Кодове за ЛаРедут 14

• 54 032
  • 519
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
kinly, благодаря!   bouquet
Точно днес следобед си напьлних всички кошници/3бр./ в случай, че пуснат и малкия размер. И ето го и него, вече направих порьчка номер 7, 8 и 9.  Embarassed Парите за 4 от 6-те ми предни порьчки/все около 10Е/ са вече изтеглени, дано и с останалите нямам проблем.  Praynig

# 331
Дайте идея за нещо мъжко, което да се намали от този код, моля... Praynig   bouquet

# 332
И на кода с тренча, който дава БД, също е наличен малкия номер.

# 333
  • Разпиляна във въображението
Тренчовете уголемени ли са или си поръчвате този номер, който по принцип носите?

# 334
Тренчовете нямат никакво значение в случая, кодовете са перфектни. Иначе според мен си отговарят на номера.

# 335
  • БГ
 да се оплача- действат ми кодовете с тренча, но не мога да платя с 2 различни карти вече няколко дни, и проблема не е в банката ooooh!от 1 акаунт с 1 карта ли се плащаше?1 карта за колко акаунта ползвате,след като някои сте пуснали много поръчки с тренча? newsm78

# 336
  • Разпиляна във въображението
С една карта на два акаунта

# 337
И на един акаунт с две карти  Peace
Току що и аз пуснах с кода за най-малкия тренч  Mr. Green Този път направих поръчка за 13,53 за да съм сигурна, че ще си получа... И пак същата рокля-пуловор си сложих, че явно няма да я получа с предната поръчка...  Rolling Eyes Ако пък дойдат - ще си имам две...  Mr. Green

# 338
неРАХОВА, коя рокля-пуловер си поръчваш, че тези, които намирам, все ще са налични след еди- колко си седмици? newsm78

# 339
  • Бургас
И на един акаунт с две карти  Peace

Може и с повече. Аз на единият си акаунт съм ползвала 5 различни карти.

# 340
  • морето и сините вълни :)
Е как да не ме е яд значи TiredВчера наобяд пуснах втора поръчка с тренча средния номер ,викам си "белким ми стане -щом малкия номер не е наличен".И за късмет слетобед малкия номер  е наличен. Tired TiredАми аз вече нямам какво да поръчвам а искам тренча Tired Whistling
Ако някой иска да се възползва от 15-те Е и намалението за поръчката моля да ми пише на лични.Ще пусна поръчка-просто вече нямам какво да си поръчам.Всичко си поръчах Crazy

Редактирам се да сложа една оферта

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2d666b38d5bc90092b

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 08:36 от ani-bani

# 341
  • някъде
Поръчвали ли сте нещо мъжко с този код?Дайте идея,че детското го овършахме вече Mr. Green

# 342
и аз я имам тая ама нещо не мога да я разгадая  newsm78

# 343
# 344
Момичета, не ми действа нито един код от 1стр, те такова чудо не е било никога  ooooh! Прие ми 2, но не се отрази по никакъв начин на крайната сума. Имам едни 3 блузки, ненамалени, PRIX MINI и не ще да захапе

Общи условия

Активация на акаунт