Кодове за ЛаРедут 14

• 54 055
  • 519
  •   1
Отговори
# 315
  • Стара Загора
Miriel, не, този е от лятната колекция. За ето тези става въпрос:
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … %C3%A8me%20offert
Плюс този. Не му го пише в името затова не е излязло с тьрсачката.  Peace

...но може и от лятната... и да са един и същ размер  Peace
Ако са от лятната обаче не можеш да ги намалиш на 4.99Е с кода за тренча.  Peace
А това за номерата не го знаех,  Thinking добре че сьс сестра ми сме 1 номер и ще правим партия.  Laughing

Редактирам се: това за номера не е вярно. Пробвах с различни номера и пак ги намаля.

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 14:18 от samimami

# 316
  • Бургас
Още по-добре (за номерата). Имах спомени, че преди се беше обсъждала тази промоция 3 за 2 и точно това беше споменато като условие  Thinking Сега това пак си го пише в условията на сайта, но явно не се спазва  Mr. Green

# 317
  • Разпиляна във въображението
Съжалявам, но и аз не разбрах това с номерата. Харесвам си три различни сутиена от посочения линк с подобна оферта. Трябва да се еднакъв размер само. Пиша си евентуално кода и той ми ги намалява newsm78

# 318
Аз да споделя и да се оплача де:) Кода с плюшените играчки ми намалява при мини само ако има нещо от новата колекция есен-зима,дори и намалено.Е,естествено,цената без кода е по-малка Simple Smile
И да ви питам - има ли някакъв начин да се сортират само стоки с този знак  колекция есен-зима,че иначе трябва да изгледам всички страници,че да открия няколко неща,които да не са при мини,да не са нови,да не са с някакъв друг знак...

# 319
kras8204, а какви са тези размери на чорапогащниците, че нещо не ги схващам?

# 320
Аз да споделя и да се оплача де:) Кода с плюшените играчки ми намалява при мини само ако има нещо от новата колекция есен-зима,дори и намалено.Е,естествено,цената без кода е по-малка Simple Smile
И да ви питам - има ли някакъв начин да се сортират само стоки с този знак  колекция есен-зима,че иначе трябва да изгледам всички страници,че да открия няколко неща,които да не са при мини,да не са нови,да не са с някакъв друг знак...
мдааа: горе си има едно rechercher un mot cles (или подобно, сега не мога да отворя сайта) и там пишеш prix mini и евентуално добавяш 2008 Wink

аз също не съм виждала снимки наживо на тренча, нито пък съм чела отзиви, ама май ще е по-готин от предния newsm78 Praynig

# 321
Момичета някоя от вас успя ли да пусне поръчка с кога с тренча +2 Е доставка,но без да и е изпратен персонално?Ако да,с кой код?Мерси  Hug

# 322
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
kras8204, а какви са тези размери на чорапогащниците, че нещо не ги схващам?

1-S-M
2-L
3-XL
4-XXL

или

1-S
2-M
3-L
4-XL

# 323
Имам код 68446,с който успях да намаля това-онова от новата колекция:
 40% от зелени,червени страници,При Мини,При руж и При Верт
 35 % от два избрани артикула-каквото и да означава това...
 25 % електроуреди,Linge de maison  и спорт/без мебели,защото така или иначе не ги доставят/
 Съжалявам,ако повтарям предишна публикация на някой потребител,обаче побързах да споделя промоцийката-дано ви послужи! Peace

# 324
момичета днес си взех колетче от митница и на фактурата имам код,който не са ми пращали на мейла 77763 за -40% и -35% за артикули от текстил и прет а порте(до колкото аз разбирам,ако пиша голяма глупост извинете ме първа поръчка ми е).Та въпросът е като не съм получила кода на мейл,а само на фактура мога ли да го ползвам? А и не забелязвам да има ограничения във времето Thinking

# 325
ДейзиГ,   bouquet
На DIM на размерите на чорапогащници пише - 1/2, 3/4. Аз ги чета една втора, три четвърти   Joy

# 326
  • Хасково
Мами тази седмица ще пускам поръчка и искам да попитам хубаво ли е полареното сако и някой ако го е поръчал може ли даде повече реални снимки и размери ,, Simple Smile и колко тежи .. БЛагодаря предваерително  Hug

# 327
момичета  действайте бързо  тренча  е наличен  Laughing

# 328
момичета  действайте бързо  тренча  е наличен  Laughing
Hugнаистина и малкия номер е наличен Simple Smile
Полареното сако имаше снимки някъде по-напред,всички казват,че  е хубаво.
мдааа: горе си има едно rechercher un mot cles (или подобно, сега не мога да отворя сайта) и там пишеш prix mini и евентуално добавяш 2008 Wink

аз също не съм виждала снимки наживо на тренча, нито пък съм чела отзиви, ама май ще е по-готин от предния newsm78 Praynig

Аз не искам при мини,а тези които Не са при мини и са от новата колекция.Ако напиша там automne/hiver нищо не показва.

# 329
  • Разпиляна във въображението
И малкия ли номер. Не мен следобяд ми даваше намаление и подарък, но с червен надпис.

Общи условия

Активация на акаунт