Пишем буквички и срички, ПЪРВОКЛАСНИЦИ сме всички !

• 34 453
  • 342
  •   1
Отговори
# 120
  • На черешата
И ние пишем с молив още,не се чува нищо за химикал.
Много е доволна от ексурзията,разказваше с ентусиазъм.Ходиха в някакъв манастир Св. Николай около Панчарево нейде и после ходили до връх Москвич /по нейни думи/  Joy Joy Joy Така и не можахме да разберем кой е този връх,та ще трябва да питам госпожата.  Rolling Eyes
У дома нямам много време да се занимавам с нея  Embarassed Вечер докато готвя я карам да ми чете,понякога и пиша по някоя задача,но тя иска да смятаме повече.Така че ще и поръчам сборник и ще се постарая да и обръщам повече внимание.Не виждам смисъл да бързаме с писането.Детето пише хубаво и чисто,не трие.

# 121
  • На черешата
  hahaha DIVA_ORHIDEQ ,образова се момчето.

# 122
  hahaha DIVA_ORHIDEQ ,образова се момчето.

Embarassed Embarassed

# 123
  • На черешата

То вече е станало,няма връщане.
  По-скоро говори с бабата,не може да даде на седем годишни деца такова списание.  ooooh!

# 124

То вече е станало,няма връщане.
  По-скоро говори с бабата,не може да даде на седем годишни деца такова списание.  ooooh!
Абе това и си мисля  но ми го каза чак вечерта.Ух добре е че поне всичко споделя мале  иначе незнам.

# 125
лелее,  мойто дете ме зарадва много днес.  Laughing Имал отличен на контролното по математика. И още други  две 6-ци. Доста се е впечатлил изглежда, че чак ми се обади  по телефона Wink Радвам ме и мен, защото това си е и мой труд.  Naughty Нали в къщи освен всичко друго го раздавам  и учителка Laughing

DIVA_ORHIDEQShocked ах, тези баби, съвсем са крейзи. И ние имахме проблем с една баба на съученик.
Ама то списанието и за 15 годишни май не е на добре newsm78

# 126
  • София
Утре имаме открит урок по Роден край,Слава Богу съм на работа от 13:00 така че,ще мога да отида.Моето момче и едно момиче ще четат от дъската bowuu,ще се заредя положително за работа Laughing

# 127
  • No Line On The Horizon
Я да ви питам за сборниците по Математика. Ние имаме закупен като допълнително помагало. Трябва ли да купувам друг за вкъщи или да ползвам онзи?

# 128
  • На черешата
Я да ви питам за сборниците по Математика. Ние имаме закупен като допълнително помагало. Трябва ли да купувам друг за вкъщи или да ползвам онзи?

Аз мисля да купя за да решаваме удома.

# 129
  • No Line On The Horizon
Аз я карах събота или неделя да пише допълнително букви. Задачи и звукови модели не съм й давала.
Тази седмица изведнъж госпожата взе да се оплаква, че Мия се бави много на занималнята и не успява да си напише домашната. Оказа се, че тя изобщо не схваща задачите, а като я гледам и със звуковите модели не е много добре. Тяхната класна е нямаше около 2 седмици и явно веднага им се отрази. Сега като се върна гледа да навакса, но Мия нещо не издържа на натоварването. Затова се чудя какви помагала да взема. Сега седнах и систематизирах задачите, за да мога по-лесно да й обясня, но това ще стане почивните дни.

# 130
  • София
Да ви покажа как спи ученичката Simple Smile

# 131
Привет!
И ние вчера бяхме на екскурзия. На Витоша. Толкова много емоции, игри и веселби, че в 19.30 Александър вече беше заспал.
Много са доволни децата и с нетърпение чакат вече зеленото училище.
Ние пишем от самото начало с химикал, молива е позволен, само там където има пунктир и в помагалото по математика.

# 132
  • На черешата
  hahaha AnMary ,много е уморено детето май.

# 133
 Криси утре ще ги водят в Южния парк - било изпитание, така казала госпожата. Ако преминат успешно (т.е. слушат) щели да имат екскурзии извън града, да ходят на театър и на много още интересни неща. Много беше ентусиазирана.
 Вчера ми направи впечатление, че в къщи се старае повече и съответно пише по-красиво. Казах и го и веднага имаше оправдание - "децата в клас я разсейвали"  Crazy Винаги има с какво да ми отговори, ей! А със задачите по математика се справя - успява да разбере условието и ги решава вярно. За сега се справяме без сборник с допълнителни задачи - гледам от учебника и помагалото за ЗИП какви са типовете задачи и аз и измислям. Макар, че ми е любопитно доста какви задачи ще има в сборника.  newsm78

# 134
  • На черешата
 Мисена ,мисля в обедната почивка да отида до Славейков,ако намеря това,което търся ще пиша после какви са.  Peace
 Принципно искам да видя това:  http://www.book.store.bg/c/p-p/c-65/id-26352/zadachi-za-pyrvolac … elina-dineva.html

и това  :  http://www.book.store.bg/c/p-p/c-65/id-25945/zadachi-po-matemati … ia-temnikova.html

Общи условия

Активация на акаунт