Кодове за ЛаРедут 14

• 54 048
  • 519
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,само да кажа,че днес получих поръчката си от 14.10 с кода за тентата Снупи и О,изненада- одеалцето Снупи....То беше ясно като се има предвид моя опит с кодовете,но да знаете,че вместо тентата пращат одеалцето Снупи  Sad Ако някой,все пак я получи и не му трябва чак толкова - моля ви пишете ми,защото много я иска малката  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 20:41 от mamaB

# 211
  • Там....където всичко е възможно ....
Момичета,само да кажа,че днес получих поръчката си от 14.10 с кода за тентата Снупи и О,изненада- одеалцето Снупи....То беше ясно като се има предвид моя опит с кодовете,но да знаете,че вместо тентата пращат одеалцето Снупи  Sad Ако някой,все пак я получи и не му трябва чак толкова - моля ви пишете ми,защото много я иска малката  Praynig Praynig Praynig
mamaB ''тентата Снупи '' палатката ли е?
Защото току що пуснах поръчка с нея WinkНЕ ИСКАМ ОДЕАЛЦЕЕЕЕ!

# 212
kras8204 и аз не искам и малката още повече,че чакам и една поръчка от 10.10 с него....А тя като видя палатката на снимка пощуря  Sad и как да обясня сега,че това одеалце е палатката  ooooh! hahaha
Тоест да ,тентата е палатката или както там се води синьо и жълто конструкцията Снупи  Laughing

# 213
и аз не искам одеалцеееее

# 214
Аз искам да питам тези,които са по-наясно - защо не мога да намеря един сайт с кодове,в които хем да има кодовете,хем да се вижда цялата оферта,както при нас? Или намирам кода с описание,но не мога да видя снимка на подаръците,или пък има само подаръците,ама не мога да разбера какъв е кода.

# 215
  • Там....където всичко е възможно ....
Aми каквото доиде в край на сметка Rolling EyesАма ме е яд ,защото 4 дни мислих какво да си поръчам за да пусна палатката и пуснах поръчката точно преди твоя пост mamaB  ooooh! Rolling Eyes
И моята щерка пощуря по тази палатка Rolling Eyes,ама от сега ще я подготвям,че може и да не дойде #Cussing out

# 216
  • София
Редутковците пуснаха още тренчове и ей го на...сайтът сдаде багажа...  Mr. Green

Извинявам се за оффа  Peace

# 217
  • Бургас
Благодаря ви момичета за отговорите!  bouquet Не действат и тези кодове, а много странно 21911, при една играчка, ми дава , че ще се възползвам от офертата, но нищо не намаля, нито БД дава .... нищо.... newsm78  Дано някакъв подърък захапе поне тоз моя акаунт.

# 218
mamaB с кой код пусна тентата - нали са два. дали това има значение? и вкъщи ще има сърдити Sad

# 219
Здравейте,

И аз се включвам към групата на поръчващите от ЛаРедут. Снощи направих първата си поръчка. Днес получих мейл с кодове за намаления и подарък, който все още не знам как да използвам. Който и код да сложа, винаги ми дава само подаръка без намаление.
Ето и линка
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=25aa722b9423691a1e
Кодовете са 28320 и 28339. Дано да са полезни.

Поздрави на всички.

# 220
  • тук и там където дойде
Мисля че трябва да е от тези стоки

# 221
някои дали може да помогне да намаля тези http://www.laredoute.fr/vente-joggers-levi-s.aspx?productid=3241 … 6&prodcolor=2  пробвах но нещо не действат кодовете, и то на никои от продуктите на levi's  newsm78  bouquet

# 222
  • София
някои дали може да помогне да намаля тези http://www.laredoute.fr/vente-joggers-levi-s.aspx?productid=3241 … 6&prodcolor=2  пробвах но нещо не действат кодовете, и то на никои от продуктите на levi's  newsm78  bouquet
И аз така пробвах да намаля едни от зелените цени, спортни, в последствие разбрах, че няма да стане. Мисля, че нещо беше упоменато за тях на 1 страница. Ако не е специален код за спортните, няма шанс.  Peace Соррри... В последствие видях, че не е спортно, но и аз пробвах едни ден и не стана. Пустите му зелени цени.

# 223
  • София
Днес съм получила това: 50520 http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=eeae603e4d1fb10f31 -намаление на Soft Grey.Не го видях по предишни страници  Rolling Eyes
За палатката и мен ще ме е яд,ако не дойде,аз съм пуснала и с двата кода за нея.Вчера си взех поръчка с подарък полареното яке,доволна съм и най-важното точно ми е  Grinning
П.п Аз никога не съм получавала нито една оферта за Prix Mini,но си го обяснявам,че съм правила поръчки с точно такива ненамалени и няма нужда да ме поощряват  Tired

# 224
Аз в тоя код 28320 не виждам никакво намаление,а само подарък  newsm78 Тези 40 процента си ги има и в началната страница на Редута.Според мен става въпрос,че има намалени продукти до - 40% .Може и да не съм права.

Общи условия

Активация на акаунт