Ти какво сготви! Снимай, покажи!- 15-та тема

• 51 265
  • 493
  •   1
Отговори
# 375
Пепчоооооо, как обичам агнешко и дроб сърма, срама нямаш.... Laughing Laughing Laughing

Полин-а, само радости да носи на мама; страшно идейна украса за тортичката - смятам да "открадна" елементи от нея, а понеже аз си имам сега една любима тема - кадемлийската, ама пак от тия вселенските знаци са ми тия твойте перлички. От хилядите бурканчета и бурканченца точно с такива перлички си купих Laughing Laughing Laughing И само да кажеш, кое крема сирене ползваш, аз нещо не ги уцелвам. И под течен шоколад какво се разбира - топинг, разтопен шоколад, шоколад за мазане или нещо друго. Извинявай за тъпите въпроси.

Едно време като се замисля, от вечерта почвах да мисля  newsm78 ами какво да сготвя утре ..... и едно такова дълго и протяжно и все едни и същи неща ми се въртят из главата... Не е да съм безидейна, ама някак по еднотипно ми беше. А сегааааа с вас момичета, прооооостооооо #Crazy направо луда ставам. Не само че не се чудя какво да сготвя, ами се чудя как да сготвя всичко това дето сте го наготвили вие. Тамън си мислех, че скоро ще ги правя кюфтенцата по чирпански, сега и агнешко, пък и дроб сърма трябва (е ееее малко ще ги поотложа де) ама и сушито на Лоис дето ме подсети да майсторя и него, Ягодка ме открехна за супата на Бордовски с риба, сладкиша с мандарини .....и още и още и още... оххххххххххх гладна съм та две не виждам.  Whistling Трябва да измисля и нова система за подреждане на файловете........... не е лесно.

Котка, радвам се че допринасям за доброто ви настроение Hug и вие допринасяте за моето.
Dixi - благодаря за кекса от кайма
Милена, а да знаеш как ти завиждам за курсааа
Ралфиета - писах ти на лични, защото линка е на Дикси и от нея разбрах за метровския марципан.

Ама да ми имате проблемите, нали Joy Joy Joy

И понеже все забравям да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на Лабрекс, за това, че когато преди 10тина месеца се пльоснах тук и сефте виждах форум, тя беше така добричка да ми обясни как да си кача снимките. А виждам, че не спира да го прави за всички новодошли с търпение и добра дума. Тогава смотана, въоръжена с голям ентусиазъм и фотоапарат на телефона направих първото си нещо от тук - Карибска ананасова торта на Мама Рамотсве, ама тя сега гледам само в дюканските рецепти пише Wink Благодаря ви  bouquet  bouquet  bouquet

# 376
polin_a , да ти е жив и здрав малкият сладкиш! Мнооого целувки! Heart Eyes

pep-4o, изпревари ме с граха с картофи! За днес го бях планирала! Grinning

Котка, много хубав тоя сладкиш с ябълки! И аз ще чакам рецептата! Peace

doro, кебапът много вкусен изглежда! Peace

Milika, ама само ги консумираш апелтартите или и ги приготвяш? Wink Метни някоя рецепта насам, моля, ако имаш! Grinning

# 377
Здравейте   bouquet
докато разгледам темета поогладнях  Embarassed
не смея още да показвам тук моите гозби  Blush

Тези , които пишат отдавна в темата, може би ще си спомнят моето възхищение от всички , които са представяли питки , както и съжалението ми , че не мога да направя такава ! Е , днес пробвах и съм доволна от резултата ! Естествено има още какво да се желае , но като за първи опит смятам , че е задоволителен.Украсата се поразмести , защото беше от отделни елементи , но ще знам за другия път.Питката е по рецептата на rallii и я направих с изключително ценните съвети на Пепика и готовността с която тя сподели някои тънкости и тайни с мен ! Благодаря ти , Пепи ! [/b]   bouquet!

Радвам се, че си избрала моята рецепта за първи опит  Hug и то много успешен! Браво!  smile3501
в събота и аз я омесих набързо (имам си двама Митковци), но не съм я снимала (всеки път става една и съща  Simple Smile понеже все бързам и нямам време за формички, кифлички и др.  Peace)  това е старата, като новата  Laughing http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8041177

# 378
  • Някъде на път....
Леле, то красоти, то чудо..........
Няма да ви изброявам, че ще изпусна някой.........

У нас вчера за закуска - Корнфлейкс с кисело мляко и мед, за обяд - Пълнени чушки

Снощи - Мариновани свински пържолки с гъби и Миш-маш

Вкусна седмица желая!

# 379
pep-4o, не виждам някъде да има грешка. при мене се отварят и трите, не зная какво да проверя още  Rolling Eyes

само тази снимка с месото е  Laughing обявява ми Google...... eror... not found

# 380
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
след кратка почивка пак съм на линия  Wink
виждам, че креативността не е затихнала.
това ме радва много.

