Пишем буквички и срички, ПЪРВОКЛАСНИЦИ сме всички !

• 34 436
  • 342
  •   1
Отговори
# 135
Да ви покажа как спи ученичката Simple Smile

AnMary, много е сладка Grinning

Фантичка, сподели за помагалата, това второто изглежда интересно. Моя определено има интерес към задачите, непрекъснато ме кара да му давам задачи да смята наум събиране и изваждане до 20. Явно го приема като някаква игра.

# 136
  • На черешата
 Ако го намеря ще кажа,ако го няма ще го поръчам от сайта.

# 137
  • Някъде в търсене ............
Запис и от мен, Лари е на екскурзия утре на Етрополе и до някакъв манастир там newsm78. Снощи само чете бележката от класната да не забравим нещо да приготвим... Понеделник едно момче и надраскало много лошо раницата, обажда се и реве казах и да каже на баща му. Тогава не успял да го види и вечерта явно е слушала разговорите ни с баща и и вторник когато е видяла въпросният татко изтъпанчила с пред него и му заявила: Чичко Вашият син Илия в понеделник ми надраска раницата, (скръстила ръце) и сега какво ще правим?Таткото я изгледал и се изсмял, а тя продължила Тогава щом ви е смешно искам да ми купите абсолютно същата раница, ясна ли съм?! Twisted Evil
И аз не знам какво да и кажа , таткото изобщо не реагира(а това дете души Лари преди 2 седмици) Tired

# 138
  • No Line On The Horizon
Фантичка, Мия решават задачи за домашно от първия сборник на Евелина Динева.

# 139
  • Варна
Фантичка, Мия решават задачи за домашно от първия сборник на Евелина Динева.

И нашите решават от него - и за домашно и в клас. Не са нещо сериозно задачите, поне досега. Аз се заинтересувах от втория, но ще разгледам тук дали го има...

# 140
  • София,
Ан МАри много е изморена Дияна, явно им взимат здравенцето в училище  Mr. Green
Моят пък снощи се прибира от училище и ми вика ами днес имам да пиша много домашни, защото съм си забравил математиката и сега всичко трябва да напиша, а баща му ме изкара мен виновна, че не съм проверила вечерта раницата Tired. Аз пък се ядосах, защото се чудя вечер покрай малката кое по напред да направя и го пратих после баща му да проверява какво и как е написал  и после двамата стягаха раницата Mr. Green, ами така де все за всичко МАМА, трябва да отговаря и после тя да е виновна, а вечерта като го питах приготви ли я той ми вика да всичко е готово. Вече ги отписах да се оправят двамата, и без това само мрънкат. Naughty
при нас засега няма екскурзии, нито зелени училища, а пък за ваканции никой нищо не говори!
desi02 ако е надраскано с химикалка ще се изпере, опитай, накисни я в прах и после с четка я изтъркай. Съжалявам, кажи на малката щом никой не е обърнал внимание от родителите на детето да се хванат няколко деца и да ме надраскат и неговата Mr. Green, да види тогава колко е хубаво. Според мен на такива лоши и невъзпитане деца дето удоволствие им прави да тормозят другите и дето не се впечатляват нито от забележките на учителките, нито от други е редно децата да му отмъстят също с нещо толкова гадно  Mr. Green, идеята е супер тъпа, ама на мен това ми идва когато чета за такива случай, поговорката е с НЕГОВИТЕ камъни по неговата глава, беше нещо друго де ама и така става Mr. Green

# 141
Ако го намеря ще кажа,ако го няма ще го поръчам от сайта.
АЗ 2 РИЯ ГО КУПИХ ОТ ЕДНА КНИЖАРНИЦА СЪЩО ТАКА СЪМ ВЗЕЛА И ОЩЕ ЕДИН .РЕШАВАМЕ ГИ БЕЗ ПРОБЛЕМ.ЦЕНАТА НА ТОЗИ КОИТО ФАНТИЧ Е ДАЛА И НИЕ ГО КУПИХМЕ НА СЪЩАТА ЦЕНА.МНОГО Е ДОБЪР

# 142
  • София
Запис и от мен, Лари е на екскурзия утре на Етрополе и до някакъв манастир там newsm78. Снощи само чете бележката от класната да не забравим нещо да приготвим... Понеделник едно момче и надраскало много лошо раницата, обажда се и реве казах и да каже на баща му. Тогава не успял да го види и вечерта явно е слушала разговорите ни с баща и и вторник когато е видяла въпросният татко изтъпанчила с пред него и му заявила: Чичко Вашият син Илия в понеделник ми надраска раницата, (скръстила ръце) и сега какво ще правим?Таткото я изгледал и се изсмял, а тя продължила Тогава щом ви е смешно искам да ми купите абсолютно същата раница, ясна ли съм?! Twisted Evil
И аз не знам какво да и кажа , таткото изобщо не реагира(а това дете души Лари преди 2 седмици) Tired

Ужас!  Shocked
Защо не говориш с родителя, на този гамен ? Аз не бих оставила нещата така ...

# 143
  • На черешата
 Давам отчет-купихме сборника.
 Ето някои задачи:

Попълнете поне по 2 начина,така че да е вярно:
 2+2=2+ _ +_ 
 2+2=2+ _ +_
 2+3=2+_ +_
 2+3=2+_ +_

Попълнете пропуснатите числа така,че да е вярно.

3-  _ - _=1             5 -  _ - _ - _=2

Ани,Бони и Вени имат общо 6 химикала.Всяко от момичетата има разл. бр. химикали,но Вени има най-много.Колко са химикалите на Вени?

# 144
А добре, добре, харесват ми задачите. Това за втория сборник ли става въпрос? Откъде го купи?

# 145
  • На черешата
А добре, добре, харесват ми задачите. Това за втория сборник ли става въпрос? Откъде го купи?

За втория,от Славейков го купих. Peace

# 146
Фантичка  bouquet, утре и аз мисля да прескоча в обедната до Славейков, нищо че хич не ми е близо  Mr. Green

# 147
  • На черешата
Фантичка  bouquet, утре и аз мисля да прескоча в обедната до Славейков, нищо че хич не ми е близо  Mr. Green

Къде си ти,в коя част на София?

# 148
на Плиска  Grinning

# 149
  • Linz
Изпуснала съм тази тема... запис!

Общи условия

Активация на акаунт