Кодове за ЛаРедут 14

• 54 005
  • 519
  •   1
Отговори
# 420
С този код 33189 намалявам тази маратонки http://www.laredoute.fr/vente-anjan-ado-fille-d-adidas.aspx?prod … tegoryid=45585358
от 53 евро на 33 евро , някой ако иска да си поръча .

# 421
НЕ, намерих го в темата от м.септември а го има на 1 стр.

# 422
  • Sofia
Спалния чувал на Снупи е дълъг 130 см заедно с тази част ,която служи за възглавница или без нея? Благодаря предварително    bouquet

# 423
Момичета, не получавам никакви оферти с кодовете на аканта. Направих и втори и там същото. Дали е необходимо да направя поръчка и чак тогава да ми изпратят?

# 424
Дали е необходимо да направя поръчка и чак тогава да ми изпратят?
Не!

# 425
Момичета, не получавам никакви оферти с кодовете на аканта. Направих и втори и там същото. Дали е необходимо да направя поръчка и чак тогава да ми изпратят?

Определено смятам, че е необходимо. Ако не си правила поръчка никога, не мисля, че пращат

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 22:09 от Julie

# 426
С този код 33189 намалявам тази маратонки http://www.laredoute.fr/vente-anjan-ado-fille-d-adidas.aspx?prod … tegoryid=45585358
от 53 евро на 33 евро , някой ако иска да си поръча .

имаш ли някаква представа колко ще са големи тези 38 и 1/3 ? на мен много ми харесват и аз ги искам,имаш ли някакви размери  baby_neutral

# 427
На втория ми акаунт, от който мога да пазарувам само с на мъжа ми картата  Twisted Evil , сефте пазарувах миналата седмица, заради тренч-кодовете, а имам го от 3-4 месеца. Получавам за него кодове през ден, покани, реклами, затрупват ме. За тренчовете имах 6 кода даже. Само дето в къщи не ми дават да вилнея с картата. Просто се пукам от яд като гледам какви кодчета получавам и как мазно намалят. Голяма несправедливост!

# 428
  • София
Спалния чувал на Снупи е дълъг 130 см заедно с тази част ,която служи за възглавница или без нея? Благодаря предварително    bouquet

Използваемата част /т.е. тази без възглавницата/ е около метър.

# 429

Определено смятам, че е необходимо. Ако не си правила поръчка никога, не мисля, че пращат

Започвам и аз да мисля, че това е причината. Понеже друга мама ми ги пуска нещата. Тази седмица ще имам вече  нова карта и ще пробвам да пусна от моя акаунт с някой код. Дано след това почнат да ми изпращат.

# 430
kristy9 нямам размери , аз по принцип нося 37 номер но маратонки адидас имам в размер 38 1/3 така че мисля да поръчам пак същия размер иначе пуснах питане и в другата тема , но никой не отговори дали ги има .
И аз не получавам никакви кодове на нито едни от 3 ми акаунта не е честно.

# 431
  • Пловдив

Започвам и аз да мисля, че това е причината. Понеже друга мама ми ги пуска нещата. Тази седмица ще имам вече  нова карта и ще пробвам да пусна от моя акаунт с някой код. Дано след това почнат да ми изпращат.

А ти като се регистрира, отбеляза ли, че искаш да получаваш оферти?
На последния акаунт, който направих, не бях пазарувала нито веднъж, нямах никакви оферти може би около 10 дни и след това само там започнаха да пращат свястните кодове.

# 432
  • София

Изобщо не е това причината. Аз пускам поръчки поне 2 пъти на седмица. Последните 12 месеца съм получила 3 кода, като двата не работеха, та трябваше да им пиша, та да пускаме поръчката ръчно.

# 433
kristy9 нямам размери , аз по принцип нося 37 номер но маратонки адидас имам в размер 38 1/3 така че мисля да поръчам пак същия размер иначе пуснах питане и в другата тема , но никой не отговори дали ги има .
И аз не получавам никакви кодове на нито едни от 3 ми акаунта не е честно.
аз съм между 38-39 дано някой да сподели ако ги има  baby_neutral

# 434
на 1 стр на темата змейковица е дала реални снимки на тренча Blush  Peace много сладко малко бившо кърмаче има там също Flutter това тони на духи-пухи ли е Flutter

Общи условия

Активация на акаунт