво успокоение  hahaha И аз не напипвам топка в корема , обаче този факт не ме прави по-малко бременна  Laughing

# 283
Здравейте ! Миналата година с приятеля ми се опитвахме за бебе обаче не стана . После ходих на трима доктора и 2 изследвания за хормони ( януари , февруари и март) казаха ми , че вече съм в менопауза през юни обаче пак повторихме опитите ... После започна да ми се подува корема , но нямам признаци на бременност  - никакви  . Помислих да не е колит , четох за колита , но хората ги боли - мен не ме боли . От друга страна ми се повиши апетита и като се нахраня ми се гади , но малко . А корема ми е твърд , но не напипвам топка . Ако съм бременна трябва да е 5-ти месец .
от една страна се чудя да ли да ида на доктор ( ако не съм бременна ще ми се развика , ако съм пак ) от друга страна се чудех , ако взема тест дали ще се справя , защото не съм ползвала и ме е страх да не го разваля ...какво да правя не знам  newsm78
Извинявай, ЗРЯЛА жена си...как 5 месеца ще чакаш и поне ЕДИН тест за бременност няма да направиш... ooooh! то това с билките шега не бива. ooooh! щом си го изчислила,че ако си бременна си в 5-ти месец- ако има ритници отвътре значи си-ако няма никой да се обажда-значи не си Tired
Отиди на лекар, да те прегледат,колита може и да не боли-аз имам. И вземи препикай един тест за бременност,нищо не ти коства. Диагноза от четене .....така може и по-страшни неща да си диагностицира човек,не е сериозно просто!
А бе не зряла направо съм дърта   Joy  Бях бременна преди 24 г. единствено . Тогава изкарах много тежка бременност  #Crazy  А бебето почна да рита от третият месец . Не ми трябваше тест . А иначе съм разведена от 13 години и до преди една година не ме е вълнувало нищо от новостите в тази насока .
Вчера четох , че трябва да рита , ако има бебе , но има и много случаи където жените си мислели че ги боли апандисит , а направо родили .
Ще взема тест просто исках да прочета подробности .
Благодаря за отговорите  !

# 284
Не знаех, че новият тест за бременност е да чакаш "нещо да те ритне отвътре" ooooh!
Не че нещо, ама ритане в 3 месец?!

Общи условия

Активация на акаунт