Кодове за ЛаРедут 14

• 54 089
  • 519
  •   1
Отговори
# 300
МОмичета,вече пуснах преди 3 днеа поръчка с най-големия номер на тренча.Сега искам да пусна още едн апоръчка с по малкия номер.дава ми го като подарък-всичко е ок.ама се притеснявам да не ми я откажат .Защото ще стане втора поръчка от една и съща регистрация  .Дали ще имам проблем newsm78

Няма да имаш проблем, почти всички пуснахме с повече от един код. Пускай смело!

# 301
МОмичета,вече пуснах преди 3 днеа поръчка с най-големия номер на тренча.Сега искам да пусна още едн апоръчка с по малкия номер.дава ми го като подарък-всичко е ок.ама се притеснявам да не ми я откажат .Защото ще стане втора поръчка от една и съща регистрация  .Дали ще имам проблем newsm78

Би трябвало да стане - гледай само да е над 10 евро, че мойта втората беше за 7.30 и сега май няма да си я получа.

# 302
Имам голяма молба, ако при някой все пак работи кода за намалението 15 евро+2евро доставка мноого искам да си взема една олекотена завивка, ако ви е хартисал някой код  Praynig

Аз да се самоцитирам да ми видите още един път прозбата Embarassed

# 303
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=41e1124be70e177a3e Аз да питам пак за тази оферта с код 28320 с черната чанта,тъй като не мога точно да си преведа какви са тези 5.50евро в условието  за нея newsm78 Някой ще помогне ли?

Според мен, ако не искаш да правиш поръчка, а да получиш чантата, можеш да го направиш срещу чек за 5.50 евро, но не знам дали не е само за французите тази възможност, а и смисъла не е голям, като може да го вземеш и за без пари, а и да си поръчаш нещо  Mr. Green

# 304
Момичета имам код -15 евро и тренч, доставка 2 евро. Нищо не ми идва на ум да си купя, така че ако някой иска и ако работят кодовете  може да се възползва

Имам голяма молба, ако при някой все пак работи кода за намалението 15 евро+2евро доставка мноого искам да си взема една олекотена завивка, ако ви е хартисал някой код  Praynig

Аз да се самоцитирам да ми видите още един път прозбата Embarassed

Чети какво са писали преди теб преди да се самоцитираш  Peace

# 305
Уф уж четох, къде съм гледала  ooooh!

# 306
  • Разпиляна във въображението
Сутиените в различни цветове ли ще се получат или в един цвят и трите?

Много ми се иска да видя новия тренч какво представлява. Има ли някой, който да го е получил?

# 307
  • Бургас
Сутиените се получават такива, каквито си ги поръчала  Laughing Може да си избираш от всички, които влизат в промоцията-единственото правило  е бройките да са три, да са от една и съща колекция (може само от новата, но може и от лятната-важното е и трите да са от една колекция) и да са един и същ размер  Peace

# 308
# 309
Като стана дума за еленчето от миналата година - ето офертата за тази година  Simple Smile

Може ли да дадете срок на офертата, да знаем до кога можем да се възползваме  Praynig

# 310
Срокът на офертата с плюшените играчки е 24.12 Не съм я получила лично, видях я в един френски форум. И, моля ви, избягвайте цитати от типа чаршафи  Praynig Така само излишно се пълни темата.

# 311
  • Там....където всичко е възможно ....
а какво е това от втория линк, че и размерите са странни и не мога да се ориентирам?
На втория линк са непрозрачни чорапогащници Peace

# 312
  • Пловдив
Zagorka,благодаря ти   bouquet и аз така горе-долу си го обяснявах с преводача,но не бях сигурна  Peace

# 313
  • София
bradata, много ти благодаря.
Като го видях написано се сетих, че съм си разпечатала първа страница и точно това съм го чела, но къде ти...
 Confused

# 314
  • София
На мен с кодовете за плюшените играчки подарък дава винаги, но БД чак над 70 евро. Намаление не ми дава, защото имам само намалени и прих мини в кошниците. Иначе и двата кода ми се хващат.

Общи условия

Активация на акаунт