за обяд:
бяла риба с релиш от зелени домати и салата

релишът стана много успешен.
имам зелени домати и сега експериментирам с рецепти  Laughing

# 381
Дикси, ако се включиш, само да те питам, как го докара тоя цвят твоя такъв хубав  на твойта торта (от началото на темата). Може би боята ти е друга, защото според мен от мойта боя да се съдера няма да докарам такъв цвят, но боята ми е смотана - от Три уши си я бях купила преди време в някви странни пликчета, не като тия на Кадемлия специално пакетирани. Та само кажи каква ти е боята, да се убедя де.
Krische, ето това ми е боята. Има я в Метро, 4 цвята са в кутийка - зелено, червено, жълто и синьо.
Има други тубички за писане - цветни и бели

# 382
Момичета, отново много красоти и интересни рецепти сте показали.
Ето от мене накуп снимки от миналата седмица:

- спагети със сос

- шишчета

- пак шишчета

- за гарнитура - картофена салата с млечен сос

- виенски шницел с гарнитура сливенска салата

- салатата с моркови, орехи и мед на Танита /малко промених рецептата/ - според мене е идеалната следобедна закуска - засища напълно "вълчия ми глад" за нещо сладичко, който се появява в следобедните часове.
Танита, благодаря за идеята -  smile3525

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 16:35 от Smiley*

# 383
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте момичета... DINA пая сябълки стана  много вкусен въпреки че на вид не стана като твоя за което сама съм си виновна сама но другия път и на вид ще го докарам      наистина си заслужава да го пробвате стана много бързо и ужасно вкусно           за тебе DINA   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 384
Ето парченце от моята торта /сори за лошата снимка/. Благодаря още веднъж на всички за пожеланията за моя син!

Krische, течния шоколад е точно за мазане Финети, а крема сиренето е това:

Крема стана супер вкусен и супер калоричен Laughing.

И помежду другото заешко със зеленчуци на фурна:

# 385
Това хапнахме ние снощи :
Руло "Стефани" и картофки соте
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=286259&pid=8572397
Туршия
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=286259&pid=8572394

# 386
Дикси, направо съм сърдита  Wink Да ми кажеш ти за марципана и да си премълчиш за боята, направо нееее, просто не знам какво да кажа. И аз шемета ми с шемет ги видях и понеже си помислих, че са за рисуване и двата вида, ги подминах най-тържествено, защото имам от тези за рисуването, контурните. Мълчиш си ааааа, като партизанин на разпит (поне така ни учеха едно време,че е еталон за мълчание) Joy Joy Joy Дикси, шегувам се. Благодаря ти от сърце Hug А аз да бях попитала. Това чудо - боя за сладкиши, между другото не го бях виждала с тубичка. Ако не е тайна кажи как се процедира с него, пък аз като ида някой ден в метро - някой ден Thinking - другия месец ще си купя. Страхотно наситени цветове дава Laughing Че то Коледа идва и меденки ще трябва да се правят Laughing правят и още украсяват, Laughing украсяват и още подаряват на "послушни" дечица Joy Joy Joy

Поли, благодаря ти за уточнението Simple Smile

# 387
Вяерашното ни меню:    пълнени гъбки-за мезе                                      пържоли със сметана и гъби                          и за десерт пандишпанов какс с шоколадова глазура

# 388
Ако обичате моля в темата да не коментирате торти и да не пускате снимки на такива! Hug Искам и аззззззззз да се науча да правя торти! Но.....все време не стига за тях.....А така искам.......

Тази вечер:

САЧ с пилешко, сметана, гъби и кашкавал

Ей това - след Димитровденска питка се пече в момента във фурнат … ържах на Пепиката

Прозаични картофи:

# 389
Привет, девойки Hug

iucka, Мама Цоцоланка и t_ilieva , ме подсетиха за сач Flutter Мерси за идеята  bouquet

Meryl, рулото "Стефани" изглежда много апетитно Wink

polin_a, много вкусна торта  chef

Smiley* о, шишчета Grinning Ние сме големи почитатели на шишчета.

asyalein, рибката изглежда супер yes А какво е релиш? Embarassed

Крисче, казах ли аз, че торто- декорирането действа много пристрастяващо Whistling

betina33, на мен пая ти ми изглежда много сполучлив, макар че не съм почитател на ябълките Wink

yagodka, и аз мога да ти метна идеи за апелхебак, нищо че не ям такова нещо Hug

Нашата вечеря беше пак нещо типично холандско- стампот, което буквално означава мачкано Grinning
Та това е нещо зелено с картофено пюре, пушена наденица и сос:

Лека вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт