Спамо- чат тема (20- 26.10`08)- ...уабъдЪ- дабъдЪ- 6

• 50 460
  • 4 671
  •   1
Отговори
# 4 530
КОТ, ГИЛ ГРИСЪМ (+ 10 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази те

пуканки носите ли си  Thinking
13 са вече Mr. Green Joy

Къде е Светкавицата?...че имам Хелуински аватар за нея? Whistling

Mr. Green Joy

# 4 531
  • София

Ма много ясно Heart Eyes Нали знаеш, че пия бира Mr. Green Heart Eyes

За вас винаги  Heart Eyes Hug

13 са вече Mr. Green Joy

Ей ме на  Hug

# 4 532

13 са вече Mr. Green Joy

Mr. Green Joy

даааааа всички двойни играчи са тука Joy Joy Joy

# 4 533
  • София
Рускеееее  Joy Joy Joy
Ама аз вечно крава ли ще съм  newsm78

Темата за Хелуин ли ще е ?

# 4 534
Тва е за мен, бе.
Хелуинско, ама и хороскопно - Теле с асцендент Лъв, демек избива ме агресия циклично. Mr. Green Crazy Joy

# 4 535
  • СОФИЯ
Ма тва не беше ли преди няколко дена? newsm78

#Crazy
И аз сега прочетох .........как така един току що регистрирал се влиза в спама и тенденциозно се заяжда с някои ................много ясно - човек от спама е !! Това е мое мнение , всеки им право на такова

Медовинке , моя съвет е .............../извини ме ще бъда вулгарна / ПРЕМЕСТИ СИ ГО............. Hug

# 4 536
ДЕТЕТО ДЕВА

"Още от раждането това бебе носи у себе си и проявява актьорския талант на Девата"- мдааа.

"Тази придирчивост към яденето ще се запази у Девата през целия й живот. Вероятно ще се появят и някакви храносмилателни оплаквания. Иначе детето Дева е лесно за отглеждане. То не създава проблеми и си стои кротко, докато майка му върши къщната работа. Още от малко обича реда и винаги подрежда играчките си след игра. Обикновено проговаря много рано и с радост бърбори пред близките си, но пред непознати хора е мълчаливо, свито и срамежливо. "- ъпсурт просто Crazy

# 4 537
# 4 538
Рускеееее  Joy Joy Joy
Ама аз вечно крава ли ще съм  newsm78

Темата за Хелуин ли ще е ?
...добре, де...ще ти намеря и вампирска кола Whistling Joy

Темата ще е Хелуинска....със запазени авторски права на Коткови Crazy Heart Eyes

Бианке, Светкавицата ти го дарява безвъзвратно Whistling Joy Heart Eyes

....
Медовинке , моя съвет е .............../извини ме ще бъда вулгарна / ПРЕМЕСТИ СИ ГО............. Hug

А, ако евентуално се затрудняваш-
тури си я нАпреки Mr. Green Wink Joy Joy Joy

# 4 539
  • СОФИЯ
ДЕТЕТО ДЕВА

"Още от раждането това бебе носи у себе си и проявява актьорския талант на Девата"- мдааа.

"Тази придирчивост към яденето ще се запази у Девата през целия й живот. Вероятно ще се появят и някакви храносмилателни оплаквания. Иначе детето Дева е лесно за отглеждане. То не създава проблеми и си стои кротко, докато майка му върши къщната работа. Още от малко обича реда и винаги подрежда играчките си след игра. Обикновено проговаря много рано и с радост бърбори пред близките си, но пред непознати хора е мълчаливо, свито и срамежливо. "- ъпсурт просто Crazy

Аз съм била такава  bowuu

# 4 540
Ма тва не беше ли преди няколко дена? newsm78

#Crazy
И аз сега прочетох .........как така един току що регистрирал се влиза в спама и тенденциозно се заяжда с някои ................много ясно - човек от спама е !! Това е мое мнение , всеки им право на такова

напълно подкрепям Peace
и с мене се заяде ,и с Мечето ,и с кой ли не ooooh!

Геновевааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Mr. Green

# 4 541
# 4 542
  • София
Оня келеш и на мен с еопита да ми се напрай на отворен, ма нещо май не успя Rolling Eyes

# 4 543
  • София
Рачетата могат да бъдат и твърде неприятни и кисели, но това обикновено продължава не повече от няколко часаShocked Shocked Shocked

# 4 544
Оня келеш и на мен с еопита да ми се напрай на отворен, ма нещо май не успя Rolling Eyes

аре стига бе ...и с тебе ли бе.....ей сега ще му счупя главата  Joy Joy Joy
ще ми разправя ,че бил на Бояна....е сега глей кво става Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт