Кодове за ЛаРедут 14

• 54 016
  • 519
  •   1
Отговори
# 360
Поръчвали ли сте нещо мъжко с този код?Дайте идея,че детското го овършахме вече Mr. Green
Първата ми поръчка с кодовете за тренча,която беше за 12 евро,ми я отказаха Crossing Arms
Tired аз имам една за 11.30Е обаче с код за сатенения халат, дано не я откажат Praynig, а другата с тренча ми е за 13.50Е Mr. Green
Кога се разбира, че е отказана?

# 361
  • Пловдив
Поръчвали ли сте нещо мъжко с този код?Дайте идея,че детското го овършахме вече Mr. Green
Първата ми поръчка с кодовете за тренча,която беше за 12 евро,ми я отказаха Crossing Arms
Tired аз имам една за 11.30Е обаче с код за сатенения халат, дано не я откажат Praynig, а другата с тренча ми е за 13.50Е Mr. Green
Кога се разбира, че е отказана?
Изпращат ти мейл, с който съобщават, че поръчка № ......... е анулирана.

# 362
  • София

Аз съм пуснала тези мъжки блузи с единия код.
Кой знае дали ще дойдат,обаче Thinking

С какъв аргумент ти я отказаха?

Кристине ми изпрати писмо,че плащането не може да бъде осъществено,заради сумата,а плащане при доставка е невъзможно.Затова поръчката е отказана Crossing Arms.
Картата ми е на ЦКБ и с нея имам 2-3 поръчки и по малко над 10 евро и са си пристигали.Не съм имала проблеми досега newsm78
Май просто лош късмет,защото кода е лично изпратен,поръчката ми е първата с кодовете за тренча.Някмат никакво основание за отказ на пръв поглед Tired

# 363
  • Бургас
Получих днес поръчката си, която бях пуснала с код 66311-чантата Паладиум    Ето реални снимки, ако някой се интересува от нея  Peace

# 364
  • Там....където всичко е възможно ....
Моля някой който не си е ползвал кодовете за тренча да пробва само информативно дали ще се намали това с 15 евро http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8039470& … ue&ksource=-1  Rolling Eyes

# 365
Моля някой който не си е ползвал кодовете за тренча да пробва само информативно дали ще се намали това с 15 евро http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8039470& … ue&ksource=-1  Rolling Eyes

При мен не го намаля и доставката си остава, само дава тренча. Whistling

# 366
  • Там....където всичко е възможно ....

При мен не го намаля и доставката си остава, само дава тренча. Whistling
Благодаря ти  bouquetЗначи вече се отказвам да търся код Tired,нищо не го намаля. WinkЩе чакам от редута да го намалят Rolling Eyes

# 367
  • Видин
Момичета, моля помогнете ми с код за тази чанта Адидас.
Много искам да си я взема, не ми се чака да я намалят още, защото може да изчезне отново. Имаше я преди няколко седмици и изведнъж хоп - няма я.  ooooh!
Опитах с няколко кода, приема ги, но цената си остава същата.

Искам да благодаря на момичетата за темата! Страхотни сте!   bouquet

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 17:07 от Къдрокоска

# 368
  • София
Момичета, моля помогнете ми с код за тази чанта Адидас.
Много искам да си я взема,

С код merci, намаля я на 36 евро.

# 369
  • In The Middle Of Nowhere
Ками, много е неприятно това което ти се е случило, при все че си спазила всички условия на кода  Tired явно вече няма никаква гаранция, че и със сума на 10Е няма да отказват поръчки, даже започнах да се чудя и за моите, които също са над 10Е  Confused

Относно чантата на Адидас преди време 1 момиче беше писало, че я е намалило до 20Е, обаче не съм много сигурна в което(за сумата става въпрос)  Rolling Eyes

# 370
  • Beyond the Frontiers
Действа ми и код 28738 за размер 38/40 на тренча - ако някой го е изтървал да се пробва Peace

# 371
  • Видин
Относно чантата на Адидас преди време 1 момиче беше писало, че я е намалило до 20Е, обаче не съм много сигурна в което(за сумата става въпрос)  Rolling Eyes

Не грешиш, така е. И аз видях мнението й тогава, запазих си го, в случай че ми потрябва: "  Намалих чантата на 20 евро, имах персонален код, който намаляше 40 евро. Сега подобен код-актуален е 21911."
21911 ми е изпратен лично даже, но при мен не действа, а имам доста неща в кошницата си.  Sad

Спокойна, благодаря ти, но за жалост ми идва скъпичко. Поне до 30 евро да я намаля, не нахалствам за повече.  Blush

# 372
  • Sofia
!!!
Моля, потребителите, сложили в подписите си линкове към ЛаРедут или покупки от там, да ги премахнат.
Благодаря ви предварително!

# 373
  • БГ
и моята поръчка я отказаха с кода на тренч Tired, пратен ми лично,сега вече не ми го приема да го ползвам.беше под 10 е.от Пощенска банка ми е картата-обадих им се и казаха че правят плащания и плащането е одобрено от банката, явно от сайта не ги теглят просто . ooooh!

# 374
Чантата адидас 2 пъти я поръчвах с различни кодове. Първия път с блузката със същия десен ми излезнаха общо 45 евро с доставката, а втория път с код 28614 на 30 евро с доставката, но тогава не беше намалена и доста кодове и се хващаха.

Общи условия

Активация на акаунт