Кодове за ЛаРедут 14

• 54 025
  • 519
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Ето един код за намаление 30% на колекцията на Ан Уйебърн код 27723 това е офертата http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=a7293473455faa4266

# 346
# 347
и аз я имам тая ама нещо не мога да я разгадая  newsm78
Същата я имам с код 21911

# 348
  • Бургас
И на мен ми пратиха офертата за намаление с 35% от новата колекция на SoHome плюс подарък, но не мога точно да си преведа подаръка  newsm78 комплект от 5 керамични части добре, ама какво точно-2 купички (или големи чаши), 2 чинии и нещо за покриване??? Това ми излиза с няколко преводача  Thinking Най-забавен е превода от WebTrance "2 купи, 2 чинии и много борба"  hahaha

# 349
"pot "  е малък съд, в случая предполагам да е за захар . / не , че нещо пречи да се ползва за сол, например  Joy /

# 350
# 351
  • Бургас
Благодаря за превода, че това с тенджерата с капак или многото борба, хич не ми се връзваше  Laughing

# 352
  • Sofia
Някой ако има излишен сак Лафума, моля да ми пише!

# 353
A някой да има бялото сакче на Ле кук спортив и да не му влиза в употреба ? Embarassed

# 354
да се оплача- действат ми кодовете с тренча, но не мога да платя с 2 различни карти вече няколко дни, и проблема не е в банката ooooh!от 1 акаунт с 1 карта ли се плащаше?1 карта за колко акаунта ползвате,след като някои сте пуснали много поръчки с тренча? newsm78

Аз си направих нова карта като сметките ми са,  да я ползвам за 2 нови акаунта. Да, ама не! Дава ми само на единия акаунт, а на другия отхвърля картата. #Cussing out Направо откачам, като видя, че но този акаунт  ми се хващат готини кодове, а не мога да направя поръчка. #2gunfire

# 355
Пуснах поръчка на 15.10 и като вляза в суивито ми пише  това
Que veut dire : 
Mes articles en cours de préparation
Votre commande est en cours de préparation dans nos entrepôts.
Elle sera ensuite confiée à notre livreur
 Може ли някой да помогне?

# 356
Пуснах поръчка на 15.10 и като вляза в суивито ми пише  това
Que veut dire : 
Mes articles en cours de préparation
Votre commande est en cours de préparation dans nos entrepôts.
Elle sera ensuite confiée à notre livreur
 Може ли някой да помогне?

Буквален превод : Моите статии са подготвени
Вашата поръчка е изготвен в нашите складове.
Тя ще бъде предадена към нашата доставка

# 357
# 358
  • София
Поръчвали ли сте нещо мъжко с този код?Дайте идея,че детското го овършахме вече Mr. Green

Аз съм пуснала тези мъжки блузи с единия код.
Кой знае дали ще дойдат,обаче Thinking
Първата ми поръчка с кодовете за тренча,която беше за 12 евро,ми я отказаха Crossing Arms

А във втората поръчка имам тази мъжка риза и един лот детски полота Wink

# 359
  • Варна
Поръчвали ли сте нещо мъжко с този код?Дайте идея,че детското го овършахме вече Mr. Green

Аз съм пуснала тези мъжки блузи с единия код.
Кой знае дали ще дойдат,обаче Thinking
Първата ми поръчка с кодовете за тренча,която беше за 12 евро,ми я отказаха Crossing Arms

С какъв аргумент ти я отказаха?
На мен ми отказаха 1, но тя беше под 10 евро, после дори Сабине Жизел ми писа, че може да я валидира, но в крайна сметка ми я отказа, защото вече съм ползвала тази промоция като съм поръчала друг размер. Току-що проверих в интернет банкирането сумите за останалите ми поръчки са изтеглени от ларедут. Дано другата седмица да почнат да пристигат пратките.

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 15:11 от Diana_gr

Общи условия

Активация на акаунт