Кодове за ЛаРедут 14

• 54 003
  • 519
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, не получавам никакви оферти с кодовете на аканта. Направих и втори и там същото. Дали е необходимо да направя поръчка и чак тогава да ми изпратят?

Определено смятам, че е необходимо. Ако не си правила поръчка никога, не мисля, че пращат

Започвам и аз да мисля, че това е причината. Понеже друга мама ми ги пуска нещата. Тази седмица ще имам вече  нова карта и ще пробвам да пусна от моя акаунт с някой код. Дано след това почнат да ми изпращат.

А ти като се регистрира, отбеляза ли, че искаш да получаваш оферти?
На последния акаунт, който направих, не бях пазарувала нито веднъж, нямах никакви оферти може би около 10 дни и след това само там започнаха да пращат свястните кодове.

Къде, точно трябва да е тази отметка, мога ли да коригирам, ако не съм я отметнала?  Embarassed
Първата ми регистрация е вече повече от 20 дни.

# 436
и на нов акаунт, от който не са правени поръчки пускат кодове на мейла.

А да ви запитам- препоръчителните минимум 10Е за поръчка включват ли и доставката в тях или за минимум 10Е продукти за 1 поръчка?
  bouquet

# 437
  • София
Ками, понеже досега никога не са отказвали поръчки над 10 евро, чисто хипотетично питам, има ли възможност нещо от поръчката ти да се е изчерпало и съответно сумата да е паднала под 10 евро. Виж в рембурсмен или както там беше, че направо много ни разтресе паниката...
Рембурса ми е празен Rolling Eyes
Отказвали са поръчки и над 10 евро.Преди месец-два едно момиче се оплакваше,че са й отказали поръчка за 16 евро някъде беше,поради същата причина като при мен-банката не била разрешавала плащане за такава малка сума newsm78
Абе,всичко е късмет-не се шашкайте Wink.Правило тук няма-както дойде Mr. Green

# 438
Момичета, не получавам никакви оферти с кодовете на аканта. Направих и втори и там същото. Дали е необходимо да направя поръчка и чак тогава да ми изпратят?

Определено смятам, че е необходимо. Ако не си правила поръчка никога, не мисля, че пращат

Започвам и аз да мисля, че това е причината. Понеже друга мама ми ги пуска нещата. Тази седмица ще имам вече  нова карта и ще пробвам да пусна от моя акаунт с някой код. Дано след това почнат да ми изпращат.

А ти като се регистрира, отбеляза ли, че искаш да получаваш оферти?
На последния акаунт, който направих, не бях пазарувала нито веднъж, нямах никакви оферти може би около 10 дни и след това само там започнаха да пращат свястните кодове.

Ако при регистрацията не сте отметнали че желаете да получавате оферти ,няма как да ви пращат.
Бях отговорила на на 2 дами на ЛС ,но явно трябваше директно тук да го публикувам

"Логни се от тук  https://www.laredoute.fr/Account/ModifyAccount.aspx

Като подминеш адреса ти ,пише Newsletter LA REDOUTE

Там трябва да сложиш отметки на всичко ,освен на най долното

Ето на това не отмятай  Je ne suis plus intéressé(e) par les offres et ne souhaite plus les recevoir
И натисни бутона VALIDER"

# 439
При последната си регистрация не помня да съм слагала никакви отметки никъде... Известно време не получавах оферти, но изведнъж ... не знам какво има стана буквално ме засипаха и то с най-хубавите кодове... а поръчка през този акаунт пуснах едва преди седмица.

# 440
Танче, много ти благодаря за търпението и изчерпателната помощ.
Надявам се, сега да получа
Тази информация може би трябва да се вмъкне при инфото за регистрацията   bouquet

# 441
Тази информация може би трябва да се вмъкне при инфото за регистрацията   bouquet

Ами има я в сайта на Финти,мисля че беше.

редактирам се: в новия сайт не е уточнено точно това,а към сайта на Финти няма линк

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 23:26 от Танчето

# 442

Ами има я в сайта на Финти,мисля че беше.

Пак съм чела между редовете, извинявам се  Embarassed

# 443
  • Пловдив
на 1 стр на темата змейковица е дала реални снимки на тренча Blush  Peace много сладко малко бившо кърмаче има там също Flutter това тони на духи-пухи ли е Flutter

Сори за спама ама  Blush - мерси, Нинче, а Тони е още настоящо кърмаче - той ни е гаджето  Flutter Mr. Green

# 444
Здравейте, получила съм това  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=e52f613ed9ed850f31
 Дано не се повтарям. В последните две страници не го видях този код.
30589 - 35% отстъпка на продукти so home и подарък 2 купи и две подложки, ако правилно съм разбрала.  http://media.laredoute.fr/newsletters/2008/sohome/sem43/popup.ht … urecode=001RP8749

# 445
относно адидасаhttp://www.laredoute.fr/vente-anjan-ado-fille-d-adidas.aspx?prod … tegoryid=45585358  аз ги имам   371/3,според мен отговарят по -скоро на37,стелката е24см.СУПЕР УДОБНИ!                                                                                                                                                                     

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 09:56 от didina

# 446
kristy9 нямам размери , аз по принцип нося 37 номер но маратонки адидас имам в размер 38 1/3 така че мисля да поръчам пак същия размер иначе пуснах питане и в другата тема , но никой не отговори дали ги има .
И аз не получавам никакви кодове на нито едни от 3 ми акаунта не е честно.
аз съм между 38-39 дано някой да сподели ако ги има  baby_neutral

38 1/3 отговарят на 37 , ако си 38-39 си поръчвай 40 или 40 1/3 на Адидас .

# 447
мерси много  Peace
в такъв случай,търся друг модел,от този 40-няма  Rolling Eyes

# 448
  • Пловдив
добро утро,имам въпрос:за отказана  поръчка след колко време ви разблокирват парите от картата Ла Редута.Питах в банката,но от тях не зависи.Получих отговор от Ларедута,но нищо не разбрах  newsm78:Vous vous interrogez au sujet de votre commande 291.0709375 du 17 octobre.

Je constate que votre paiement par carte bancaire n'a pas йtй pris en compte.

La commande ne vous sera donc pas adressйe.

En effet, les commandes pour l'йtranger doivent кtre rйglйes d'avance.

# 449
Извинявам се ако се повтарям, но един код от мен:

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=943b1251bf29846044

Общи условия

Активация на акаунт